Wki

Hur man väljer en hustru

De flesta killar vänta tills de möter någon, sedan försöka avgöra om personen skulle vara en god hustru när de redan är partisk. Det bästa sättet att välja en fru är att börja med en gedigen förståelse för de kvaliteter av din perfekt kandidat, innan det blir alltför fäst.

Steg

Hur man väljer en hustru. Börja med att göra en lista på saker om ditt liv som du inte vill ändra.
Hur man väljer en hustru. Börja med att göra en lista på saker om ditt liv som du inte vill ändra.
 1. 1
  Börja med att göra en lista på saker om ditt liv som du inte vill ändra. Till exempel: Titta på sport, arbetar på datorn varje kväll, spendera tid utomhus (eller inte), etc.
 2. 2
  Nästa, göra en lista över saker som du har beundrat om kvinnor du har träffat. Skriv inte en fantasi lista - detta bör vara realistiska. Till exempel: (Hon) gillar en viss religion, särskilt politiska övertygelse eller aktivism, sport, dans och umgänge, vill barnen, är sparsam med pengar, karriär orienterade, älskar djur och matlagning, vill umgås tillsammans, men ganska självständig.
 3. 3
  När du träffar en potentiell kandidat: Spendera de första datumen "pratar". Ja, innebär att ansikte mot ansikte, helst fullt påklädd. Plan på att ställa en massa frågor. Var uppmärksam på de frågor hon ber dig också, eftersom dessa är ledtrådar till vad som är viktigt för henne. Nu jämför vad du lär dig om henne till listorna.
  • Tillkännagivande om hon har en hel del smink och påfallande dyra (inte bara något trevligt) modeaccessoarer, bil eller andra objekt. Detta kan tyda på inte bara att hon är faktiskt ganska vanligt utseende (inte så illa i tingens ordning, händer oss hela tiden) men att hon är nervös om det och / eller självupptagen och icke-sparsam.
 4. 4
  Ignorera inte saker som inte matchar upp. Till exempel, om du gillar att titta på TV och hon inte gör det kommer det inte ta lång tid för henne att bli trött på dig, oavsett hur vacker du är.
 5. 5
  Be att träffa sina vänner, och har hon möter din. Dina vänner kan ge feedback om din nya flamma - uppmärksamma återkoppling. Dessutom, kan hennes vänner berättar historier om hennes förflutna. Dessa kan vara informativ!
 6. 6
  Kom ihåg att du letar efter en hustru, inte bara en rumskompis eller sexpartner. Ställa massor av frågor innan man investerar för mycket tid i fel relation.
 7. 7
  Bli inte hänförd med sin skönhet och charm. Minns "Alla saker som är nya är vackra".. Vara subjektiv, vara realistiska.. Titta på vad hon ger till bordet.. Hur närmar hon sin anställning? Är hon dedikerade eller gör hon byter jobb varje år? Hur håller hon sin plats? Om hon har barn, de uppförde sig? Har hon en arg X i bilden? Hur mycket skuld bedriver hon? Dessa är alla mycket verkliga saker att titta på.
 8. 8
  Hur är hennes relation med sin familj? Är de inblandade alltid i varje detalj i hennes liv, eller är de ute ur hennes liv.. Förhoppningsvis är det en hälsosam balans.. Välmenande eller beskäftig föräldrar kan lägga en massa onödig stress på din relation om inte noga. Å andra sidan, om hon har övergett sin familj alla tillsammans, kan du bli nästa, något att tänka på..
 9. 9
  Är du sexuellt kompatibla? Detta är en viktig fråga. Många människor tror att de kan justera sina önskningar / behov upp eller ner för att matcha sin partner.. Även om detta är sant i liten utsträckning, kan det inte vara en stor skillnad i detta område. Om du är en två gånger i veckan människa och hon är en två gånger i månaden personen detta kommer att orsaka problem mycket snart.

Tips

 • Var medveten om att det finns en massa människor som inte är äktenskap material. Det finns några grundläggande kvaliteter som människor behöver ha för att bli en bra äktenskapspartner. Människor som ljuger, fuskar, stjäla, sätta sina böjelser först, de som är självisk, elak, lat och självcentrerad vanligtvis inte har vad som krävs för att vara goda makar. Se upp för människor med dålig barndom som aldrig har arbetat för att övervinna och förbättra sig själva. Du kan inte fixa dem. De måste göra grovjobbet själv.
 • Du måste hitta någon som är en vän och en älskare. Det är, gör den här personen har de egenskaper som du gillar i samkönade vänskapsrelationer? Kul, pålitlig, trovärdig, generös, respektfull? Innebär detta empati personen show när du går igenom svåra tider? Eller vill överge de dig? Riktiga vänner håller med varandra när livet är tufft.

Varningar

 • Kolla in hur hon agerar i ett offentligt forum. Exempel, middag fest hos en kompis, eftermiddag laga-out på dina föräldrar / släktingar. Hur hon interagerar med andra? Är hon en panelhöna som inte säger boo till någon, eller är hon över upp till den punkt där hon är pinsamt själv och du? Du vill ha någon som är trevlig att vara runt, kan föra en konversation med människor och mest av allt är inte otrevlig mot någon.
 • Har hon bryta upp med någon att vara med dig? Har hon bryta upp med någon för att vara med killen hon bröt upp med att vara med dig? Detta är en stor röd flagga.. Detta kallas en meritlista.. Var väldigt försiktig med en person som gör detta.. Människorna i hennes liv är ogiltig fyllmedel, är inte meningsfulla relationer.. Hon gjorde aldrig tid mellan relationer att lära och utvecklas.. Hon är för självupptagen för att täcka detta steg.. Var säker på detta kommer sannolikt att vara en blixt i pannan mötet, och någon kommer att vänta i kulisserna när hon kallar det avslutas med dig..
 • Kontrollera hennes laster.. Dricker hon mycket? Har röker hon en hel del? Vilka är hennes missbruk? Medicinering, etc. Om hon över hänger sig åt någon av dessa du vill förmodligen att passera på henne.. Om du någonsin har varit inblandad när som helst i ditt liv med någon som har en fråga drogmissbruk ni vet vad jag menar.. Detta är mycket destruktivt för någon relation.
 • Kolla hennes hygien. Blev hon presentabel och tilltalande de första tre datumen och sedan som tiden går längs saker börjar släpar? Hår gjorde inte, jeans och t-shirt varje dag, kroppslukt, munhygien, Du skrattar, men det händer mycket mer än du tror.. Du blev kär i en elegant välskött och välvårdad kvinna. Om hon inte bryr sig om sitt utseende, bryr hon sig inte om sig själv och snart nog att hon inte kommer att bry sig om dig heller.