Wki

Hur kan man vara trogen i ett äktenskap

Du har tagit steget och gjort störst engagemang i ditt liv. Men statistiken visar att i USA, är nästan hälften av alla äktenskap slutar i skilsmässa, och en av de främsta orsakerna äktenskaplig otrohet. Oavsett om du är gift eller partner i ett engagerat förhållande, vara trogen är inte alltid lätt - men om du åta sig att vara en trogen make eller partner, kan du göra det.

Steg

Hur kan man vara trogen i ett äktenskap. Enas om att lita varandra.
Hur kan man vara trogen i ett äktenskap. Enas om att lita varandra.
 1. 1
  Enas om att lita varandra. När du har tagit dina löften, inte gör något för att bryta detta förtroende. Ni har båda tagit lovar att vara trogen på alla sätt till varandra. Nu är det dags att tro på varandra och lita på din partner. Misstänksamhet och tvivel inte orsakar en make att fuska, men om en make uppvisar hög grad av någon av dessa till den andra, trollformler det problem för relationen. Ställ rimliga gränser och hålla sig inom dem - detta främjar, och ju längre du varje vistelse inom de gränser du har kommit överens om, desto mer förtroende du kommer att bygga med tiden.
  • Ditt beteende tidigt kommer att ange tonen för resten av er relation. Om du ställer in en ton av tro, tillit och tro på varandra och ge varandra en verklig känsla av att din relation är fast och orubblig, kommer det att vara en stor tröst för dig och hjälpa dig genom svåra tider. Om du visa dig värdig för hans / hennes förtroende i dag, i tio år om någon anklagar dig för något, han / hon kommer att avfärda det, att veta att du aldrig skulle förråda honom / henne på grund av din historia tillsammans.
  • Å andra sidan, om du gör något som du inte borde ha gjort, kan du inte förvänta dig din make att lita på dig helt. Du har lagt tvivel i hans / hennes sinne, och det har gjort honom / henne. Det enda sättet att korrigera det är att göra allt i din makt (genom verkliga handlingar) för att visa honom / henne att de kan lita på dig.
 2. 2
  Acceptera det faktum att du inte längre är singel. Nej, du kan inte komma och gå som du vill, oavsett hur mycket som kan rankle. Du har ett ansvar för att din make eller partner nu, och ju förr du accepterar det, desto färre slagsmål och argument du har. Agera som om du är fri och ansvarig för ingen kommer ganska mycket garantera att du kommer att vara singel igen - snart. Istället, tänk på din kärlek till din make och älska din make har för dig, din och dina löften. Exempel:
  • Om du kommer överens om något göra just det. Ändra inte det inte är absolut nödvändigt, företrädesvis på grund av omständigheter du inte kan kontrollera. Om detta händer, ringa och meddela din make om ändringen omedelbart - inte vänta tills han eller hon är orolig eller arg.
  • Även "checkar in" eller rapportera förändringar i planerna kan gnida dig på fel sätt, lära dig att du måste offra vissa saker om du ska lyckas som ett lag - kom ihåg att detta hjälper dig att hålla förtroendet hon eller han har i dig. Att vara ansvarig för att din make hjälper till att hålla dig nära, och det hjälper till att bygga trohet och tro.
 3. 3
  Förstå att din make inte försöker sätta dig på ett koppel. Det är helt enkelt en fråga om att hedra ditt engagemang, och för att låta din make vet när man ska börja oroa. Om du inte vill bli omhändertagna om eller vara ansvarig inför någon annan, borde du inte ha gift.
 4. 4
  Bär din vigselring vid alla tidpunkter. Undvik att ta ringen off i de flesta situationer, även om dina vänner berätta för dig att. Några undantag är när man spelar sport, diska eller om den kan skadas eller orsaka skada på jobbet. Minns att sätta tillbaka den genast!
  • Lämna din ring på sänder en tydlig signal till alla andra utanför ditt förbund. Den påminner dig om att du är "tagen" och de flesta människor kommer att veta bättre än att inkräkta.
  • Om någon underlåter att lyssna tecknet på din ring, visa det för dem nära och vara säker på att de vet att det innebär att du verkligen är gifta och att du inte är intresserad av att flirta alls. Om presentera din ring och tydligt anger att du är gift och lyckligtvis så fungerar inte, och att personen fortsätter att förfölja er, sluta kontakt med den personen på en gång, om det är möjligt. (Om det är din broders hustru, kanske du har en tuff tid att göra det, men begränsa kontakten till grupper och aldrig vara ensam med henne om hon lyckas att isolera dig från resten av familjen, befria dig snabbt -. Vänligt om möjligt, men bryskt om nödvändigt. I varje fall vara fullständigt klar.)
 5. 5
  Nourish din intimitet med din make. Om någon av er har problem med intimitet, prata igenom det - och tidigare, desto bättre. Att vara intim med kärleksfulla gester, kramar, kyssar och sexuella relationer är en viktig del av att hålla er två bundna. Även dagliga oväsentligheter viskade till varandra och beröm för de saker du älskar med varandra på en regelbunden basis är garanterade sätt att hålla bränderna bränning och de ursprungliga minnen av varför du föll för varandra verkligen lever.
 6. 6
  Skaka inte upp problem där det inte finns någon. Göra sårande saker för att se hur din make kommer att reagera är en dålig idé. Problemet är att testa din makes reaktion eller betala andra människor för mycket uppmärksamhet skapar ett klimat av tvivel om din ärlighet, och introducerar oro och turbulens. Plocka inte slagsmål bara för att se vad hon / han kan säga eller göra.
 7. 7
  Undvik även uppkomsten av förseelser. Om du träffar någon som försöker att komma till er och kanske även vem som är attraktiv för dig, inte panik. Bara visar inget intresse och säga det klart och tydligt att den personen. Förklara att du är väldigt lycklig i ditt äktenskap och har inte för avsikt att förirra sig. Säga exakt de orden. Sedan ursäkta dig och gå någonstans där det finns andra människor runt omkring. Låt inte dig själv att bli trängd av den personen igen.
  • Får inte dig själv i alla situationer där ens en doft av lust är nära. Det är naturligt att hitta dig själv attraherad av andra, även andra personer än din make. Men inte tillåter dig själv att vara ensam med någon så här, och inte gå ut ur ditt sätt att se honom eller henne. Inte dagdröm eller e-post, behöver inte hysa tanken på att vara med någon annan - om det är någon som Katy Perry och Ryan Reynolds. Någon ouppnåeligt är en dum krossa (fortfarande, ska du inte hemsöka över en crush som detta på bekostnad av ditt äktenskap). Någon på jobbet, eller på en fest (dvs i samma rum med dig) är ett hot mot din lyckliga äktenskap.
  • Ha en flykt plan. Till exempel anser att om en viss person som attraherar dig kommer nära dig, att du kommer att bege sig till badrummet och sedan kanske en annan grupp människor - eller ens huvud hem.
 8. 8
  Tipsa varje person som försöker att lura dig in i en sammanflätning med dem som du inte är intresserad, period. Ge inte en halvhjärtad "Gee, jag är verkligen attraherad av dig, men jag är gift" svar. Det sänder fel budskap - det säger, "Om bara min dumma make var inte i vägen, då du och jag kunde koppla upp." Alla som känner att du är gift och framhärdar i att komma på att du inte kommer att tveka att köra över din make om hon / han tycker att du är alls intresserad. Det viktiga är att du är gift, och ert engagemang är att din partner eller make. Sätt ner foten hårt och gå iväg och lämnar inget utrymme för tvivel eller hopp. Oroa dig inte om att låta honom eller henne lätt.
  • Människor som försöker uppmuntra en person att söla med dem väl medvetna om att den andra personen är gift är ofta mycket olyckliga människor, och de bryr sig inte att se någon annan glad. Ställ dig själv frågan: "Varför finns det inte någon speciell i sitt liv?" Ofta beror det på att de helt enkelt inte glad att vara lycklig. Tänk på att om de inte har något emot att skada ditt äktenskap, kommer de inte att hänga runt efter spänningen av att vara med er avtar.
 9. 9
  Ta med din partner med dig. Om du vet att du kommer att vara i en situation där du inte kan undvika att en person som hela tiden kommer in på dig, ta din make tillsammans. Att känna din partner tittar på kommer att hålla dig i linje, och förhoppningsvis kommer att avskräcka eventuella tvivelaktiga handlingar på den del av den andra personen.
 10. 10
  Lämna situationen. Det spelar ingen roll om det är ett jobb eller en krets av vänner. Om du har gjort ditt bästa för att sätta stopp på det intresse någon har på dig - och ännu värre, om du har börjat återvända dessa känslor, du måste lämna situationen omedelbart om det arbete relaterat, antingen begära en överföring eller. begära att den andra personen ska överföras, eftersom det äventyrar ditt äktenskap. Om det är en cirkel av vänner, sluta hänga med vänner där du förvarar träffa denna person. Inte stöna och klaga - kom ihåg, är ditt mål att 40: e bröllopsdag, och bortom. Inget jobb, ingen brud eller dude, ingen mängd av ego öka är värt att förstöra din chans på det. Kom ihåg: en stund av njutning är inte värda kasta en livstid av lycka med den speciella personen.
 11. 11
  Stanna hemma. Studier har visat att män som fuskar start tillbringa tid borta från hemmet, som arbetar sent på kontoret, gå ut för drinkar efter jobbet, etc. Curtail denna vana - föra arbetet hem med dig, schemalägga uppringd i diskussioner med andra arbetskamrater efter timmar med videokonferenser på bredband och ta din partner ut på middag i stället för dina kollegor.
 12. 12
  Gör planer för din framtid tillsammans och revidera dessa planer regelbundet. Var noga med att inte bara planera, utan att också göra de spännande och fantastiska saker som du har planerat tillsammans. Skaka upp saker då och då och göra saker ingen av er har gjort förut. Gå till platser tillsammans som spänningen och väcka dig, gör saker tillsammans som skrämmer och väcker dig och kasta i oväntade godsaker, utflykter och överraskningar för varandra här, där och överallt.
  • När barnen kommer, se till att hålla din make som prioritet nummer ett. Du kan älska dina barn helt utan avkall din kärlek till din make. Det har funnits en tendens i vårt nuvarande barn-besatt kultur (delvis, det handlar om att hänga på sin egen barndom) för att sätta barnens intressen före makar kärleksliv. Det är obalanserad och kommer att sluta utmattande allas gränser, ingår nedtyngt barn. Vara en kärleksfull förebild för dina barn så att de växer upp ser föräldrar vars kärlek till varandra och ömsesidig respekt varar under alla röriga blöjor, diktatorisk tweens och utegångsförbud-breaking tonåringar!
 13. 13
  Kommunicera! Om du avverkning knuffas bort, på grund av bristande uppmärksamhet eller bidrag. Kommunicera dessa känslor till din make. De kan även känna på samma sätt och de flesta relationer som jag har sett förvandlas till ett illojalt en på grund av bristande kommunikation. En av partnerna kommer att finna stöd för sina känslor i en annan person som vill lyssna. Detta kan leda till ett dåligt misstag som måste utarbetas senare. Om vi ​​kan undvika detta alla tillsammans då frestelsen att avvika blir mindre troligt.

Exempel: Du gör allt hemarbetet och din make är inte att bidra. Din make verkar inte intresserad av dig och du känner drivit bort när du försöker få uppmärksamhet. Du känner något saknas i vägen din make behandlar dig. Du känns som något saknas inom den relation som du tycker är viktig.

Tips

 • Om andra runt omkring dig prata med dig om andra kvinnor / män som kan vara av intresse för dig, berätta för dem att du är verkligen inte intresserad av det, eftersom du är mycket nöjd med din make och att han / hon uppfyller alla dina behov. Detta kommer att skicka ett meddelande till dem och de kommer att sluta försöka påverka dig till att göra ett fel val, vilket skulle kunna leda till att din skilsmässa. Kom ihåg: du vill inte vara runt människor som inte tar löften om äktenskap allvar. Det är möjligt att de är fuskare som inte kan binda och hatar folk som kan, försöker "ta ner dig" till sin nivå.
 • Ta inte den "50% av äktenskap slutar i skilsmässa" som en ursäkt. Det är 50% av äktenskap... inte gifta människor. Människor som har haft en skilsmässa är statistiskt mer benägna att ha en annan, driver upp percentilen. Anslås till att inte ha ens en skilsmässa, eller om du redan är frånskild, vara förpliktade att inte ha en till.
 • Du får både träffa människor som är attraktiv för dig och som frestar dig oavsett hur mycket du älskar din make. Lura inte dig själv att tro att det är ofarligt att flirta med dessa människor. Innan du vet ordet av kommer du vara på väg mot skilsmässa domstol. Du har en skyldighet att ta bort dig själv från sådana situationer. Kom ihåg dina löften.
 • Kom ihåg att du älskar din make på grund av de små saker som de gör och även om någon ser bättre för en stund, älskar din make tillbaka för alla de små saker som du gör.
 • Om du någonsin gör herrelös, det kommer att vara ett allvarligt slag mot ditt äktenskap. Du kommer att behöva besluta om att bekänna eller bära din mörka hemlighet till din grav ensam. Många människor föredrar total ärlighet, men en del tycker att bekänna helt enkelt hjälpa fuskaren avlasta hans / hennes skuld. Oavsett vad du bestämmer dig, gör inte det om dig. Gör det om vad som verkligen är bäst för ditt äktenskap.
 • Bli inte arg om du inser att någon annan hittar din make attraktiv, särskilt om din make gör ingenting för att uppmuntra det. Njut i det faktum att hon / han kommer hem med dig.

Varningar

 • Behandla din make som du vill bli behandlad.
 • Glöm inte att ett bra äktenskap tar arbete. Om du anger ett äktenskap med tankar av sann lycka, behöver du definitivt att pröva omständigheterna i era "små skillnader", och, om de är långsiktigt acceptabel. Det är verkligen kommer att komma ner till din vilja att göra tillsammans vad det kan innebära att hålla ditt äktenskap en lycklig man.
 • Ta itu med saker som inte fungerar i din relation innan de blir stora hinder. Och undvika att vara nedlåtande, oförskämd eller illojala i tankar och ord du använder när du talar med och om din make. Om du börjar känna det här sättet, söka hjälp för att arbeta igenom vad som går fel.
 • Misstänksamhet och tvivel på din makes sinne kommer att underminera och förstöra tro och tillit. Undvika dem till varje pris och undvika att hamna i situationer som skapar dem.
 • Avslöja en tidigare otrohet till din make bär verklig risk för slutar ditt äktenskap. Det kan också orsaka din make en stor känslomässig smärta, trauma, och frågor litar på att de aldrig skulle komma över, även om de inte lämnar dig. Tänk om du berättar din make för rätt skäl - om det är bara för att lugna någon skuld du känner över affären, som är en mycket dålig anledning. Om affären är långt över och du har varit trogen sedan det slutade, men ändå känna sig skyldiga och tycker du ska berätta för din make, måste du bestämma om assuaging din skuld är värt det trauma du kommer att ge din make. Ibland priset en person betalar för att begå äktenskapsbrott mot en make som de verkligen älskar är att de i tysthet måste leva med skuldkänslor för alltid.