Wki

Hur kan man vara fotogenisk

Ogillar du ha din bild tagen för att du alltid tycks komma ut ser ohyggliga? Har du någonsin känt avundsjuk på din vän som alltid kommer ut felfri i bilder? Vad är det med bilder? Samtidigt som fotogenisk bara kommer naturligt för vissa människor, finns det några saker som alla kan göra för att se bättre ut i bilder. Pröva tricks i den här artikeln och sluta köra för täcker när kameran kommer ut.

Steg

Hur kan man vara fotogenisk. Förstå att vara fotogenisk avser förmågan att visas mycket attraktiva i bilder.
Hur kan man vara fotogenisk. Förstå att vara fotogenisk avser förmågan att visas mycket attraktiva i bilder.
 1. 1
  Förstå att vara fotogenisk avser förmågan att visas mycket attraktiva i bilder. Det är viktigt att förstå att vara naturligt vacker eller slå inte nödvändigtvis översätta till vara fotogenisk i bilder. Att vara fotogenisk handlar om medvetenhet om hur att sätta din bästa själv framåt, och att veta hur man ska uttrycka din karisma för kameran. Dessa är inlärda tekniker, bland annat att tillämpa dina kunskaper om de bästa bakgrunder, belysning och positionering för en bra bild. I själva verket är det inte ovanligt att "Miss Photogenic" för att vara en annan person från "Ms Beauty Queen" i skönhetstävlingar eftersom fotogenisk ämnet har lärt sig att arbeta kameran bäst.
  • Sikta på att lära sig följande tekniker så att de blir en andra natur och du upphör att vara medveten om att använda dem och bara "gör det".
  • Ju fler möjligheter du har att öva framför kameran, desto bättre.
  • Den tvådimensionella karaktär av fotografier får oss att förlora djupseende, för vissa människor, detta även förlorar det som gör dig attraktiv i verkliga livet.
 2. 2
  Fokusera på vad du bär. Även om du inte bli fotograferad, att veta hur man ska presentera dig själv på ett sätt som gör det mesta av dina tillgångar är viktig. Kläder stil och färg kommer att påverka fotogenisk överklagande av dina fotografier.
  • Välj rätt kläder. Färg är viktigt för en bra bild. Mönster kan överväldiga dig, kan horisontella ränder att du verkar för bred (den tvådimensionella aspekten redan gör det ändå, så du behöver inte lägga till det!), Och bär en enda ton kan få dig att smälta samman och verkar intetsägande och odefinierat. Mycket-tätt åtskilda remsor eller mönster kan skapa konstiga artefakter i digital fotografering och fotografiska processer såsom utskrift. Solids och neutrala fungerar bäst.
  • Bär kläder med färger som passar dig. Vissa färger kompletterar vissa hudtoner, medan andra tenderar att ta ut det värsta. Också ta hänsyn till din hårfärg. Du kan ha en känsla för vilka färger du ser bäst ut i, men om inte, göra en del efterforskningar på färger som passar din hy och arbeta ut det genom trial-and-error.
  • Undvik rött, svart eller vitt. Digitala kameror kan ha svårigheter med rött, och svart och vitt närvarande alltför mycket i form av kontrast.
  • OBS: Detta är bara sant för kameror som på "auto"-läget. En kamera i auto-läge gör det tänkande för personen knäppa skottet. Din professionell fotograf vet att hans eller hennes kamera och har (förhoppningsvis) tränats att manuellt skapa perfekta vita, svarta och röda, och har inga problem skjuter någon färg du valt - bara kolla först att din fotograf verkligen anger vad som kallas den "vitbalans" manuellt.
 3. 3
  Sköt din hy och grooming. Det finns mycket du kan göra för att förbättra det som naturen har begåvat er med genom utseende. Fastställande av gemensamma hy fel är viktigt för foton.
  • Dölj dina skavanker. Det dåliga med fotografier är att eftersom de är helt enkelt frysta bilder av en vinkel på ett ögonblick i tiden, kan de inte visa alla dina goda egenskaper. Det är bra med dem är att du enkelt kan dölja vissa funktioner som du inte gillar. Var försiktig med smink toner: smink färger blir mer intensiv i bilder. Det finns särskilda principer och tekniker för foto modellering som skiljer sig från dem för att titta trevlig person (även om de kommer sannolikt att se ut precis långt, inte bisarrt, personligen), lära sig och använda dem för kritiska applikationer.
  • Håll lysa ner. Det är så viktigt att hålla den lysa i den ständigt besvärliga T-zonen - upp i näsan och pannan. Medan detta särskilt viktigt på en varm dag, kanske även den coolaste bland oss ​​blir lite svettig när man står med objektivet på en kamera.
  • Använd makeup för att täcka huden, som kommer att sticka ut i bilder.
  • Ett fotografi (annat än en stereogram) egentligen inte spela formen av något men lämnar det att undermedvetet framgår mönster av ljus och skugga. Skuggning med smink (det finns guider till detta) kan göra ännu ett märkligt deformerade ansikte ser konventionellt vackert så länge det är faktiskt inte i konflikt med den faktiska ljus och skugga (helst använd diffust ljus som inte gör sina egna definierade skuggor, i casual bilder och vardagliga utseende du ser allmänt bra).
  • Använd ögondroppar att rensa rodnad i ögonen. Stirra på en ljuskälla för en stund kommer att minska din elev storlek och minskar risken för röda ögon (inte stirra direkt mot solen men!). Om vissa förberedelser är involverad i fotografering process, men det är bäst att inte förlita sig på en blixt, särskilt på-blixt, och stora pupiller i allmänhet anses mer attraktiva.
  • Borsta håret på plats. Frizzy eller lösa hårstrån kan visas rörigt. Å andra sidan bör håret inte vara uppenbart - inte slätas tunna mot skallen och sedan bakom nacken i en hästsvans.
 4. 4
  Håll ditt ansikte i jämvikt. Titta på ditt ansikte i spegeln. Det är faktiskt inte det ansiktet som visar på ditt fotografi. Nu stirra på din egen spegelbild. Efter en tid ditt ansikte kommer att nå sin "normala" utseende, din "jämvikt" ansikte. Nu avaktivera ditt öga region och aktivera din läpp region. Inte bita inte dina tänder, bara se till att din övre och undre käken kindtänderna vidröra varandra. Om du ler med munnen öppen, låt inte din överläpp avslöja mycket av ditt tandkött, eller låt din underläpp täcker långt över botten på din övre tänder.
  • Alltid leende om din hy är mörk eller tråkig, ditt leende bör vara en liten en. Samtidigt, betonar hörnen av dina ögon och höja ögonbrynen lite. Öva denna övning varje dag innan spegeln i några minuter. Under en månad kommer det att bli en vana när någon försöker att ta ett fotografi av dig.
 5. 5
  Arbetet vinklarna. Camerawork är inte allt ett mysterium: människor som fotograferade för en levande är mycket medvetna om vilka vinklar och poser fungerar bäst för dem, och de ser till att detta är vad de utsätter kameran flesta gånger. Dessutom finns det några "modellens trick" du kan använda till din fördel:
  • Bestäm din bästa vinkeln. Att hitta rätt vinkel för ditt ansikte kan vara utmanande. Experiment med en digitalkamera så att du ser resultaten av varje pose omedelbart. Det kommer mycket snabbt blivit uppenbart vilka vinklar är mest smickrande för dig. När du är medveten om detta, använder de bästa vinklarna så mycket som möjligt i framtiden.
  • Den klassiska modellen pose är att ordna din kropp tre fjärdedelar mot kameran med ena foten framför den andra och ena axeln närmare kameran än den andra. Kvinnor tenderar att göra detta naturligt, men det är svårare för män, som tenderar att presentera en rät vinkel front-in på kameran. Om du slår huvudet lite åt sidan och titta rakt fram, kommer du verkar vara tittar rakt på betraktaren av bilden oavsett betraktningsvinkeln (som George Washington på den amerikanska en dollar bill). Gör det verkar också som att en modell inte är den bästa pose för alla, dock, och det kan se lite långt när det används i en familj foto bredvid din farbror Wilbur.
  • Om sittande, något vinkla själv.
  • Försök se något över kameran när bilden tas. Om fotografen är på en lägre nivå ser mer eller mindre direkt framåt, inte på kameran, så att ögonen inte är oftast stängda. Jacqueline Kennedy Onassis används alltid denna teknik för fotografier och porträtt. Dessutom hjälper det att minska den "röda ögon" effekt.
  • Luta något mot kameran, det ger en intressant, förbättrar facial definition och hjälper till att minimera uppkomsten av rynkor och slapp hud. Bara hålla hakan undangömt ned.
 6. 6
  Bli av med en dubbelhaka. Luta huvudet något uppåt och försök att positionera dig så att kameran är lite ovan, eller vid, ögonhöjd. Detta kommer att dölja en dubbelhaka effektivt. Du kan också lägga en hand under hakan som om du vilar huvudet på din hand (hålla tummen sidan av din hand ur kameran uppfattning, om möjligt). Faktiskt inte vila någon vikt på handen, men eller du kommer att driva huden till en föga smickrande position. Försök också vila tungan mot gommen.
 7. 7
  Fokusera på din hållning. Inte bara denna fråga för foton men daglig God hållning gör allt lättare i livet, inklusive ditt självförtroende. Bra hållning kan dramatiskt förbättra ditt utseende i bilder. Sittande eller stående rakt upp gör att du ser friskare och piggare och, om det i grupp, och mer attraktiv än dina slouching följeslagare. Andas normalt och slappna av axlarna. Om du brukar ha dålig hållning, kan det vara svårt att stå rakt och inte ser stel, så öva detta i spegeln, som arbetar mot att förbättra din hållning på lång sikt.
 8. 8
  Koppla av. Ju mer bekväm och avslappnad du verkar, desto bättre bild blir. Många människor sluta titta udda i foton eftersom de frysa till udda ansiktsuttryck med en "säga ost" typ av på deras ansikte. När leende, prova en avslappnad sluten mun leende eller en öppen mun leende med avslappnad underläppen och ner, inte upp till ett leende som blir konstigt smalare mot mitten - praxis framför en spegel. Om du är van att ha dåliga bilder tagna av dig själv, får du förmodligen nervös framför kameran, och detta kan göra saker ännu värre. Om du vet att en bild är på väg att tas, ta ett djupt andetag och andas ut naturligt, koppla dina armar och axlar. När du andas ut, le eller strejk oavsett pose är lämpligt.
  • Inte hålla andan, antingen in eller ut, annars kommer du se ut som om du är spänd eller kvävande.
  • Om du ser fotot som kommer för sent, inte panik och försöka hitta en pose. Fortsätt göra vad du gör och försöker ignorera kameran. Det får inte bli perfekt, men du har en bättre chans än om kameran fångar du snabbt försöker ändra dina ansiktsuttryck.
  • Koppla din läpp (munnen) region och inte har några yrande tankar fyllda med dysterhet. Det är ett naturligt sätt att synas fräsch och tilltalande i fotografier.
  • Var inte så avslappnad som du verkar distraherad. Distraktion eller irritation visar alltid i fotografiet. Bara slappna av och din bild kommer att vara perfekt.
 9. 9
  Tänk glada tankar. En onaturlig, forcerad leende kan få dig att se stel och, uppriktigt sagt, konstig. När människor ler och väntar på en bild som ska avbildas, kan deras ansiktsmuskler fångas i alla möjliga konstiga positioner. För att råda bot på detta, prova att tid din så att du inte behöver hålla den för länge. Också tänka på något roligt (inte rädd för att skratta lite, även) eller tänka på någon-din make eller barn, till exempel-som gör dig glad. Genom att göra så, får du ett äkta leende. Om du inte gillar ditt leende eller tänderna, prova en mer dämpad, slutna eller delvis slutna mun leende. Oavsett hur du väljer att le, den gladare och mer avslappnad du är, desto bättre.
  • . Inget projekt lycka och skönhet som leende ögon: en glad, lite busig uttryck i ögonen. För att uppnå denna effekt, tänk dig att kameran är en person som du har en crush på walking in i rummet. Detta kommer att skapa större öppna ögon och en avslappnad, trekvarts leende. Tänk på din krossa eller älskare, detta gör du rodna gör dina kinder rosiga röda. Chansen finns att du omedvetet gör detta hela tiden, tricket är att kunna ta ut det på efterfrågan, så öva leende ögon framför en spegel, och skapa ett leende "trigger".
  • Fejka det tills du gör det. Människor är ofta fotogenisk eftersom de gillar att ha sin bild tagen. De är därför avslappnad och glad när kameran visas. Om du inte kan uppbåda äkta för kameran, låtsas du som om kameran. Tänk dig att kameran är någon du älskar, en länge förlorad vän, en gammal flamma, ditt barn vid tre års ålder, eller vad du behöver för att titta på kameran kärleksfullt. Prova det - det verkligen fungerar.
 10. 10
  Förbättra fotografering situationen själv. Oavsett om det är på platsen, fotografen, eller de efter-foto färdigheter, det finns några yttre saker du kan ändra för att förbättra dina chanser att visas fotogenisk.
  • Välj rätt plats. Självklart om du har din bild tagen på semester, kan du inte slumpmässigt bestämma att du vill ha din bild tagen någon annanstans helt. Men du kan styra din fotograf till där du vill att fotona togs. Ibland är det bäst att ha en bild tagen mot en enkel bakgrund, men om du är på semester, göra tillägg för att fånga några av landskapet. I detta fall, försök att ta det utanför med naturligt ljus. Du ska naturligtvis ser strålande och fortfarande sticker ut från den fantastiska bakgrunden. Den bästa tiden för bra ljus är tidigt på morgonen och på kvällen, en gyllene lyster i ansiktet kan göra underverk.
  • Få en bättre fotograf. (Eller, hitta en vän som är en bild hobby och hjälpa honom eller henne att göra bättre bilder.) Professionella fotografer vet hur man kan föra fram det vackra i varje människa. Du kan inte alltid välja din fotograf, men ibland kan du. Om du behöver headshots för modellering, få de bästa professionella du kan hitta. Om du ska sätta upp ett skott för en online dating service, välj ut en bild som är ny, som smickrar dig, men viktigast välja en bild som faktiskt ser ut som det är du. Föreslå en fotograf vän:
   • Använd ett teleobjektiv eller zooma ut, och flytta tillbaka. Detta undviker näsan är proportionellt sett mycket närmare kameran, och är alltför förstoras i förhållande till resten av ditt ansikte. Detta kommer också att göra bakgrunden mindre fokuserad och mindre distraherande. (För att framhäva att ha honom satt en större bländare om möjligt.)
   • Optimera belysningen. Prova upplättningsblixt (ställ in blixten på en svagare nivå än den primära ljuskällan, till exempel solljus) eller flera lampor vid varierande effekt (t.ex. med slav blinkar, speciella typer är nödvändiga för digitalkameror som ofta gör en svag "pre-flash "för att kontrollera exponeringen innan du öppnar luckan och skjuta på full effekt) för mjuk, men varierat ljus för en rundad trevligt utseende för ansikten. Det finns många webbplatser och böcker om porträtt och modefotografering belysning. Den grundläggande arrangemang av ljus, inte kostnaden, är det viktiga.
   • Använd mer kontrast för män (rynkor och porer anses ofta intressant eller hårda), mindre för kvinnor.
  • Be fotografen att ha kameran i ögonhöjd eller bara strax över ögonhöjd. Detta gör det möjligt för den mest naturliga, smickrande foto. Om linsen är lägre, riskerar ditt skott visar en dubbelhaka.
  • Redigera eller förbättra foton. Om du har provat allt, men du kan fortfarande inte verkar få en bra bild av dig själv i alla miljöer, prova retuschera dina digitala bilder. Ändra ljuseffekter eller filtereffekter, till exempel, kan dramatiskt förbättra utseendet på din hy.
  • Välj sidoljus - fotografer vet detta trick, så var medveten om det! Inomhus försöker stå där belysningen faller på din goda sida. Utomhus försöka få din bild tagen på morgonen eller eftermiddagen, inte kl. Rikta inte solen eller få bakgrundsbelyst med det om inte fotografen ber dig. Bakgrundsbelyst effekter kan se bra ut, men du kan inte berätta hur det ser ut, så lita på att kameran personen (eller kolla på en digital kamera). Side belysning gör allas funktioner pop ut bättre än främre belysning. Försök att prata dina vänner och släktingar till att ta bilder utan blixt, är den främre belysningen från blixten nummer ett gärningsmannen för unflattering familjefoton. Du kan visa detta genom att knäppa sina bilder med eller utan den. (Om de vet mer än genomsnittet om kameror, be om subtila "upplättningsblixt", särskilt för kvinnor, eller "bounce flash" med en tjusig löstagbart).
 11. 11
  Har förtroende!

Tips

 • Smile genom dina ögon, inte bara munnen. Det ser alltid konstigt när någon har en mycket entusiastisk leende, men deras ögon är uttråkad tittar. Försök kisande ögonen bara lite för en mer smickrande leende.
 • Låtsas som om du skrattar. Ofta skapar detta ett enkelt naturligt leende. Strax före kamerablixtar, låtsas som om du just såg något roligt, eller du fick precis veta ett skämt!
 • Om att ta egna bilder, på en webbkamera, telefon, digitalkamera eller något annat, tar denna praxis. Du måste lära dig rätt vinkel du vill ta det på, så att du kan flytta handen till positionen.
 • Titta inte in i kameran, titta igenom det.
 • Alltid sträva efter att stå eller sitta i en liten vinkel till kameran.
 • Studera bilder av modeller och andra fotogeniska människor. Om det är lämpligt för din personlighet, experimentera med härma sina poser och vinklar.
 • Om det är en fullängds skott, placera kroppen 45 grader från kameran, och sedan vända huvudet mot linsen. Stå med ena foten i kors framför den andra och lägga all din vikt på bakre benet. Denna pose är mycket bantning och allmänt smickrande.
 • Öva leende framför spegeln. På kort tid kommer du vet vilka leende ser falska och som är mest smickrande. Att lära sig hur ditt ansikte drag hjälper när någon tar tag i kameran. Smile använda din översta tandrad: det kan kännas onaturligt men ett leende med både rader av tänder kan lätt se fake.
 • Ha en bra bakgrund.
 • När i en sittande gruppbilden, se stolarna är placerade så nära varandra som möjligt. Istället för att luta i, sitta rakt upp och slappna av.
 • Har dina nära vänner titta på bilderna du har tagit för att hjälpa dig avgöra när du ser din bästa. Ibland är en kritisk andra uppsättning ögon en stor hjälp.
 • Modell bilder är inte vad familjemedlemmar eller vänner letar efter i en bild. Överdriv inte modelleringen poser.
 • Medan bli fotograferad, försöka hålla alla kroppsdelar så nära din torso och ansikte som möjligt, som något skjuter direkt på kameran kommer att verka enormt i fotot. Det enda undantaget är att vissa kvinnor ofta håller sina armar bara ett par inches eller centimeter ifrån sin kropp eftersom håller dem för nära kan förvärra utseendet på slappa överarmar.
 • Om du har problem med ryggen och kan inte fysiskt uppnå god hållning, öva framför spegeln tills du hittar ett sätt att få det att se ut som en attraktiv slöfock. Försök lutad mot något, vrid, att det ser naturligt.
 • Tre sekunder innan slutaren stängs, ha huvudet nedåt, och sedan långsamt ta upp det. Ryck inte ditt huvud, men det kan fungera. Smile samtidigt föra upp huvudet. När bilden är tagen, ska munnen vara i en helt avslappnat leende. Detta sätt, är ditt ansikte helt avslappnad. Slappna ögonen för foto och känna sig avslappnad. Detta kanske inte fungerar för alla, så experimentera när hitta din bild tar stil.
 • Håll tungan bakom tänderna.
 • Personer med högt animerade ansikten står en bättre chans att få fångas under en transient grotesk uttryck. Frame-by-frame video är ett bra sätt att se signifikanta skillnader mellan fotogenisk och inte-så-fotogenisk.
 • Om du är orolig för hur dina tänder kan se så är det bara att ha en liten liten sluten mun leende att ta bort uppmärksamheten från munnen.
 • Undvik att säga "ost" medan du tittar på kameran. Detta kan leda till forcerad proffsiga leenden.
 • Normala fotografier är tvådimensionell, förlorar djupseende, att motivet ser bredare. För vissa individer, gör detta också motivet ser mer attraktiv. Intressant nog har stereo 3D-foton inte ett problem med "photogenicity" eftersom djupuppfattningen bibehålls. Du kommer att se så bra som du gör i verkliga livet!

Varningar

 • Undvik att säga "ost" eller något annat, gör detta kan ge ett flin. Använd gärna tankar tekniken istället.
 • Inte bita inte tänderna medan leende. Hålla munnen lite öppen kan skapa en mycket mer naturlig ansiktsuttryck.
 • Se till att dina bilder ser ut som du. Dessa steg kan hjälpa dig att bättre fånga din naturliga skönhet i bilderna, men om du hamnar doctoring dina bilder för mycket du är skyldig att se ut som någon du inte är. Även om du vill sätta din bästa sida för online dating webbplatser eller agerar headshots, vill du också se till att du noggrant representera dig själv. Om du inte gör det, kan datum och potentiella arbetsgivare känner sig lurad.
 • Luta huvudet ned något kan ibland skapa effekten av en dubbel-chin, snarare än att gömma en.
 • Suga in magen kommer leda till att du verkar ointressant eftersom dina revben kan peta igenom din skjorta. Värre kommer det få dig att se något obekväma, vilket aldrig är tilltalande.

Saker du behöver

 • Plain, neutralt färgade kläder
 • Ryktsaker
 • Lämpliga platser