Wki

Hur man tecknar graffiti namn

Många människor förknippar graffiti med smaklös vandalism. Men vad de kanske inte vet är att graffiti har funnits sedan antiken. Det italienska ordet som ordet klotter härrör (kommer från grekiska graphein betyder "att skriva") applicerades först att skriva på väggarna i romartiden. Även idag termen mer löst används, graffiti fortfarande generellt betecknar konstnärliga skrift eller teckning. Och i motsats till vanlig missuppfattning, kan det göras på ett sätt som inte vandalisera eller bryter mot lagen.

Under årens lopp har distinkta stilar utvecklats som omedelbart kan erkännas som graffiti, även när skrivandet är på en bit papper. Som med all teknik, det finns inget rätt sätt att rita graffiti, och du behöver. Denna artikel kommer att förse dig med grunderna för att börja rita graffiti namn på papper, tillsammans med flera inspirerande exempel.

Steg

Hur man tecknar graffiti namn. Bekanta dig med olika stilar av graffiti.
Hur man tecknar graffiti namn. Bekanta dig med olika stilar av graffiti.
 1. 1
  Bekanta dig med olika stilar av graffiti. Oavsett var du bor, kan du förmodligen hitta graffiti i närheten. Om inte, gå till en närliggande storstadsområde. Graffiti är övervägande urbana.
 2. Om detta inte är möjligt, gå online och göra en sökning graffiti bild. Hundratals webbplatser showcase graffiti, ta en virtuell rundtur i stilar från hela världen, jordklotet. Vissa bitar är hög kvalitet, men ju mer du ser desto bättre kommer du känna de karakteristiska stilar.
2
Skriv ner ett namn på papper. Börja med ett ord, men penna och rita lätt för enkel radering. Lämna gott om utrymme mellan, du ska expandera dem att fylla i utrymmet senare. Gör dem stora nog för att arbeta med, men inte så stor att det kommer att ta evigheter att slutföra graffiti.
3
Välj en stil för namnet. Bubbla bokstäver är särskilt populär i graffiti, men det finns andra stilar också. Du kan ha rundade eller vassa kanter, lika stora bokstäver eller några stora bokstäver och några små, etc. Det är lättare att efterlikna en stil, och har en bild av en graffiti bit i den stilen för att referera till. När du lär dig grunderna, kan du naturligtvis.
4
Beskriv de bokstäver du har skrivit att approximera den stil du går för. Återigen använder penna och skriva mycket lätt, eftersom du kommer att göra många små misstag. Det kommer att ta tid och tålamod för att få breven precis rätt. Kom ihåg: Gör de ursprungliga orden du skrev din guide, inte ditt fängelse. Var inte rädd för att ändra bokstäverna oigenkännlighet.
5
Vary tjocklek. Du kan göra alla linjer samma tjocklek, men du kan ungefärliga skuggning och 3D-effekter om linjerna blir tjockare och smalare på olika ställen. Till exempel kan toppen och en sida av en "o" vara mycket tjock, medan den nedre och andra sidan görs smalare. Använd din penna för att variera tjockleken, du kommer att mörkna här ut med bläck eller markör senare, så det inte behöver vara nattsvart. Genom att göra detta steg nu, kan du få en god uppfattning om vad tjocklekar ser bra ut innan du gör raderna permanent.
6
Lägg detaljer som önskas. När dina brev är som du vill ha dem, kan du lägga till ytterligare information - med ljus penna - om du väljer att. Kanske en blixt för pricken av ett "jag" skulle vara bra, eller ögon tittar ut från hålen i din "b". Du kan sätta en bubbla runt hela namnet, som i serietidningar. Möjligheterna begränsas endast av din fantasi.
7
Kopiera din ritning. Sätt pennor bort, så nu är allt permanent. Om du gör några katastrofala misstag (er) - du kommer inte att kunna göra mycket åt det. Kopiera din ritning för en säkerhetskopia. Använd en och justera mörkret inställning så att ljuset penna linjer visar i kopian. Du kan också spåra ritningen på ett annat papper, men det kommer att bli svårt på grund av den lätthet i din ritning. För att spåra vad du har, vänta tills efter nästa steg eller spåra en fotokopia.
8
Svärta din penna linjer. Använd pennan eller markör för att mörkare linjer dragna med din penna. Dessa rader är mer eller mindre permanent, så vara mycket försiktiga. Tappa inte modet med små misstag, du kan oftast fixa det så att ingen annan vet. Säg om din penna linje var för tjock eller du joggade och gick utanför linjen, bara fylla i den så det är 3D.
9
Lägg färg. För att fylla i din ritning med färgad penna eller markör, som föreslagits redan, är det en bra idé att titta på exempel innan du gör detta, men egentligen kan du göra vad du vill utom krita. En mycket enkel, enda verk av graffiti kan ha bara en färg. Du kan också enkelt göra varje bokstav i en annan färg eller göra de extra detaljerna en annan färg än de bokstäverna. Medan du kan frestas att gå galet med färg, ibland är enkelhet bäst. Graffitimålare traditionellt haft att arbeta i hemlighet av rädsla för att åka fast - många fortfarande gör - och så att de kunde bära bara en eller två olika färger av sprayfärg på en gång - en hel del mycket bra graffiti är bara en färg.
10
Fortsätta att öva. Om din graffiti blev perfekt, grattis. Nu gå vidare till olika ord och effekter. Om inte, fortsätta att försöka. Behärska enkla handgrepp först och sedan arbeta dig upp - du kommer snart att utveckla din egen stil. Bär din egen "svarta bok" och inte kopiera andras konst. Kopiering andra redan taggad konstverk kommer att leda till allvarliga konsekvenser.

Tips

 • Mest av allt, vara kreativ.
 • Ett ordstäv för graffiti praxis är, "Om du vill bli bra, gör en hel del [arbete] varje dag. Om du vill bli stor, göra fem om dagen." Detta verkar vara en hel del om du tar det bokstavligt, men poängen är att ju mer du övar, desto bättre blir du.
 • Kopiering din ritning kan du spara lite tid om du gör ett misstag. Men tänk på att en hel del graffiti är en viskning av spontana uttryck. Du vill inte A) bränna ut, eller B) kväva dig själv.
 • Du behöver inte nödvändigtvis att hålla linjerna du har ritat. Faktum är att du kanske tycker att effekten av att ha inga gränser kring färgen. För att få denna effekt, inte svärtar inte dina rader med penna eller markör. Då, som du färg på din skiss, radera penna linjer eller färg över dem. Denna metod är lite svårare att få perfekt, så ta din tid.
 • Titta på skrivandet i serietidningar, särskilt kreativt dragna åtgärder ord som "Ka-Pow" och "Boom". Många graffitimålare citera serietidningar som primära influenser på sitt hantverk.

Varningar

 • Rita lätt så att du kan enkelt radera eventuella misstag som du gör och gå över dina rader några gånger, om det behövs.
 • Använd inte en penna tills du är färdig beskriver.
 • Börja inte ut med att dra stora komplicerade bitar, du kan bli frustrerad över att det inte blev som du ville ha den. Börja med mycket grundläggande stilar och arbeta upp till mer svåra.
 • Ritning i "graffiti style" är bra på papper, på dina ägodelar och där du har behörighet.
 • Gör inte graffiti andras egendom utan deras tillstånd! Do>
 • Kontrollera att du har ett bra suddgummi, rosa pärla, eller knådade är slå ut bra val, medan vita polymer suddgummin fungerar bäst.
 • Andas inte in ångorna från sprayfärg - de är giftiga!

Saker du behöver

 • Pennor, kritor, markörer, färgpennor, Karisma ® pennor för rikedom, etc.
 • Schabloner Om du har några
 • Sprayfärg
 • Kreativitet och inspiration
 • Varje tom duk
 • En mopp typ markör
 • Ett skissblock (blackbook) (beroende om du planerar först eller inte)