Wki

Hur att tugga tobak

Tuggtobak är en vanebildande tidsfördriv ses i Major League Baseball, Professional Rodeo, och hela södra Europa. Det kan vara grov och motbjudande för vissa, men om du har ditt sinne består, här är de steg att ta för att komma igång på vad som förhoppningsvis kommer att bli en övergående hobby, inte en livslång vana.

Steg

Hur att tugga tobak. Köp en påse, plugg, eller tenn av tobak.
Hur att tugga tobak. Köp en påse, plugg, eller tenn av tobak.
 1. 1
  Köp en påse, plugg, eller tenn av tobak. Kom ihåg, är tuggtobak inte rökfri tobak, dip, snus, eller någon av de andra stick den i läppen och produkter spotta.
 2. 2
  Öppna påsen och ta en pust. Om detta gör din mage vända, kunde en annan smak för dig. Eller du kanske inte gillar tugga i allmänhet.
 3. 3
  Dra av några blad från pluggen eller ta bort några från påsen, placera dem i munnen på kinden. Till skillnad från snus, som är placerad bakom läppen, är tuggtobak sätta i påsen av kinden bredvid kindtänderna.
 4. 4
  Tuggtobak är inte att förväxla med andra varianter. Tuggtobak doppa inte eller snus som nu allmänt används som en term för att doppa tobak i sin renaste form. Rök aldrig muntliga tobak.
 5. 5
  Flytta "chaw" runt så att du kan tugga det, är mycket noga med att inte svälja allt från denna punkt framåt. När du sätter chaw i munnen, kommer du troligen börja dregla kraftigt. Detta är en normal reaktion på närvaron av tobak, med alla sina egna fukt och oljor i munnen.
 6. 6
  Tugga tobaken lätt, så att du inte tugga bladen i bitar som sedan kommer att finna sin väg till halsen och sedan magen, troligen orsakar en våldsam eruption av nämnda organ innehåll.
 7. 7
  När du känner att du har en ganska bra bit på spett arbetat in din chaw, plånbok dina läppar, och spotta saften ut, var noga med att inte förstöra någons skor i processen.
 8. 8
  Håll arbetar tugga tills smaken är borta, kan du stå inte det längre, eller du möter behovet av att gå inomhus för en stavningskontroll.
 9. 9
  Utvisa mess från munnen, skölj med en drink, var noga med att inte svälja något kvarvarande tobak eller juice.
 10. 10
  När det i munnen och du får användning för det, kan du flytta runt den med tungan.

Tips

 • Börja med små mängder tills man vänjer sig tugga.
 • Det finns många märken och typer av tugg tobak. Välj en mild påse tobak. Plug tobak görs ofta med melass och är en förvärvad smak. Levi Garret, Redman, eller Beechnut kan vara bra val för nybörjare.
 • Försök inte att kyssa någon medan tuggtobak.
 • För de första gångerna, tugga utomhus, och ensam om möjligt. Tobak är något rörigt, speciellt när du tycker att det är nödvändigt för att bli av med det helt plötsligt.
 • En anständig medelstora nypa tugga är lite lättare att hålla ihop, gör de små klämmer det att flytta runt munnen istället för att hålla ihop.

Varningar

 • När missbrukare är det väldigt svårt att sluta. Se för mer information.
 • Inte köpa eller använda någon tobaksvara om du är minderårig. Sälja tobak till personer under 18 år är olagligt i de flesta stater i Europa.
 • Rökfri tobak orsakar cancer och sjukdomar i tandköttet. Det är inte ett säkert alternativ till rökning.
 • Rökfri tobak innehåller nikotin liknar cigaretter och är mycket beroendeframkallande. Det säkra sättet att inte bli beroende är att inte prova det. Tonåringar som använder tuggar är mer benägna att bli rökare senare i livet.

Saker du behöver

 • En mycket stark mage och stark mun att hantera smaken av tobak.
 • Tuggtobak.
 • Ett ID för att bevisa att du är myndig.
 • Några dollar.
 • En tom flaska eller kopp att spotta i.