Wki

Hur kan man vara bekväm runt i lagar

Svärföräldrar är inte allas favorit. Men, Semester + svärföräldrar = stress, eftersom vi ser dem mest runt helgerna.

Förhoppningsvis kan dessa tips kommer att göra den här julen eller någon familj tillfälle lite mer stressfri.

Steg

Hur kan man vara bekväm runt i lagar. Semester + svärföräldrar = stress.
Hur kan man vara bekväm runt i lagar. Semester + svärföräldrar = stress.
 1. 1
  Känn din i-familjen. Vissa saker som vi kan ta anstöt är bara deras vanor eller deras familj kultur. Lär känna dem, fråga din make om dessa små saker som irriterar dig om hans / hennes familj. Kunskap är nyckeln. När vi förstår något vi är mer benägna att acceptera.
 2. 2
  Kommunicera. Kommunikation är aldrig så viktigt. När vi vet vad som förväntas av oss att det är mindre troligt att vi dem besvikna och inte vet varför. Fråga "Mamma, vad kan jag göra för att hjälpa?" eller "Vad vill du att jag ska ta hand om?" eller "Är det något du behöver eller vill ha av mig?". Samtidigt, vara praktiskt med sina krav. Om du känner att de kräver för mycket kan du låta dem veta på ett artigt sätt eller bara göra dem att förstå ditt problem eller bara säga "jag ska göra mitt bästa". När man frågar dessa frågor de vet att du är villig att hoppa in och vara en del och kommer sannolikt att be dig att delta. Om de inte ber dig att göra något bara vet att du frågade, sjönk de och de har ingen anledning att bli upprörd så bara låta det gå.
 3. 3
  Tolerera. Ibland är detta svårt, men att vara tolerant, ja moster Mae är på sin 5: e äktenskap och det är inte riktigt vad vi vill höra om eller någon vi vill sitta bredvid, men det är bara för en kort stund. Påminn dig själv "Detta passerar för" Kanske ha en trevlig avkopplande händelse bara för dig eller du och din make att se fram emot för att göra det genom familj tid kan vara en bra idé. En massage, en trevlig middag ut, en kid fri helg är alla goda idéer för att hjälpa slappna av och belöna dig själv för att inte kasta ärtor i Uncle Randy tupé.
 4. 4
  Ha en flyktväg. Med barn är detta särskilt viktigt. Ha en fras eller ett hemligt ord som du och din make har för att låta varandra veta - det dags att gå NU - här kan vara användbart i en pinsam situation, en situation där någon är kränkt och måste kliva ut, eller när barnen är trött och kinkig. Känslan av att sitta fast vid dina föräldrar eller deras, kan vara mycket stressande. Se till att du alltid har en väg ut.
 5. 5
  Research. Gör lite efterforskningar innan du går till återförening eller middag. Fråga någon som du får tillsammans med hur alla är, och vem som gör vad. Det kan vara så enkelt som ett telefonsamtal till kusin Ann. Detta kommer att hjälpa dig att ha något att säga annat än "So Betty, hur är du?" du kan säga istället "Betty, jag hör att du har startat en klubb gemenskap trädgård. Berätta hur går det?"
 6. 6
  Ta alltid med något. Det är bara trevligt. Även om du får höra att inte. Och om du reser kan det vara svårt att komma 400 miles med en bakad paj i dina händer. Plocka upp en fruktkorg, en trevlig festlig växt, blommor eller en flaska vin. Choklad, eller utländsk förpackade kakor är bra för interkontinentala resenärer. Den säger att du bryr dig, och du är inte en mooch. Även om du får höra att inte. Det är alltid trevligt och du kommer att bli ihågkommen väl för det.
 7. 7
  Var ärlig. Om de vill prata om något som är personligt och du inte är bekväm bara säga så, "öh, Bob, vi är inte redo att berätta om att om det är okej. Men jag är så glad att du bryr dig. Tack." är ett bra sätt att låta dem veta att du inte bryr dig att prata om det. Tänk på (i de flesta fall) att de inte försöker köra ditt liv-de bara bryr sig verkligen.
 8. 8
  "Alternate!. Det hjälper att ta stress bort både du och din make om du växlar semester!

Tips

 • Ett trevligt leende och ett bra utseende är märkt mer än du kanske tror.
 • Poserar för bilder är det trevligt att göra.
 • Ha en bra tid.