Wki

Hur kan man vara en god make och far

Denna artikel ger tips om hur man ska vara och uppfattas som en perfekt man och en perfekt pappa. Den enda äkthet som författaren till denna artikel kan göra anspråk på det är att han är själv en man och en far som gör ett ärligt försök att vara både, men är alltid försiktig att det inte är tillräckligt. Således är han alltid i lärande läge.

Steg

Hur kan man vara en god make och far. Lita på din fru och sedan faktiskt göra det.
Hur kan man vara en god make och far. Lita på din fru och sedan faktiskt göra det.

På att vara en god make

 1. 1
  Lita på din fru och sedan faktiskt göra det. Kom ihåg, är hon och kommer att ansvara för några av de viktigaste fronterna i ditt liv. Det skulle inte göra för att ha det på något annat sätt.
 2. 2
  Älska din fru. Det är lika viktigt att kunna verkligen älskar henne för att vara allt som hon är er. Du, hennes man, är inte mer av en individ (eller mindre, samt) än henne. Detta innebär att du inte kan ge varken mer eller mindre betydelse för din egen personlighet än du skulle ge till hennes. Om du har gjort så utan att inse det, nu är alltid dags att sluta. Om hon ges till underdånighet, blir det din plikt automatiskt att påpeka det för henne och be henne att sluta vara servil.
 3. 3
  Prata öppet. När du råkar tvivla hennes integritet, som kommer att hända mellan två personer som vistas tillsammans i en viss miljö för en tid, är det mycket viktigt att du har ett hjärta till hjärta tala med henne om saken och red ut på tidigast.
 4. 4
  Akta hennes uppoffringar för relationen. Medan hon kunde göra uppoffringar, i ett försök att "justera" det är upp till dig att se till att hon gör inget att du inte delar in eller känner till. Om du bara känner till något uppoffringar hon har gjort, är det upp till dig att återgälda och gör det värt sin insats. Hur du gör det är helt upp till dig, men gör det du måste.
 5. 5
  Ge om det är en roll som du har valt. Om du är leverantör i familjen, måste du naturligtvis "ge". Det är din primära uppgift och är ingen skyldighet för dem för vilka du tillhandahåller.
 6. 6
  Tänka ut sätt att bli mer mänsklig, eller ens storsint, om du vill. Ovanstående lärosatser är ingalunda de enda som kan följas. De är dock införas här med några beräkningar som kommer att leda till en gift mycket tillfredsställande liv om de tas på allvar och levt upp till.

Faderskap

 1. 1
  Gör dig själv ansvaret för alla nuvarande och framtida välfärd ditt barn från den dag han / hon är född och gör det med ett glatt hjärta. En pappa bör inte bära något agg eller tveksamheter till kön, färgen på huden, eller någon annan egenskap av hans barn - oavsett egna eller adopterade. Om en far har några sådana tvivel i hans sinne, är han genast och naturligt berövas förmågan att vara en bra pappa.
 2. 2
  Du behöver inte nödvändigtvis uppfylla varje infall av barnet. Istället väljer det bästa av allt som verkligen kommer att gynna barnet samtidigt inte bränna dina fickor.
 3. 3
  Var konsekvent och ständigt engagerad i nuvarande och framtida välfärd ditt barn. En bra pappa måste vara beredd att göra uppoffringar för sitt barns skull. Om barnet kommer att gynnas vistas borta från hemmet i utbildnings-eller annat ändamål, har fadern en naturlig förmåga att bära separation. Och han måste använda det till god användning. När inte skiljas, hans tid, hans öra, hans tålamod och hans råd är några av de mest värdefulla Expendables att han kan betala för sitt barn. Han måste inte alltid vara ovilliga att spendera dem.
 4. 4
  Visa och ta emot förtroende. Det bästa måttet på att vara en bra pappa återspeglas i förtroende investerat naturligt i honom av hans barn. Därför är det av avgörande betydelse att en pappa aldrig förråder hans barns tillit till honom.
 5. 5
  Vara en guide inte en bästa vän. Barnet är inte din partner. Ditt barn behöver dig för att ge inte bara mat, leksaker, mediciner, och så vidare. Ditt barn behöver dig att förmedla ditt samlade visdom, dina styrkor och din goodwill. Dessa kommer att vidarebefordra naturligt, behöver du bara tänker dem.
 6. 6
  Känn dig fri att göra positiva slutsatser från allt det ovanstående. Kom ihåg, kan du bli vad du vill vara om du bara tänker verkligen.

Tips

 • Aldrig någonsin tolerera något som tvingas på dig. Ingen har rätt att tvinga något på dig. Om de gör det, är det alltid bara för att du tillåter dem att. Medvetet eller omedvetet.
 • Ta allt positivt. Det är svårt, men försök, belöningen är värt det.
 • Alltid göra välgrundade val.
 • Böja till andras önskemål är inte alltid ens eget intresse. Så använd ditt omdöme.
 • Lär dig att säga nej och att säga ja, men viktigast av allt, lära när man ska säga vilka. Gör en uppriktig ansträngning på det.
 • Alltid vara öppen för förslag och kritik.