Wki

Hur du tar smickrande bilder av dig själv

Det är dags att uppdatera din bild! Kanske du vill visa upp den nya gör, eller kanske du vill visa världen vad du ser ut orakad. Om du vill ta ordentliga bilder av dig själv för Facebook, G+, eller något annat, följ dessa enkla steg.

Steg

Hur du tar smickrande bilder av dig själv. Ta ett foto om dagen.
Hur du tar smickrande bilder av dig själv. Ta ett foto om dagen.
 1. 1
  Koppla av. Ta bilder av dig själv är mycket mindre stressande än modellering för någon annan. Om du tar en massa dåliga bilder, kan du ta bort dem bara av din digitalkamera innan någon kan se.
  • Gör som modeller och aktörer göra: öva lite poser i spegeln först för att se vad du gillar och vad som är lätt att göra. Det viktigaste för att visa upp är ditt leende. Kanske gillar du munnen stängd när du ler, eller kanske du vill visa alla dina tänder. Hursomhelst är bra: tänk bara vad du inte behöver se perfekt ut. Den behöver bara vädja till er, och det är okej!
  • Det bidrar till att pressa tungan mot baksidan av tänderna innan leende.
 2. 2
  Ta ett foto om dagen. Ta ett foto varje dag, när du känner dig mest bekväm om hur du ser ut. Din bästa tid kan vara på morgonen, eller på kvällen-eller när du känner hur du vill att projektet själv. Förtroende räknas.
  • Sätta på lite smink om du vill, gör ditt hår lite, eller bara något som får dig att må bättre om dig själv. Om du tar en massa bilder på en låg självkänsla dag, oavsett hur de verkligen ser ut, kommer du förmodligen hitta fel i dem, bara för att du känner att du inte ser bra ut den dagen.
 3. 3
  Experimentera med inställningarna. En blixt kan verkligen tvätta dig, vilket kan vara en välsignelse om du har massor av fläckar, men vet bara att folk är inte dumma, och om du har gjort bilden så ljus att hälften av ditt ansikte inte visas eller är suddiga, vet de något är upp.
  • Du kan också ställa in kameran för att få olika nyanser beroende på ljuset. Det finns en inställning som brukar indikeras med en liten glödlampa-anger du fotar i glödlampsljus-och detta i allmänhet gör allt tonade blå om du inte använder blixten. Bara leka med alla olika alternativ på din kamera och se vilken som gör att du ser det bästa.
  • Använda Instagram för ditt skott kan ge dig omedelbar tillgång till några riktigt "arty" bilder av dig själv som kan vända en tråkig bild till något riktigt intressant.
 4. 4
  Ta så många bilder som du kan. Du har mycket att välja på när du är klar och fler alternativ desto bättre. Gör ansikten, vara allvarlig, vara fånig. Låtsas att du är i en Photo Booth och bara vara så galen som du kan vara. Du kan inte få den "bästa" bild av dig själv, men du kan få det mest roligt och få folk att titta två gånger!
 5. 5
  Undvik fördubbla din dubbelhaka. Om du har även en liten dubbelhaka aldrig ta fotot underifrån ansiktet. Ett universellt smickrande vinkeln är något över och ha ansiktet vänt snett.
 6. 6
  Betona de delar du tycker om dig själv. Om du har fina läppar, ett bra sätt att visa dem är avstängd för att tippa huvudet uppåt så att kameran är under dina läppar, vilket gör dem ser ännu fylligare. Om du inte har fylliga läppar, ett sätt att få dem att verka fylligare är massor av läppglans med en liten klick av skimrande vitt i mitten av munnen.
 7. 7
  Dölj din mage. Om du är nervös om magen är PÅSIG, sedan ligga på din säng och nå kameran med ena armen något över ditt ansikte. Den visar inte mycket av din kropp och även om det visar magen vinkeln är en stor en!
 8. 8
  Använd Photoshop för att dölja brister. Öppna bilden i Photoshop. Från menyn Bild, välj Justeringar Bild>, och sedan Nivåer... ". Klicka på knappen Auto. Se, inte att se bättre ut redan? Också i samma meny är det överutnyttjas ljusstyrka / kontrast alternativet. Använd den, naturligtvis, men kom bara ihåg mindre är mer.
  • Om du är en avancerad Photoshop-användare, kan du trimma inches, eliminera fläckar, Mjuka hudtoner, lägg en romantisk mjukhet, eller göra dig se siller än någonsin.
  • Använd Burn Tool, svampen verktyget, och verktyget Skugga, som ligger i menyraden. Verktyget Skugga kommer att lätta upp saker, bränna verktyget kommer mörkna dem, och svampen verktyget kommer att göra dem mindre färgstark. Använd låg exponering inställningar så att du kan så småningom göra ändringar.
 9. 9
  Använd svart och vitt för en förändring. Detta kan vara väldigt smickrande i att det döljer obalanserade hudtoner och allt det andra företag som inte kan döljas med smink ensam.
 10. 10
  Var uppmärksam på belysning. Belysning är alltid en viktig faktor. Professionella fotografer använder ofta indirekt ljus i stället skinande ljus direkt på ett ämne. Denna effekt kan uppnås genom att lysa ditt ljus på en vägg eller paraply, eller med hjälp av en stor vit affisch styrelse att studsa solljus mot dig.

Tips

 • Titta i spegeln innan du tar fotot och fixa det som inte redan fastställts. (Hår, smink, etc).
 • Ha en intressant bakgrund att berika ditt fotografi. Dock undvika en rörig bakgrund så fokus på fotot är på dig.
 • Prova att ta bilder i olika rum så att du vet vad rummet hade den bästa belysningen för dig.
 • Ett bra sätt att få lite variation i din bild är att inte alltid ha ditt ansikte dödläget i fotografiet. Detta kallas prick sammansättning. Varje gång ett tag, hålla kameran lite åt höger eller vänster.
 • Om du inte vill ha kameran i bilden med dig, stå framför en spegel och hålla kameran ut så att du kan se dig själv på skärmen trots att kameran är vänd mot dig. (Det är lite knepigt men så ta en massa bilder.)
 • Ingenting är mer kliché än att se din arm som sträcker sig ut för att ta fotot. Överväg att använda en timer och ställa in kameran. Du kan också försöka med olika vinklar för att undvika den "cheesy" utseende av en arm som sträcker sig ut.
 • Försök att undvika att använda blixt på kameran-det ger ut blemmor och ojämnheter i huden. Det bästa sättet att tända dina bilder är att sätta upp en lampa bakom kameran, pekade bort från dig något.
 • Om du inte gillar vissa delar av ditt ansikte, lägga mer fokus på andra delar. Till exempel, om du inte gillar dina läppar, bär en ljus ögonskugga.
 • Web cam bilder är alltid ganska kornig ser och du kan inte riktigt ändra vinkeln, så om du inte kan undvika det, använd en faktisk kamera.
 • Använd ett fotoredigeringsprogram som helst har "soft touch" effekt, eftersom detta kan förhindra förhoppningsvis ut bakgrunden och gör huden ganska mycket perfekt.
 • Ta massor av bilder varje dag så du är mer vana vid att ha bilder tagna av dig.

Varningar

 • Bara vara noga med att inte blinka blinda själv.