Wki

Så ta med en hund till USA

Att ta med din fyrbenta vän i Europa, behöver du: en lämplig resa låda, till vattenbehållare fäster lådan, tidningen eller "vovve blöjor" för inuti lådan, en filt eller hund säng, en hund "pass" eller motsvarande som styrker att din hunds vacciner är uppdaterade, och ett officiellt hälsointyg.

Steg

Så ta med en hund till USA. Boka ditt husdjur flygning samtidigt du boka din egen resa för att se till att det finns plats på flyget för din hund.
Så ta med en hund till USA. Boka ditt husdjur flygning samtidigt du boka din egen resa för att se till att det finns plats på flyget för din hund.
 1. 1
  Boka ditt husdjur flygning samtidigt du boka din egen resa för att se till att det finns plats på flyget för din hund. Flygbolagen har ett högsta antal djur som de får för att transportera per flygning. Om din resebyrå inte kan ordna det för dig, måste du ringa flygbolagets bokningsavdelning direkt.
 2. 2
  Få anvisningar om var att ta din hund på dagen för flygningen (det kommer att vara någonstans i bagageutrymmet delen av flygplatsen), och få namn och telefonnummer till den person som kommer att ansvara för att ta emot din hund på flygplatsen och bearbeta sina papper. Detta kommer att spara tid och förvirring på resdagen.
  • Några "farliga raser" är begränsade från att resa på vissa flygbolag eller importeras till vissa stater. Kontrollera uppgifterna med flygbolaget om du tror att det finns en risk att din hunds ras kan en vara ett problem.
 3. 3
  Skaffa resa lådan, som ibland kallas en "sällskapsdjur limo". Flygbolaget kräver lådan för att vara tillräckligt stor för hunden att kunna stå upp inuti och vända.
 4. 4
  Prata med din hunds veterinär att se till att ditt husdjur vacciner är uppdaterade. Du kommer också att behöva din veterinär för att ge din hund med ett hälsointyg. Beroende på vilket land du befinner dig i, kan din veterinär råda dig att mikrochip din hund innan du reser. Detta kan även vara ett rättsligt krav.
 5. 5
  Se till att din hund kommer att ha vatten under resan. Du kan få råd att hänga en skål med vatten på dörren till lådan. Detta är dock inte det mest effektiva sättet att se till att din hund inte lider av törst under resan. Vänligen se tips nedan på ett bättre system för att tillhandahålla vatten.
 6. 6
  Få till flygplatsen verkligen tidigt eftersom du kommer att behöva ta din hund till last avsnittet.

Tips

 • Inte tranquilize inte din hund! Lugnande gör hundar känner sig utsatta, förvirrad och desorienterad. Han kommer att vara mer lugn om han känner sig helt i kontroll av sina förmögenheter.
 • Lämna ett objekt i dina kläder eller ens en gammal sko inne i lådan med din hund. Din doft kommer att förse honom med komfort under stress av resan.
 • Den vanliga vatten rätter som hänger på buren dörren helt enkelt inte innehar tillräckligt med vatten för en lång resa, och vattnet är lätt spills under stojet och stimmet av resa. Om det finns en flygning överföring under din resa, kan du sticka en skylt på din hunds bur ber för honom att få vatten under mellanlandning. Tänk på att, beroende på platsen för mellanlandning, kanske den person som läser skylten talar inte engelska! Om du reser från Europa, är Zürich en särskilt bra plats för en lång mellanlandning eftersom hundarna alltid tas bort från sin bur och ges mat, vatten, och motion under väntetiden för deras anslutningsflyg. Utan tvekan, dock, är det bästa sättet att se till att din hund inte lider av törst under resan att lära honom att dricka ur den typ av vattenflaska som ofta är kopplad till kanin och marsvin burar. Det är väldigt lätt att lära din hund att dricka från en av dessa flaskor: helt enkelt se till att han ser dig, och sedan dricka ur den själv. Försök att ta din hund ut för motion, få honom bra och törstig, och sedan dricka från någon av dessa flaskor innan erbjuda den till honom. Använd den största storleken du kan hitta, och överväga att använda två om din hund är mycket stor. I staterna, de säljer faktiskt stora och medelstora flaskor av denna typ speciellt för hundar. De kan också vara tillgänglig i Europa.
 • Se till att det finns en namnskylt på din hunds halsband med telefonnummer i båda länderna - den du lämnar och destinationslandet. Det är bättre att vara förberedd på alla eventualiteter, men osannolikt.
 • Dog resor lådor är hutlöst dyra, och söka på platsannonser för en begagnad låda kan vara värt. Du kanske också vill lägga till din egen annons antingen i tidningen eller på din veterinär klinik ange ditt intresse för att köpa ett begagnat.
 • Sätt tugga godsaker i lådan för din hund att hjälpa fördriva tiden.
 • Om din hund är den typ att bli kallt väldigt lätt, överväga att sätta en tröja på honom när han reser. Det område av planet där hundarna reser sägs ha en kontrollerad temperatur för levande djur, men några små hundar som Chihuahuas fryser i temperaturer som kan känna sig bekväma med en rottweiler.
 • På dagen för resor, dubbelkolla att du har all din hunds papper innan du åker till flygplatsen. Med allt ditt eget bagage, pass, till biljetter och andra sista detaljerna minuten tänka, det är väldigt lätt att glömma att plocka upp doggie pass eller hälsointyg!
 • Om ett mikrochip är inte obligatoriskt, kanske du vill överväga att få ditt husdjur flisas * efter * att du har flyttat till USA.