Wki

Hur att posera för porträtt

Efter några enkla regler kommer dramatiskt att hjälpa din poser, oavsett om du tar bilden eller i den.

Steg

Hur att posera för porträtt. Placera ena foten bakom den andra och vrid den i en vinkel på kameran, företrädesvis 90 grader.
Hur att posera för porträtt. Placera ena foten bakom den andra och vrid den i en vinkel på kameran, företrädesvis 90 grader.
 1. 1
  Placera ena foten bakom den andra och vrid den i en vinkel på kameran, företrädesvis 90 grader. Detta har en slimmande effekt och ser mer naturligt.
 2. 2
  Placera din vikt på bakre foten. Detta skapar en avslappnad look. Placering av vikten på främre foten skapar en vass blick, medan lika fördela vikten ser stel.
 3. 3
  Luta huvudet lätt i en vinkel till ena eller andra sidan. Det är vanligt att vilja "stå upp rakt" men luta huvudet gör du verkar mer avslappnad.
 4. 4
  När du vrider på huvudet är det naturligt att luta den mot axeln som du vänder mot och det har en naturlig look, men om du vill att ditt porträtt för att sticka ut och locka positiv uppmärksamhet luta huvudet åt motsatt håll istället. Denna teknik kommer att göra din hals muskler flex på ett attraktivt sätt sliming nacken och används oftast av mannekänger.
 5. 5
  Om kameran är i ögonhöjd eller lägre, lägre hakan en aning. Om du är orolig för en "andra haka" höja kameran ovanför ögonhöjd och leta upp något. Detta fungerar bra sittande.
 6. 6
  Placera händerna på rätt sätt. Händerna är ofta den näst mest framträdande inslag i en bild efter ögonen, men vi ofta inte vet vad de ska göra med dem. När händerna är nedanför midjan, handleden ska lockiga ned eller vara neutral. När händerna är ovanför midjan, bör handlederna krypa upp. Dessutom, gör inte dem alltför framträdande. Håll tummar och fingrar in och försöka undvika händerna är framträdande i kompositionen eller alltför nära kameran jämfört med resten av kroppen. Återigen, kan bryta mot reglerna skapar en vass blick.
 7. 7
  Smile. Ofta människor känner sig inte bekväm leende på efterfrågan. Självklart är det bättre att göra det spontant, men inte alltid möjligt. Tänk på att en riktigt stor ut allt smile sällan ser falska ut de halva leenden som folk ibland försöker. När ett leende ser "fake" det beror på att musklerna runt ögonen inte är inblandade. När du behöver för att le på kommando, tänk på att först skapa det leende med dina ögon och dina läppar kommer att följa. Även människor försöker ofta att gå för den seriösa eller tankeväckande utseende för att undvika att le, men sluta se ut som de är seriemördare eller halvsovande. Om du vill gå till den tankeväckande utseende, är det särskilt viktigt att komma ihåg de övriga stegen. Titta avslappnad och luta huvudet samtidigt som du tittar mot kameran med ögonen.
 8. 8
  Läs om vad som utgör arbetet för vem.

Tips

 • Kom ihåg att även om fåniga ansikten är roligt, kan ha en bild av dig själv med korsade ögon och en skruvas upp ansiktet i en high school årsbok vara beklagligt.