Wki

Hur du gör din i lagar som du

Du lever ett lyckligt liv med din make / maka, idealistiska faktiskt, bortsett från en sak - den fruktade svärföräldrar. Det är samma gamla historia-de inte gillar dig, även om du vill ha dem. Kanske de tror inte att du är tillräckligt bra, eller att de bara inte känner att du passar i. Kanske du in granen i brand av en slump, och de har inte återhämtat sig sedan. Här är en guide för att få på sin bättre sida.

Steg

Hur du gör din i lagar som du. Diskutera frågan med din make.
Hur du gör din i lagar som du. Diskutera frågan med din make.
 1. 1
  Diskutera frågan med din make. Om någon vet dina svärföräldrar, det är din make. Du bör försöka ta reda på vad de gör och inte gillar i människor så att du vet hur man ska agera runt dem. Du får reda på att dina svärföräldrar inte gillar när någon är "för snäll", så att säga.
 2. 2
  Behandla dem med respekt. Om de inte har gjort något hemskt (som missbrukat din make eller något liknande), bör du behandla dem med respekt. Respekt går långt, och du kan hitta dem att kunna öppna upp sig lättare till dig.
 3. 3
  Agera artig. Om du sätter upp en attityd, de är mindre benägna att ta till dig. Men om du säger ditt behaga och tack är, kommer de sannolikt att se dig som en vänlig, tillgänglig person.
 4. 4
  Le och agera som om du är glad att se dem. Detta kommer sannolikt att muntra upp dem om att se dig, samt att du verkar trevlig.
 5. 5
  Ta med gåvor som intresserar dina svärföräldrar. Gåvor är ett utmärkt sätt att visa hur mycket du gillar någon. Ta reda på vilka typer av saker dina svärföräldrar är i, och ge dem presenter. Se till att du kommer ihåg födelsedagar!
 6. 6
  Prata med dina svärföräldrar. Du kan tala om en mängd saker. Diskutera vad ni båda har gemensamt-det kommer att lätta på stämningen, och du kan bli förvånad över hur många liknande tycker ni båda har. Försök att undvika argument, som snabbt kan förvandlas till bitterhet mot dig.
 7. 7
  Bli bekväm runt dem. Om du agerar spänd och obekväm runt dem, kan de bli på samma sätt. Dina svärföräldrar kan bli förolämpad om du agerar på avstånd från dem, och kanske tror att du inte gillar dem.

Tips

 • Om de ser att du gör din make lycklig, kommer de ser vanligtvis till det som en positiv. Så bra att din make framför dem!
 • Glöm inte att de kan ha samma osäkerhet om dig som du har av dem. Kanske de vill att du ska gilla dem, men de bara inte vet hur man gör det? Bara acceptera situationen och vara dig själv, vara avslappnad, och uppmuntra dem att vara sig själva. Kom ihåg att din make kom från det här huset, det måste finnas en röd tråd någonstans för dig att komma överens.
 • Försök att vara involverad i deras intresse - dricka en Corona Light med dem eller lära sig om fotboll. De kommer sannolikt att återgälda tjänsten.
 • Fråga din andra halvan hur man får runt till den goda sidan av sina föräldrar, har de troligen argumenterade med dem och sedan fick i deras goda böcker igen.
 • Koppla av. De är inte en stor del av ditt liv, och de kommer inte att döda dig. Om de får riktigt dåligt försök att fråga dem vad du kan göra så att de kunde gillar dig.

Varningar

 • Om inte dina svärföräldrar har gjort det mycket klart att de inte gillar dig (till exempel - om de har sagt att explicit) bör du inte fråga dem vad du kan göra för att göra dem som du, kanske de gillar faktiskt dig men har ett konstigt sätt att visa det och kanske finna detta ganska oförskämd.
 • Ibland kanske du inte att kunna tjäna deras respekt och vänlighet. Du kommer troligtvis inte att kunna ändra dem, så du kanske måste distansera dig.