Wki

Hur toalettpapper ett hus

Någonsin velat upptåg en vän? Få någon tillbaka för att betyda? Toalett tapetsering är en rolig, ofarligt spratt som kan bli ihågkommen som en spännande upplevelse för många år framöver.

Steg

Hur toalettpapper ett hus. Få massor av toalettpapper.
Hur toalettpapper ett hus. Få massor av toalettpapper.
 1. 1
  Få massor av toalettpapper. Köp dina stash innan skymningen, som ni kommer att se ganska misstänksam papper köper toaletten vid 10.00 på natten. Den bästa formen av toalettpapper att få är dubbla rullar. Den varar mycket längre, så du kan oftast få 4 eller 5 kast över en måttligt stora träd, och den tyngre vikten gör det lättare att kasta exakt. Dessutom en enda billig rulle toalettpapper kommer bara få 2 eller 3 kast över ett träd.
 2. 2
  Välj en tid. Tiden bör vara en där människor inte är fortfarande upp och gå sina hundar. Var noga med att få information om hur sent grannskapet oftast stannar upp. Detta kan vara mycket användbart, och ibland utan att veta hur sent att gå kan vara väldigt pinsamt när du visar upp någonstans med en massa påsar. Gå inte för sent, men! Om du väntar för länge, kommer du bli sömnig, och eventuellt somna, vilket kommer att förstöra natten!
 3. 3
  Tänk vilken tid på året det är. Om det är under sommaren, vardagar är ett måste, eftersom de flesta vuxna kommer att gå till sängs ganska tidigt. Under resten av året är det bra att välja en kväll när du har följande dagen (t.ex. dagen innan Spring Break, eller dagar under Presidents 'Weekend är väldigt bra dagar att slå). Tänk på att under sommaren måste du stanna upp extra sent, eftersom många människor vänta tills det är mycket sent att gå till sängs. En hel del att välja var och när beror på var du bor, så fatta smarta beslut!
 4. 4
  Inte galen om du gör ljud när du anländer till huset. Om någon nyser, eller du snubbla över en pinne, oroa dig inte. Ingen kommer att få upp mitt i natten för en mindre brus. De kommer dock vakna upp och titta ut genom fönstret om bruset kvarstår. Så stoppa buller ASAP, men inte springa iväg.
 5. 5
  Dra en lång arm bredd av toalettpapper från rullen när du går för träd. Håll rullen som du skulle hålla ett cykelstyre, men vertikalt. Kasta rullen in i trädet. det borde släpa upp och över vackert, och plundra på marken på andra sidan. Promenera till den andra sidan, och upprepa vid behov. För buskar, Led toalettpapper över dem, och tryck tussar toalettpapper djupt in i buskarna, för att göra det toalett tapetserade insidan och ut.
 6. 6
  Gör bokstäver på ryggen av bilar med toalettpapper (detta är frivilligt, och ganska lätt). Räkna ut vad du ska stava. Det bör vara 5 bokstäver eller mindre. Du kan skriva, "vi vinner" eller något liknande. Skriv inte något medelvärde eller grym, för om du åker fast, kan det ser mer ut som skadegörelse än ett spratt. Iaf, dra bort tillräckligt med toalettpapper, spotta på baksidan med några inches, och plats på bilen. Det kommer inte att lämna märken, men det kommer att ta ett tag för dig att få det rätt. Du kan också skriva på fönster med bil fönsterfärg. Se till att det är den typ som gjorts för bilfönster så det inte fläckar. Ett vanligt talesätt att skriva är "Got'cha!"
 7. 7
  Rip små bitar av toalettpapper från rullen och strö dem över hela gräsmattan. Massor av små bitar är mycket bra.
 8. 8
  Se till att kasta rullarna över höga grenar i träden. Om du bara får de nedre grenarna, kan det lätt tas ner, vill du ha ditt hårda arbete för att stanna ett par dagar.
  • Obs: om du träffar husen ofta, eller bara vill göra en fantastisk finish, göra något kreativt som att knyta rosetter runt ljusen eller gör smiley ansikten på uppfarten. Använd din fantasi!

Tips

 • Också vara medvetna om huset. Finns det några lampor på? Är fönstren öppna? Tänk på att du fortfarande kan TP dem utan att fångas, ska du bara vara extra försiktig.
 • Resor i två eller flera grupper så att du inte kommer att sluta själv.
 • Ta bilder i slutet för att beundra hemma, sedan lämna eftersom blixten kan vakna upp ägarna. Om något är tveksamt, gör det i slutet! Bara en varning, inte sätta dessa bilder på nätet, kan någon vända dem in och du kan fastna.
 • ALLTID göra det med vänner och vara kreativ (rakkräm, gafflar, strimlat papper.) En annan sak är att skriva ett meddelande på gården med something.You kan använda billiga schampo och vatten. En sista sak: vara billig, ha kul, och vara smart om det!
 • Vara tyst. Det är så irriterande när du går TPing och folk spricker upp eller har ljudlig viskning konversationer. Att vara högljudd vaknar grannar eller ägarna av huset, och du kan fastna.
 • Se till att området / huset du ska drabbas inte har 24 kameror timmars säkerhet. Om de inte räkna ut vilken tid de går ut och slår sedan. Om de inte försöker vara super stealth genom att gömma sig bakom buskar, träd, etc., och även genom att hålla ditt ansikte täckt med en ski mask till exempel. Eller så kan du bara prova ett annat hus / stadsdel.
 • Bär marinblå kläder och skor. Du kan också bära mörka gröna, bruna och grånar (i en utsträckning eftersom det kan verka misstänkt). Du kan se ut som en idiot, men marinblått (inte svart - om du bär svart och du fångas av polisen går till / från, kommer du ser väldigt misstänksam, och om några passerande bilar / grannar ser dig, du är död) är stor kväll kamouflage.
 • Var försiktig med hus som innehåller burspråk speciellt om du skulle vara lätt att se igenom dem.
 • Gör det på en kväll det kommer att regna så toalettpapper pinnar
 • Bär löparskor. Om du behöver köra på trottoaren du inte kommer att kunna ut köra en person med något att skydda sin fot. Du bör träna dig själv innan du går tid att köra lugnt på alla ytor. Stealth är ett måste när flyr någon i mörkret.
 • Ta en sprayflaska med vatten och dimma ytor som bilar, kommer papperet fastnar det väl.
 • Promenera till huset. Om du kör, och sedan du fastnar, kan de inte känner igen dig, men de kan känna igen din bil! Om du måste ta bilen, parkera det några hus bort. Du kanske också vill täcka din registreringsskylt så om de försöker läsa din tallrik, kommer de inte att kunna. Tänk bara på att ta av locket snart. Tekniskt är det olagligt. Ta bort det andra du är utom synhåll.
 • Med en person på varje sida av bilen rulla under och de andra kastar över tills hela bilen är täckt.
 • Om du gaffeln någons gård kontrollera om det kommer att frost på morgonen, så gafflarna bryts när ägaren försöker att dra upp dem.
 • Lägger inte ägg hus eller bilar eller jordnötssmör på offrets garageportar, detta resulterar i fläckar och det skalar bort färgen på bilar.
 • Överväg att fokusera på välbekanta hus, snarare än främlingar hem. På så sätt kommer de tror att det är ett skämt, medan andra kanske tycker att det är ett brott.
 • Parkera bilen bort från huset, vissa hus har kameror, och du inte vill att de ska veta vilken bil är din.
 • WRAP stängslet, väva, täcka det!
 • Layer kläder med ljusare färger undertill. Detta sätt om du kör kan du ta bort din mörka översta lagret och kasta det någonstans. Då kommer du att ses bära ett nytt ljus färg alltså folk inte kommer att tro att det var du som de såg. bara göra detta om du kan smyga ut ur deras åsyn för ett ögonblick. Om tillfrågade säger att du såg en person med en mörk skjorta springa i skogen eller i en gård. Flickor om du bär ditt hår ta ner snabbt när du gör din kostym förändring.
 • Om du vill, rulla TP runt en bil och få det blött att göra ett "skal".
 • Kasta papperet så högt du kan, det gör det ser mycket bättre, och ägaren kommer inte att kunna få allt det ner.
 • Även om det finns snö gå baklänges för att sidobrunn dem och få dem att tro att du gick på motsatt sätt.
 • Återigen, vara snabb, men inte lämna utan att beundra ditt arbete. Se till att inte fastna med din vakt när du gör detta.
 • Glöm aldrig dina leveranser om någon springer ut på dig, alltid ta tag i det så att du har en sekund [tredje eller fjärde] sköt senare. Tilldela någon snabbt här jobbet.
 • Köp några normal vävnad du blåser näsan med, och sprida det över hela gräsmattan. Också, de små torgen gör det enkelt att göra bokstäver för att skriva saker.

Varningar

 • Du kan fastna och slå upp. Om personen öppnar dörren och ser dig toalett tapetsering, är det bäst att inte run.That kommer omedelbart att få dig en positiv ID. Om du inte är inloggad kan du springa in i skogen om du är nära, eller hoppa några staket och om det i en bil komma utom synhåll sedan gömma sig i några buskar tills värmen dör. Gör allt du kan för att leda personen så långt borta från ditt hem som möjligt. Du vill inte att de ska ta du bor där du faktiskt gör. När du har förlorat den personen, försiktigt tar dig tillbaka till ditt hus.
 • Om en polisbil kör upp, kan du köra. Men först bör du veta om de är benägna att jaga efter dig, kommer några snutar springa ner dig utan problem.
 • Kom ihåg att om du TP på nyårsafton, kommer folk förmodligen vara vaken tills minst 12:30 inte riktas mot människor som har haft en fest.
 • Aldrig skryta om TPing ett hus i allmänhet. Du kan fastna om offren avkomman eller vänner finns där.
 • Sätt telefonen på vibrate.You vill inte ha ett larm går på telefonen och vakna upp dem!
 • Se till att du känner personen i huset väl annars de kan bli väldigt arg utan förståelse för att det var ett skämt.
 • Innan du TP huset, se till att det inte finns några hundar. Barking kommer att vakna upp ägarna. Om det finns en hund komma undan så fort du kan.
 • Vissa stater kan faktiskt överväga detta ett brott. Om så är fallet, kanske du vill överväga att inte göra detta alls, men du bör kontrollera med brottsbekämpning i ditt tillstånd. Om det inte stör dig, så lycka till, men varnas för konsekvenserna.
 • I de flesta stater, är TPing inte olagligt. Om det inte är i din, kan polisen inte göra något. De kommer att fråga om du känner folket. Om du säger ja han inte tycker det är misstänkt, bara ett skämt på en vän. Det enda du kan få i trubbel för är intrång på privat egendom, eller utegångsförbud om du är minderårig.
 • Om du är med andra se till att de aldrig kommer att berätta för någon.
 • Inte någonsin kasta ägg på hus eller bilar, kommer det att ta bort färgen saker. Som anses vandalism. Du kunde ha böter, och ett kriminalregister för det.
 • Inte TP ett hus om ägaren inte hittar dessa typer av skämt roliga. I vissa fall kan TPing verkar väldigt oförskämd och få dig att se ut som en okunnig person.
 • Skriv aldrig på uppfarter eller tegel med någonting. Ibland är det inte lossnar.
 • Anställa användning av "kodnamn." Villaägare har fångat TPers eftersom de hörde TPers kallar sina vänner "med namn" på gården. Naturligtvis de TPers är oftast kända av medlemmarna i den utsatta hushåll.
 • Ta inte för länge. Försök att göra detta så fort du kan för om någon som du inte tping platser du, kommer de att ringa grannarna och berätta för dem att de blir toalett tapetserade
 • Försök inte att kasta toalettpapper över huset med kast metoden till slutet, och inte överdriva eller folket kommer att vakna upp.
 • Alltid vara försiktig, en del av de människor som inte kommer att uppskatta dig rulla sitt hem.
 • Kontrollera om speciella skyltar och överväga möjligheten att gå på någons gräsmatta i vissa fall kan skada den.

Saker du behöver

 • Ryggsäck eller soppåse
 • Lookout spot
 • Plats att gömma toalettpapper
 • Mörka kläder
 • Toalettpapper!
 • En flagga för att markera segern!
 • Forks för att hålla på gården.
 • Eventuellt sätta en videokamera för att spela in (kom ihåg, detta räknas som "bevis").