Wki

Hur kan man vara ett perfekt par

Till alla par som alltid slåss och ha lite misunderstandings.Hope detta hjälper dig.

Steg

Hur kan man vara ett perfekt par. Var dig själv och acceptera vad din partner är.
Hur kan man vara ett perfekt par. Var dig själv och acceptera vad din partner är.
 1. 1
  Var dig själv och acceptera vad din partner är. En bra relation börjar med acceptans. Tvinga inte din partner för att vara någon annan för att han / hon inte kommer att göra det mycket väl och kommer att orsaka problem.
 2. 2
  Att ge. Vad är din också tillhör din partner och vad som hör till din partner är också din.
 3. 3
  Sluta inte honom / henne från att göra det som gör honom / henne lycklig. Om din partner är nöjd umgås med en av killarna, låt honom. Men han måste se till att han kommer någonstans säker, att vara hemma i tid och inte spela som inkluderar rökning, dricka etc. Och om din partner är glad på salongen, låt her.But se till att hon är med någon som kan skydda henne.
 4. 4
  Jag älskar det du älskar. I vissa fall, vissa par hatar varandras vänner eller släktingar. Men du måste ta itu med det! Det är som ett paket som när du får ditt par från en butik, de andra drog.
 5. 5
  Yin och yang. Genom alla olikheter, kan du göra vackra things.Like hur solen och suppleanter månen, de gör ett bra day.Like bladen på stammen av trädet ger dig en smaskig frukt. Liksom cement blandas med vatten för att bygga en stark building.Differences kan göra bra saker.
 6. 6
  Inte mer än göra svartsjuka. Svartsjuka är en normala saker. Men inte mer än göra det orsakar i vissa fall, det påverkar förtroendet. Och framför allt relationen.
 7. 7
  Du gör min dag. Din partner gör din dag och bör vara den att avsluta det. Har aldrig sova när du fortfarande har problem, eftersom det gör det ännu värre.
 8. 8
  Ta det lugnt. Du har en partner att göra dig lycklig. Och du är en partner för att göra honom / henne glad.
 9. 9
  Håll inte tätt. En bra partner bör alltid tänka på partnerns feelings.If du tar bort din partner från hans / hennes gamla hobbies, vänner och släktingar, det är helt fel.
 10. 10
  Alltid vara söt till varandra. Kiss, säga att jag älskar dig, kram eller hålla händerna ofta så att känslan av kärlek fortfarande kommer att finnas kvar.
 11. 11
  Kompromiss. Det låter bättre och mer avkopplande att höra din partner förklara än tjatar.
 12. 12
  ALDRIG fuska. Fusk förstör allting.
 13. 13
  Håll alla dina löften. Det kallas ett löfte att försäkra att han / hon kommer att göra det.
 14. 14
  Hålla kontakt så mycket du kan. Så att du inte får en känsla av att han / hon inte är där för dig.

Tips

 • För killar: Tjejer älskar att bli uppskattad.
 • För tjejer: Killar älskar att accepteras för vad de är och att bli belönad för en god gärning.
 • Ge honom / henne gifts.Cheap men meningsfulla kommer alltid att fungera om han / hon verkligen älskar you.Only ett s som inte är allvarliga ber om stora saker.

Varningar

 • Ge inte i jungfrulighet orsakas av trycket. Se till att han / hon är den som du ska leva med för alltid.