Wki

Hur man använder en vatten bong

Vid första anblicken en vatten bong kan se förvirrande, ursprungligen uppfanns i slutet av 1800 är en patenterad version återfinns på Europa-patent nummer 3.863.646 Kahler 4 februari, 1975. Använda ett filtrerat vatten enhet är en av de renaste, smidigaste och mest hälsosamma sätt att röka tobak eller andra rökbara produkter.

Steg

Hur man använder en vatten bong. Fyll din bong med kallt vatten.
Hur man använder en vatten bong. Fyll din bong med kallt vatten.
 1. 1
  Fyll din bong med kallt vatten. Kallt vatten kommer att kyla ner röken så att fler kan inhaleras. Vissa användare föredrar att fylla sin bong med is, och sedan lägga till bara tillräckligt kallt vatten så att bongen gör ett bubblande ljud vid inandning igenom. Vissa användare föredrar mycket varmt vatten eftersom ångan hjälper till att förverkliga fukt in i lungorna. Den torkande effekten av rök, inte värmen av rök, är det främsta skälet till att folk hosta när du använder en vatten bong.
 2. 2
  Kontrollera dina vattennivåer! Se till att vattnet inte är för högt. Det bör vara så låg att det inte läcker ut carb när du böjer ner för att ta en träff. Och det bör vara tillräckligt djupt för att helt rengöra röken, minst tre inches ovanför botten av din reglaget ska göra. Ju mer vatten som berör ytan av rök, desto jämnare.
 3. 3
  Packa din skål. Se till att det inte är så full att din rökning material kommer att falla ut i din skål. Vanligtvis bör du packa ditt material till ett medium-hårt konsistens. Du vill få så mycket material i din skål som möjligt samtidigt som de kan dra luft igenom det med varje andas.
 4. 4
  Placera din mun mot öppningen och bildar en tätning med dina läppar. Se till att hela öppningen är täckt, annars kommer du inte att kunna dra någon rök ut.
 5. 5
  Ta tag i bong, täcker carb med ena handen. Den carb är ett litet hål någonstans på din bong, vanligtvis på sidan.
 6. 6
  Ta en stol och vila bong på bröstet / magen
 7. 7
  Håll ljusare upp till din skål samtidigt andas. Din kammare bör fylla upp med tjock rök. Andas in tills du känner en tillräcklig mängd rök har fyllt kammaren. Avslöja carb. Andas in röken. Andas all röken i lungorna. (Se till att du rengöra den från all röken, ingen av dina vänner vill andas din inaktuella rök!)
 8. 8
  Håll andan. Försök att hålla röken in för sex sekunder som mest, är åttio procent av röken absorberad på kontakt och resten absorberas under ca fem sekunder. Om det är första gången, se till att du undertrycka din hosta. Det är normalt för nya bong användare att hosta extremt hårt, så var redo för detta. Normalt kommer fem sekunder vara bra för de flesta rökare blandningar. Långsamt andas ut tills du ser ingen rök kommer ut ur dina lungor.
 9. 9
  Slappna av och njut av din rök!

Tips

 • Inte sätter bongar i munnen (som bilder), i stället bilda en tätning med dina läppar.
 • Snälla, inte sätta din mun på bong som visas på bilden, helt enkelt bilda tätning med dina läppar.
 • Alltid passera lättare med bong till nästa person att se till att hålla koll på det.
 • Om du känner en hosta som kommer, drar munnen från bongen. Hosta i bong med bilden fortfarande kommer att skicka bilden (och din rökning mix) flyger ut.
 • Om du hittar dina lungor har förstörts av en toke och du är i smärta, ta några djupa andetag (även om mycket smärtsamt), och det kommer att ta bort smärtan och lindra efter en stund. Re-uppfriskande lungorna är nyckeln till att undvika hosta och smärta.
 • Om rökning med andra människor, är det inte rekommenderat att du sätter bong i munnen
 • Om du gör hosta och du känner dig som om du bara suger på fel ände av en eldkastare, efter att du får frisk luft i lungorna, om din hals fortfarande brinner, brukar dricka något sött hjälp. Cool och icke kolsyrade är bäst. Den öppna burk läsk som har varit i kylskåpet sedan i går kväll blev just din bästa vän.
 • Oförändrad och härsken vatten kan generera ganska obehaglig lukt om de lämnas under långa tidsperioder. För att hålla din bong fin smak och mjuk, rengör den med en enkel blandning av salt (grovt salt föredras) och gnugga alkohol Salt> (isopropylalkohol 90-100%). Några skakar och en blöt löser all harts. Dumpa denna lösning i toaletten och spola direkt, eller hartset fastnar på ytan av toalettskålen. Var noga med att skölja bong omsorgsfullt innan det att röka igen.
 • En vattenpipa är ett bra sätt för en ny rökare att försöka röka. Dock vara medveten om att du inte vill andas så länge eller så hårt som erfarna rökare, eftersom detta kan leda till ett anfall av otäck, bröst-delning hosta.
 • Om du hostar i bong, kan du spiller bong vatten på golvet eller på dig själv. Om du spiller den på golvet, kommer det fläckar och lämnar en lukt.
 • Genom att trycka din tändare (metall) platta på bilden, vilket gör det nästan lufttät hjälper du drar de återstående bitarna av din mix.
 • Droppa några droppar mjölk in med vattnet. Detta sätter ett foder runt glaset, hindrar kåda från att fastna på sidorna av glaset, och minskar hårdhet. Tvätta ut det här var tre till fyra dagar.
 • Använd en tunn pinne, företrädesvis en unbent gem för att underblåsa de återstående igensatta upp bitar av produkt och aska från bilden efter användning, vilket gör det enklare och smidigare för nästa person.

Varningar

 • Aldrig vara den som slår över bong och spiller bong vattnet. Vattnet luktar avskyvärda och är oerhört svårt att komma ut, speciellt från mattor.
 • Hosta på en bong är en av de värsta upplevelser i världen: det känns som om halsen är på väg att brista ut i lågor (för att inte tala förlägenhet inför vänner) UNDVIK hosta.!
 • Aldrig hosta medan munnen är fortfarande på bong. Du kommer att sluta få din blandning blöt, och alla dina vänner kommer att vara arg på dig.
 • Denna sida hänvisar till dem som bongar, eftersom det är vad de bättre ska kallas. Men med hänvisning till en vattenledning som en bong normalt tyder det används för marijuana, vilket är olagligt. Försök att komma in i vanan att kalla det en vattenpipa offentligt och definitivt om du köper en. Om du går in i en rök butik ber om en bong, är chanserna goda att du ska få sparkas ut oavsett vad du faktiskt använder det till. Kalla det en vattenledning.
 • Om möjligt, använd färskt rent vatten för att röka din produkt varje gång. Återanvända smutsigt vatten motverkar syftet med en bong. Bong är ditt filter - hålla den ren.
 • Drick inte vattnet, det är helt motbjudande och motverkar syftet med att röka med en i första hand.
 • Även om du är en eko-vänlig person, bör du inte återanvända din rengöringslösning.
 • Detta är avsett för juridiska ämnen bara. Google rekommenderar inte användning av olagliga substanser.
 • När den görs rätt, kan detta vara en rolig bindning upplevelse med din rökning kompisar, men kom ihåg: bongar har en historia av att användas som tillbehör. Var försiktig med det och låt inte folk låna den, de kan besluta att stinka upp det med något olagligt, fläckt eller båda.
 • Vattenledningar, medan filtrering mer tjära och föroreningar från röken, inte ett säkrare alternativ till icke-filtrerade metoder. Rök är inte tänkt att vara i människors lungor. Innan du börjar att röka något, överväga möjliga effekter på din hälsa.
 • För första gången, försök att inte andas eller svälja medan du andas ut, kan det vara smärtsamt

Saker du behöver

 • En vatten-bong
 • Tobak, eller något annat rökbart ämne
 • En lättare