Wki

Hur man ser bra ut i bilder

Ser bra ut i bilderna gör att du känner mer säker på dig själv, vilket är viktigt. Om du är en av de människor som ser dåligt i bilder, är den här artikeln för dig.

Steg

Hur man ser bra ut i bilder. Läs varför du ser dåligt i bilder.
Hur man ser bra ut i bilder. Läs varför du ser dåligt i bilder.
 1. 1
  Läs varför du ser dåligt i bilder. Titta på bilder av dig själv och bilder på andra människor och ta reda på varför de ser bra ut, och du ser dåligt. Vissa problem är:
  • Bilder i skuggiga områden
  • Fläckar, svarta huvuden
  • En frisyr eller kläder val som inte passar dig
  • Buskiga ögonbryn
  • Squinted eller slutna ögon
  • Fel vinkel
 2. 2
  Kom ihåg, ibland även om du ser bra ut i en bild, kommer du inte tänka så om du har analytisk / själv kritiserar.
 3. 3
  Ser bra ut och förbereda innan du tar bilder. Få ut kläder som är din favorit och ser riktigt bra ut på dig. Enfärgade tröjor ser oftast bäst. Hitta vilka färger ser bäst på din hudton. Håll dig borta från galna utskrifter som kommer att dra uppmärksamheten bort från ansiktet. Också klokt valde din outfit - några kläder kommer att göra vissa delar av din kropp ser oproportionerligt.
 4. 4
  Titta på många typer av frisyrer att se vilket som passar dig bäst. Om du har ett brett ansikte, försök bär ditt hår. Detta kommer att göra ditt ansikte ser mindre och mer proportionella. Å andra sidan, om du har ett litet ansikte, ha håret upp och ut ur ditt ansikte. Bangs kan göra en hög panna ser mindre ut.
 5. 5
  Kom ihåg att du unik och det finns saker du kan göra för att göra starka särdrag i ditt ansikte sticker ut. Betona dem!
 6. 6
  Rensa din hud. Alla hudtyper är olika, konsultera en hud-och sjukvårdspersonal eller tala med din läkare om den bästa hudvård för dig. Om du har fet hud, tvätta ansiktet med en finne slåss rengöringsmedel. Sedan klappa torra huden, och tillämpa en toner. Efter applicering av toner, sätta på en bra fuktgivande kräm i ansiktet för en fräsch look. Applicera din makeup som vanligt. Kom ihåg, är en bra grund nyckeln till stora makeup, liksom att välja rätt färger (för att matcha din outfit och ser bra ut med din hudton och ögon). Om du har mörka ringar, köp under ögonen vitmedel. För att framhäva dina ögon, köpa ögonskugga som förstärker din ögonfärg.
 7. 7
  God natt, och sov gott. Dagen innan du får din bild tas, se till att du har en god natt sömn. Om du har mörka ringar under ögonen, sedan lägga två skivor gurka på ögonen. Se till att du inte är stressad - det syns i bilderna.
 8. 8
  Känn dig trygg. Se till att du känner dig stolt över vem du är. Om du känner att du är ful, då du inte kommer att se din bästa i bilden. När leende i bilder, vara säker på att det är ett äkta leende. Om du fejka ditt leende då du kommer att se riktigt illa. Så känner och ser glad också. Om du är obekväm med dina tänder, lära sig att le med munnen stängd och "le med ögonen." Kom ihåg, kan du experimentera med alla olika typer av känslor. Det viktigaste är att alltid vara medveten om din kropp. Försök inte att böja kroppen i obekväma eller obekväma poser - bara vara sig själv och låta ditt humör ta över din kropp. Inte bara nöja sig med en halv-kände känslor - helhjärtat till fotograferingen.
 9. 9
  Hitta en bra plats för att ta bilden. Om du tar det i ett skuggigt område i bilden kan se illa - jävlas med din hudton och gör att du ser äldre. Å andra sidan, om det är för soligt och ljust, då bilden blir för mörk och ser tvättas ut. Så får en trevlig plats att ta bilden - en med en bra bakgrund och bra belysning.
 10. 10
  Hitta inspiration. Hitta bilder av dig själv, vänner eller en kändis som du tycker ser bra ut. Vad som gör dem ser bra ut? Deras pose? Hår? Smile? Imitera det tills du uppnår ditt utseende!
 11. 11
  Öva framför en spegel eller en kamera. Under den tiden, besluta vilka positioner du ser bäst ut i, eller vilket sätt du vill att le, etc. På så sätt, när kameran kommer ut på en fest, du ser perfekt!
 12. 12
  Smile! En fin mjuk leende kommer att fungera perfekt. Men kom ihåg att du fortfarande vill att le.
  • Gör inte dina tänder sticker ut. Du vill inte dina tänder för att vara det första folk märker i din bild. För att bidra till att undvika det från att hända, borsta tänderna i förväg (om möjligt) och sätta tungan bakom din topp framtänder.
  • Tänk på en underbart lycklig stund och ser ut precis ovanför kameran. Leendet kommer att tillfalla ditt ansikte och du kommer att se underbar.
  • Försök fnittrande att göra ditt leende ser mer naturligt.
  • Le med ögonen också.
  • Smile naturligt. För att hjälpa dig att göra detta, lägg spetsen på tungan på baksidan av dina bästa tänder. Det hjälper verkligen!
  • Gör din pose mer naturligt genom att göra kroppen vänd ena och ditt ansikte vänd mot kameran. För att undvika slutna ögon, ser lite vid sidan av blixten.

Tips

 • Titta alltid på den positiva sidan, inte den negativa sidan.
 • Ge ett trevligt leende, inte för stor eller för liten.
 • Stå inte rak som en pinne, göra lite pose att se cool.
 • Vara säker ser inte alltför flott eller tight eller rörigt om du gör kommer du att se att fullända inte vara för perfekt eller det kommer att se alltför konstigt i fotot.
 • Ta en dusch på morgonen av bilden dagen så att du känner dig fräsch.
 • Se till att du är på bra humör och må bra. Om du har ett ont i magen, sedan försöka hoppa bilden dagen.
 • Prova ut poser och se vad som ser bäst.
 • Om du är tung, skjuta från en högre vinkel.

Varningar

 • Se till att smink ser naturligt. Om du lägger massor av makeup du ser verkligen fejk!
 • Inte pressa inte dig själv för mycket för att se bra ut.