Wki

Hur man handskas med din bror i lags svartsjuk hustru

Din mans bror är en trevlig kille men du bara inte tycks kunna få sin fru att gilla dig. Det vore bra om alla kunde komma överens men hon vägrar att ge dig en rättvis chans. Hon är väldigt trevlig mot din man och resten av hans familj. Du försöker att binda med henne men hon vägrar alla dina försök. Hon är för upptagen aversion dig för "stjäla hennes spotlight". Hon är inte längre den enda dotter-in-law i familjen. Hon har nu att dela rampljuset med dig vilket är något som hon inte vill göra. Hon känner konkurrens, svartsjuka och ilska mot dig och kommer att göra något för att göra dig känna sig dum och ovälkomna.

Bara vet att du har gjort något fel. Gå inte ut ur ditt sätt att kyssa henne bakom. Hon var en gång i dina skor. Hon var tvungen att gå igenom möta samma familj och har haft liknande erfarenheter som nykomlingen när hon gifte sig med din bror-in-law. Det är osannolikt att någon behandlade henne på samma sätt som hon behandlar dig, så skyll inte på dig själv. Hon har ingen rätt att få dig att känna dig obekväm.

be för dem

Steg

Hur man handskas med din bror i lags svartsjuk hustru. Stå upp för dig själv.
Hur man handskas med din bror i lags svartsjuk hustru. Stå upp för dig själv.
 1. 1
  Stå upp för dig själv. Du är en del av familjen nu. Din man valde du att bli hans hustru. Du har all rätt att ingå som en del i denna nya familj. Bygga en relation med dina svärföräldrar är mycket viktigt så gör anstränga sig för att besöka ofta och lära känna dem och ge dem möjlighet att lära känna dig. Låt inte din bror-in-law hustru och hennes ruttna attityd hindra dig från att bli medlem i denna familj. Känn dig inte skrämmas av det faktum att hon har funnits längre än du. Om hon inte kan hantera det faktum att det finns en ny tjej i stan då det är alldeles för dåligt för henne. Du kan inte styra sina tankar och känslor.
 2. 2
  Umgås med din bror-in-law och hans hustru. Du och din man ska bjuda in hans bror och syster-in-law över för middag eller bestämma ett datum att gå ut på en dubbel datum (bowla, se en film, eller träffas för kaffe). Använd utflykt som en möjlighet att bryta isen med din bror-in-law hustru. När allt är hon din mans "syster" och det skulle vara trevligt om du kunde komma överens med varandra. Låt din bror-in-law och hans fru för att se att du är en verklig person med endast de bästa avsikter. Göra dem medvetna om hur viktigt det är att alla får tillsammans. Öppna upp om hur du kände att bli medlem i denna nya familj.
 3. 3
  Om din nya bror-in-law och hans fru avvisa ditt erbjudande att träffas för middag och sedan bara sluta försöka. Ge dem lite tid och utrymme. Inse att du har gett allt du har och att det inte finns någonting kvar att ge. Du kan bara försöka så länge innan ditt tålamod tar slut. Det är inte rättvist att du ska bli behandlad på det sättet så att inte skicka ut längre middag inbjudningar. Om de vill träffa dig så låt dem komma runt med en inbjudan.
 4. 4
  Gör ett beslut om hur man ska hantera det. Din bror-in-law fru går ut ur hennes sätt att du känner dig mycket obehagligt. Hon rullar ögonen på dig, undviker hon konversation med dig, och hon skvallrar bakom ryggen. Det bästa du kan göra är att ignorera detta beteende under de första månaderna. Ge henne en chans att bosätta sig i den verklighet som hon nu har att dela rampljuset. Om detta råa beteende fortsätter kan du antingen en.) Ignorera det b..) Inrättat en familj möte för att diskutera den pågående problem eller c..) Börja behandla henne samma som hon behandlar dig (öga för öga).
 5. 5
  Diskutera allt med din man. Låt honom veta att du är medveten om att hans syster-in-law inte gillar dig. Också, förklara för honom hur ont det gör att hon går ut i sitt sätt att du känner dig obekväm. Han behöver inte "fixa" problemet för dig men han bör vara stödjande och förstående. Han kan försöka hävda att hans brors fru är så "fint" och "söt" men förklara för honom att hennes handlingar är annorlunda omkring dig. Hon agerar inte på samma sätt. Lyckligtvis kommer din man inte vara så defensiv.
 6. 6
  Låt inte denna svartsjuk häxa att störa möjligheten för dig att lära känna dina svärföräldrar. Du har all rätt att bygga upp en relation med din mamma-in-law och far-in-law. Låt dig inte skrämmas.
 7. 7
  Om din bror-in-law fru fortsätter att vara ociviliserade så var inte rädd för att närma sig henne med en sträng attityd. Låt henne veta att du är medveten om hur hon känner och att du inte uppskattar hennes synsätt på situationen. Gör det bli känt för alla i din mans familj att de kan prata med dig om någonting och att gå ut ur deras sätt att du känner dig obekväm är helt onödig.
 8. 8
  Stand Your Ground. Om någon i din mans familj är avsiktligt exklusive dig ifrån familjefester, särskilt för den skull hans syster-in-law, sedan dyker upp med din man ändå. Låt dem veta att du är ett par och att du kommer inte att tolerera separation.

Tips

 • Låt inte någon att kliva över dig. Tolererar inte någon misshandel.
 • Stå inte mellan din man och hans bror. Bara för att de ledande damerna i deras liv inte kan komma överens med varandra betyder inte att de måste sluta sina band. MEN begränsa mängden interaktion mellan din man och hans brors fru. Hon har ingen rätt att få en fullständig relation med honom om hon kommer att betyda mot dig. Din man är skyldig henne ingenting.
 • Fortsätt att vara dig själv. Om någon kommer att vilja då de kommer att gilla dig precis som du är. Försök inte att ändra för någon.
 • Om spänningen byggs upp då går inte i familjesammankomster ett tag även om en stund innebär en mycket lång tid. Äventyra inte din tid och energi.
 • Förstå att vissa kvinnor får catty och kommer att betyda för ingen anledning alls. Din bror-in-law hustru kan reagera av avundsjuka eftersom rampljuset är inte längre bara på henne. Vet bara att det är hennes känslor och att det finns ingenting som du kan göra för att förändra dem. Om några ändringar kommer att göras då det måste börja inom henne. Din bror-in-law fru behöver sluta fred med sig själv. du kan inte övertyga henne att gilla dig.
 • Låtsas inte. Om din bror-in-law fru går ut ur hennes sätt att göra dig upprörd så är det okej för dig att visa din ilska. Inte flaskan inte i dina känslor. Du behöver inte gilla henne bara för att vara snäll eller för den skull imponera din man.
 • Aldrig brun näsa. Dina svärföräldrar bör ta sig tid och sätta i arbetet att omfamna dig. Efter allt, du är den nyaste medlemmen i sin familj. De bör gå ut ur deras sätt att du känna sig välkomna.
 • Förstå att din mamma-in-law kan vara nervös för att behandla dig på samma sätt som hennes andra dotter-in-lagar. Hon vill inte göra någon känner sig utanför. Bjud ut henne på kaffe så att du kan ha en liten en-mot-en med henne. Det är viktigt att hon ger dig chansen att lära känna henne och vice versa.

Varningar

 • Svartsjuka är en sjukdom och för vissa människor aldrig blir botade. Bli inte förvånad om din bror-in-law fru ALDRIG kommer att gilla dig.
 • Försvara dig.
 • Tala ditt sinne.
  • Vara själv ** i slutändan tar det som ett komplement måste du vara en riktigt stor person för henne att vara så avundsjuk och bitter för att se dig lycklig. Jag är nio år med min man och hon är fortfarande galen när det kommer till mig, men alla ser henne nu som galen!
 • Aldrig agera glad eller låtsas må bra när någon går ut ur deras sätt att du känner dig upprörd. Visa din ilska och avsky.
 • Du kan inte styra någons agerande utan ditt eget.

Saker du behöver

 • En stödjande make.