Wki

Hur du visar din fru eller man som du verkligen älskar dem

I spänningen av en ny romans, verkar det enkelt och naturligt att kommunicera din för den andra personen. Efter giftermål, men många par bosätta sig i en rutin där en eller båda parter känner sig som om de tas för givna. Låt inte en dag gå utan att stärka din kärlek till din make. Följ dessa steg för att visa din partner hur mycket du verkligen älskar dem.

Steg

Hur du visar din fru eller man som du verkligen älskar dem. Börja i liten skala.
Hur du visar din fru eller man som du verkligen älskar dem. Börja i liten skala.

Del ett: visa kärlek i handling

 1. 1
  Börja i liten skala. Små saker kan göra en stor skillnad om du lägger en liten tanke och känsla i den. Din fru eller man vill slutligen veta att, i slutet av dagen, du tänker på dem. Alla följande kan göras för lite eller inga pengar.
  • Föreslå en pianobaren promenad genom kvarteret.
  • Förvandla ett rum till ett dansgolv och be din make för en dans.
  • Camp i din egen bakgård.
  • Läs på din make i sängen (med eller utan komisk kommentar).
  • Gå till gymmet tillsammans (vissa par svär att sex efteråt är stor).
  • Snacka om idéer för en romantisk semester och lagra information för förvaring.
 2. 2
  Gradvis blir större. Det är skönt att blanda upp de små, mer vardagliga handlingar med större, mer meningsfulla och kära. De här tar lite mer arbete och kan kosta (vissa, men inte så mycket) pengar, men de kommer att vara värt det när din make skriker med spänning eller wriggles med glädje.
  • Gör ett videomontage på bröllopsnatten.
  • Nå ut till dina svärföräldrar och planera en överraskning födelsedagsfest.
  • Återskapa din första dag, första kyssen, eller första inkörda.
  • Skriv och spela in din make en kärlekssång (kan vara uppriktiga eller tungan-i-kinden).
  • Skapa en sagobok fictionalizing början av er relation.
 3. 3
  Visa din kärlek genom genomtänkta åtgärder. De kan vara enkla saker, som att rita ett bad, ger en massage, diska, eller skriva en dikt. Välj en åtgärd som du vet att din partner kommer att uppskatta. Kom ihåg, att förneka sig själv aldrig innebär att göra saker motvilligt. Om du visa tillgivenhet, men drar fötterna på vägen, kan du lika gärna inte göra det.
  • Köp något för honom / henne när du vet att de uttryckligen vill ha det. Om han vill ha en Craftsman uppsättning verktyg, eller hon vill ha en Fendi handväska, kan de vara upprörd vid dina välmenande försök att få dem eller göra dem något liknande.
  • Gör något för dem när du försöker visa ansträngning. Det tar inte mycket ansträngning för att köpa din make vad du vet att de vill ha, men det säkert tar ansträngning att tänka på en dikt, skriva ner det och sätta den i en ram. Detta visar verkligt engagemang.
  • Många små gester är lättare än en stor en. Om du trodde att du kunde vinge det och kompensera för all din normala försummelse, sorry: Det är mycket lättare att göra små saker för din make med jämna mellanrum än det åka ut en storslagen gest varje blå måne. Öva små och stadig.
 4. 4
  Tillbringa tid att vara närvarande med din partner. (Detta är ofta den minst använda, men den starkaste formen av kärlek.) Stäng av telefonen, TV: n, datorn, och radion och sitta tillsammans tillåter er att uppleva varandra. Att vara närvarande med din man eller hustru uppenbarligen ger möjlighet att tjäna honom eller henne, så vara tillgängliga att älska din make.
  • Gå på en dag minst en gång i månaden. Barn, fullspäckade scheman, och apati kan alla komma i vägen, men ni båda bör skjuta för att vara ensam för middag eller filmer minst en gång i månaden. Dessa stunder kan verkligen hjälpa underblåsa den äktenskapliga lågan.
  • När du är osäker, ställa frågor. Folk älskar att prata om sig själva, och din make är inte annorlunda. Pepper dem med stor "hur", "vad" eller "när" frågor i stället för enkla "ja / nej" frågor. Stora konversationer rely på stora frågor. Bli en vinkännare.
  • Verkligen lära känna sitt förflutna. Vissa makar är förvånad, efter många år, vardagliga detaljer om sin partners förflutna. Visar ett samordnat intresse i deras förflutna visar dem att du verkligen bryr dig om vem de är.

Del två: visar kärlek genom ord

 1. 1
  Tala din kärlek. Tydlig kommunikation kommer att låta din partner vet hur mycket du älskar dem. Tala från din upplevelse är ett sätt att dela sig så att din partner kan höra det. Man kan säga, "Mitt hjärta går pitter smattra när du går in i rummet" eller "jag tänker på dig hela min dag, och varje gång jag gör, jag ler." Säg vad är sant.
  • Beröm din makes talanger och prestationer. Räkna ut, om du inte redan har gjort, på vilka sätt din partner tror att de är unika eller framstående. Tillbringa din tid förstärka dessa egenskaper. Om din man inbillar sig en intellektuell, prisa honom för hans smarta, om din fru fantasier själv en fashionista, berömma henne för hennes stil.
  • Vänja sig vid att prata om känslor. Inte skygga från att tala om vilka känslor du går igenom. Dialog om de känslor din partner har. Dela ens oviktiga saker som hänt under dagen, eftersom det kommer att göra din partner känner sig mer intimt involverad i ditt liv.
 2. 2
  Tala sanning. Säger din partner sanningen är en kärleksfull sak att göra eftersom det visar förtroende och respekt. Sanningen behöver inte vara positivt för att vara meningsfull. Det behöver bara vara sant. Visa din make villkorslös kärlek, men inte villkorslös acceptans. Alltid vara beredd att acceptera korrigering från din make också.
  • Höj inte rösten, använde laddade ord, eller generalisera använda ord som "alltid" och "hela tiden." Dessa kan göra sanningen svider mer än den behöver.
  • Låt dig inte fångas upp i den kulturella föreställningen att att älska är att aldrig försöka hjälpa någon bättre själv. Lita på att din andra faktiskt vill att du ska berätta sanningen.
  • Använd nådens ord för att peka ut din makes svagheter och ge konstruktiva förslag på hur man kan förbättra dessa saker. Om din make är särskilt känslig, balansera kritik med beröm.
 3. 3
  Ta reda på din partners föredraget "love språk. "Vet de att du älskar dem när du talar ord av kärlek? Eller kanske de känner sig älskade av era handlingar av tjänsten? Vissa människor känner sig älskad genom att ta emot små gåvor, och andra av kärleksfulla handen. Verklig kärlek inte är baserad på dina önskemål men din partnern är.
  • Saker som män kan överväga om kvinnor: En liten fysisk tillgivenhet räcker långt. Killar är inte ofta visar fysisk tillgivenhet, och ibland en liten gest som en kyss på halsen eller en spontan omfamning är precis vad hon behöver. Tänk inte på det som återförsäkring, se det som att nå ut.
  • Saker som kvinnor kan tänka om män: Män ibland tänker på fysisk tillgivenhet som onödig eller ens klängig. Det är inte att säga att du inte kan visa din kärlek, bara vara medveten om att för honom är det inte lika viktigt. Ge din make tid att uttrycka sina känslor, och inte straffa honom om han inte kan.

Del tre: visa kärlek genom förtroende

 1. 1
  Kom ihåg att handlingar talar ofta mer än ord. Inte bara säga något, göra något. Det stör ibland din make när du konsekvent säger att du ska göra något, men aldrig komma runt att göra det. När dina ord inte har något initiativ bakom dem, börjar de förlora en del av sin glans och din make kan börja lita på dig mindre.
  • Gör inte ursäkter. Ursäkter kan vara verkligt för dig, men de låter som ursäkter till din make. Man eller kvinna upp, erkänna när du gör ett misstag, och försöka göra det bättre nästa gång. Din make kommer att märka.
 2. 2
  Lita på att din partner erkänner dina ansträngningar. Kärlek är inte en tävling: Det handlar inte om att få din grund eller vara "ens" med din make. Lita på att din partner inser vilken tur han / hon är att få dig.
  • Inte alltid be om validering. Validering är viktigt, men lära sig att klara sig utan det, även om du desperat vill ha det. Du kanske har just fått din man en fantastisk gåva, och av någon anledning, han är inte särskilt tacksamma, förtroende som han uppskattar din insats och nuet, och inte älta bristen på validering.
  • Lita på din partner att vara av honom / henne själv. Såvida det inte finns en historia av otrohet, försök att lita på din partner att göra ansvarsfulla, kärleksfulla beslut i din frånvaro. Om de är ute för öl med vänner, eller på en möhippa, lita på dem. De kommer vara förvånansvärt troligt att hedra ditt förtroende om du faktiskt förlänga det.
 3. 3
  Kom ihåg vad kärlek är. Kärlek är en viljeakt, inte en varm känsla eller en smart uttryck för erfarenhet. Även om kärlek är olika för varje person, och varje person visar det annorlunda, kräver kärlek ofta du neka dig själv och försöka träffa din älskade behov.
  • Tänk på senaste gången din make gjorde du ler. Vad gjorde han / hon göra för att få dig att känna som om du var den lyckligaste personen i världen? Finns det något som du kan göra som kan få dem att känna på samma sätt tillbaka till dig?
  • Gå den extra milen för dem. Den moderna världen har gjort oss upptagna, vi ständigt gör saker, och vi verkar aldrig ha tillräckligt med tid för att göra det. Kan du gå ut ur ditt sätt att hjälpa din make att göra något som de behöver göra, att de ogillar att göra, eller bara något de skulle uppskatta?
   • Få oljan bytt i hans bil, trycka eller stryka hans skjortor innan en stor dag på jobbet eller en intervju, göra en cocktail för när han kommer hem från jobbet.
   • Få henne frukost på sängen, köp ett presentkort och uppmana henne att gå och handla med sina väninnor, gör gräsmattan, rensa hängrännor, eller beskära träden.

Tips

 • Du kan göra misstag i kärlek, vilket är anledningen till förlåtelse är en så viktig del av ditt äktenskap. Om du är förlåtande, du är mer benägna att bli förlåten.
 • Ett äktenskap tar arbete. Lyssna på din make, inte avbryta eller förlöjligar vad de säger. Lyssna betyder verkligen absorbera vad din make säger - om du är mentalt planera vad du ska säga härnäst då du inte lyssnar.
 • Kom ihåg, service och kärlek till sin natur förknippad. Oavsett vad du vet din partners behov, är det vad du bör göra för att älska honom eller henne. I det ögonblick du börjar insistera på väg eller gör vad du vill, stoppa dig visar kärlek till din make.
 • Ta med din partner ut på olika platser såsom ut för middagar, filmer eller semester.