Wki

Hur man undviker äktenskapet hjulspår efter barn

Efter att ha barn, vissa par tycker att närhet de en gång hade börjar blekna. Här är hur man undviker att predikament.

Steg

Hur man undviker äktenskapet hjulspår efter barn. Gör ditt äktenskap en prioritet.
Hur man undviker äktenskapet hjulspår efter barn. Gör ditt äktenskap en prioritet.
 1. 1
  Gör ditt äktenskap en prioritet. Barnen kommer så småningom att växa upp och flytta bort och ni två kommer att vara kvar med varandra. Din make ska komma innan barnen-alltid. Det är inte att säga att det inte kommer att finnas tillfällen då behoven hos barnen måste komma först. Men i allmänhet, använd inte barnen som en ursäkt för att inte tillbringa tid med din make. Genom att ställa detta exempel, kommer ditt barn lära sig att räkna sin make för att göra dem en prioritet också. De lär sig också att världen inte kretsar kring dem.
 2. 2
  Visa upp en enad front aldrig ta ställning för barnen mot din make, även om de har fel. Om du inte håller med varandra på ett problem med barnen, diskutera det i enrum. Men i allmänhet, alltid att stödja din make. Att göra det kommer att fortsätta att skapa intimitet och förtroende mellan dig som ofta saknas när barnen följa med.
 3. 3
  Var stolt över ditt utseende. Ser attraktiv för din partner. Kom ihåg vad han / hon fann attraktivt om dig innan du hade barn och fortsätta göra det. Köp inte in lögnen att eftersom du är gift du kan "låta dig gå".
 4. 4
  Ge komplimanger. Se till att du låter henne veta att hon fortfarande är attraktiv för dig. Visa honom att du fortfarande beundrar honom och uppskattar hans hårda arbete för att stödja och skydda familjen.
 5. 5
  Upprätthålla fysisk kontakt. Alltid och så mycket som möjligt. Inte bara är det viktigt för dig, är det viktigt att dina barn ser din kärlek till varandra.
 6. 6
  Planera en vanlig dag-natt, och om du inte kan hyra en barnvakt lägga barnen till sängs tidigt. Gör något som ni båda kommer att njuta, eller prova något nytt. Ha romantiska middagar och bad.
 7. 7
  Kommunicera. Gör tid varje dag för att diskutera vad som händer i era liv. Du kan prata hela tiden, men vill du verkligen sitta ner och höra varandra på alla de frågor som pågår? Eller låt dig dem att bygga och spränga? som är korta och enkla.
 8. 8
  Har intressen utanför äktenskapet, som en hobby eller klubb. På så sätt har du alltid lite tid isär. Tid isär samt tillsammans är viktigt. Balansera den tid du tillbringar tillsammans med den tid du spenderar som en familj, och den tid du spenderar isär.
 9. 9
  Tjata inte varandra. Tjat händer när våra förväntningar inte uppfylls. Om du förväntar dig din make att vara perfekt och uppfyller alla dina behov, du kommer alltid att bli besviken. Om du har problem eller behöver något riktat just nu, i stället för att tjata, försöka kommunicera bättre. Be honom att göra något, i stället för att kräva att han gör det.
 10. 10
  Visa respekt. Aldrig kritisera din partner offentligt, inför familj, dina barn, eller någon annan. Om du har ett problem, diskutera det privat och rationellt. Skrika och påpeka fel bara driver en person bort.
 11. 11
  Håll dig uppdaterad med de små sakerna. De är vad betyder mest., Skor, kläder etc., för henne och en favorit måltid, biljetter till en konsert eller spel, en hatt, etc, för honom som en överraskning. Betrakta varandra.
 12. 12
  Vara romantisk. Minns hur det var innan du fick barn - vara uppmärksam och romantiska med varandra. Ljus, blommor, massage olja, lakan satin, underkläder,, fylla upp sin bil med gas, film och middag... Dessa är viktiga för att hålla saker och ting fungerar så smidigt som möjligt.

Tips

 • . Leka med dem och lära dem. Kommunicera med dem, och låta dem känna att de är en del av familjen. När de går att sova, få tid för er två.
 • Be morföräldrar att ta barnen för helgen eller en övernattning besök om de bor nära dig. Tillbringa tid tillsammans med din partner.