Wki

Hur man rullar en cigarett

Om du behöver rulla en cigarett, kommer den här artikeln berätta hur du kan göra det, men det är bäst används som ett ramverk som kan anpassas för att passa individuella behov.

Steg

Hur man rullar en cigarett. Sprid tobaken ut jämnt på rullytan till en grov form av den färdiga produkten.
Hur man rullar en cigarett. Sprid tobaken ut jämnt på rullytan till en grov form av den färdiga produkten.
 1. 1
  Sprid tobaken ut jämnt på rullytan till en grov form av den färdiga produkten.
 2. 2
  Ta din rullande papper och vila det med vecket mellan tummen och långfingret sedan vila pekfingret i globlinjen för att hålla papperet ner på vilken hand du känner dig mest bekväm. Använd den andra handen för att göra nödvändiga justeringar för att göra pappret ser ut som en halfpipe.
 3. 3
  Sedan använda den fria handen börjar i ena änden av högen och fint placerar tobaken på pappret börjar med slutet du håller den med. Gradvis Överför återstoden av högen från rullytan till pappret. Om det behövs, även ut tobaken längs papper för att göra det konsekvent. Att få det så plant som möjligt hjälper cigarett bränna smidigare. Om det är fuktigt eller hopklumpad, försiktigt plocka isär några klumpar med fingrarna. Du kanske vill lämna lite hängande över ändarna: du kan nypa bort det senare, och det kommer att hålla ändarna från att vara alltför snäv.
 4. 4
  Om du planerar att använda ett filter, kan du infoga det antingen i ena änden nu, eller lämna plats vid ena änden och sätt i det senare.
 5. 5
  Ta sedan tag i pappret med den andra handen återigen vila den mellan mitten och tummen. Ta pekfingret som var på din primära innehav handen. Pappret är nu vilar mellan index och tummen på båda händerna med tobaken jämnt, med undantag för när pekfingret var.
 6. 6
  Placera långfingret så de grovt bildar en rak linje från ena änden till den andra. Tummen ska hålla utrullade cigaretten så den är placerad lite till undersidan av långfingret. Konturen av fingrarna bör ta initiativ till formen på cigaretten.
 7. 7
  Nu med hjälp av tummar, börja rulla cigaretten mellan tummen och fingrarna mitten. Medan du gör detta, gradvis applicera tryck mot ändarna av cigaretten genom att försöka göra dina tummar och långfingret parallellt.
 8. 8
  När tobaken har i huvudsak formas till sin rätta form, dra tummarna nedåt för att få kanten på papperet linje med toppen av tobak.
 9. 9
  Öka trycket tillämpas av tummen medan du flyttar långfingret uppåt och avsluta den inledande rotation utan att skrynklas ned på papperet. Den främre kanten av papperet ska stoppa tätt bakom tobaken när du börjar rulla. Detta kan ta några försök: bara hålla flytta framsidan av papperet upp och ner och tryck försiktigt in med tummen tills det tar.
 10. 10
  Slutför rullen tills kanten med lim kvar, och slicka. Täta cigaretten genom att applicera jämnt tryck utan att göra några böjar i tidningen.
 11. 11
  Nyp bort någon tobak sticker ut ändarna.
 12. 12
  Eventuellt, skjuta eller vika papperet i lite för att minska hålet i slutet du tänker röka. En del rökare föredrar att lätt vrida en eller båda ändarna av cigaretten. Detta kommer att undvika att tobaken faller ut av en dåligt packad cigarett, eller hålla fast vid dina läppar när du röker.
 13. 13
  Om du lämnade utrymme för ett filter, sätt in det i slutet och stoppa in papper runt den lite.
 14. 14
  För ett provisoriskt filter, skär en rektangel av mjuk papp eller styvt papper. Gör två veck i motsatta riktningar vid slutet av en sida av kartong för att göra det som en N. Detta kommer att skapa något att rulla runt förutom att fånga någon tobak som kan lossna. Filtret bör rullas lite mindre än i slutet av cigaretten så att den skjuts lätt in. När cigaretten är tänd värmen från röken kommer att expandera filtret till en tät passning.
 15. 15
  Applicera allt förpackningsmaterial till cigarett om den behövs.
 16. 16
  Färdigt.

Tips

 • Filter tips (typ i en vanlig cigarett) kan köpas från de flesta butiker som sedan kan läggas till din egen handsydd cigarett.
 • Att fukta alltför torr tobak omedelbart, doppa fingertopparna i vatten och försiktigt knåda lika mycket tobak som du planerar att använda förrän det har mjuknat och fingertopparna är till stor del torrt. Om det fortfarande verkar torr, tillsätt mer vatten, om det blir för blött, tillsätt mer torr tobak tills vattnet absorberas.
 • Se till att din tobak är köpt från en butik som säljer rulltobak regelbundet, eftersom det ofta kan vara inaktuella från liggande i butiken under en lång tid. Detta beror också på populariteten av varumärket.
 • Det finns en skillnad mellan märken rullande papper, de finns mycket billigt så du kan köpa många och hitta den typ / märke du gillar. I allmänhet, "shag" - tobak skuren i långa fina band - är lättare att rulla för hand, eftersom det kommer att hålla sin form bättre. Tobak skuren i små bitar är oftast bättre för att rulla i en maskin.
 • Om du råkar ha inaktuella / torr tobak plats en fuktig svamp i tobaken paketet som denna re-fuktar tobaken något till sitt ursprungliga skick. En orange-eller potatisskal kan också tjäna detta syfte. Lägga till en liten mängd vatten kommer också att arbeta, men det kommer att ta en stund att absorbera och din tobak kommer att vara för våt eller torr under tiden.
 • En del människor föredrar att rulla en cigarett i en konformad blankett (för att lära sig att rulla detta sätt check youtube, kommer detta att minska den mängd tobak som du avfall, eftersom du inte kan röka allt på grund av värmen när cigaretten är nästan färdig.

Varningar

 • Innehållet kan falla ut i brinnande glöden formuläret och bränna hål i kläder.
 • Rökning är mycket farligt för din hälsa.

Saker du behöver

 • Tobak
 • Papers
 • Lättare (tillval)
 • Filtermaterial (tillval)