Wki

Hur man lär sig röka tricks

Här lär du dig hur man gör röka tricks. Denna artikel kommer att lära dig hur man blåser ingen, massiv rökning, eruct rök, inifrån och ut rökringar eller liknande. Det finns också ett litet steg för tricks rök ring (som inte kommer att undervisas, men eftersom detta är ett trick guide, kommer lite förslag att göras). Everybody berätta vilka är dina bästa tricks!

Steg

Hur man lär sig röka tricks. Håll röka på halsen så det kommer ut kondenserad.
Hur man lär sig röka tricks. Håll röka på halsen så det kommer ut kondenserad.

Smoke skurar

 1. 1
  Håll röka på halsen så det kommer ut kondenserad: när man drar röken i munnen, andas en mycket kort explosion av rök. "Det fungerar bättre om du håller röken på munnen"
 2. 2
  Lär dig att blåsa (sic) med en enda käke rörelse görs med hjälp av dina käkmuskler (tuggmuskler). Att veta hur man blåsa rökringar detta sätt kommer utan tvekan att hjälpa en hel del.
  • Obs: Andra människor kommer att berätta för dig att hålla tungan ur vägen, saker om stämbanden eller andra råd, men det är bättre att fortsätta att öva tills du känner dig bekväm att hålla tillräckligt med rök på munnen. Härför dess ett måste att behärska käken rörelse.

Rökringar

 1. 1
  Impriming en potent explosion av rök hjälper om du börjar på en lugn dag eller inomhus. Då kommer du att lära dig saker som:
  • Det är bättre om du håller röken i munnen istället för att andas in det.
  • Om försöker tricks på utsidan stänga dina läppar mer än vanligt är bättre eftersom det håll vinden inte tränga in i munnen (som dina läppar naturligt tenderar att göra en rugby boll form-liknande, ta det som en halv tum i bredd och ungefär en tum i höjd (1,27 cm -, 2.40 cm |).
  • Den plats varifrån vinden kommer till dig från är mycket viktigt. Om det blåser från bakom dess mycket svårt, så försök att få det att blåsa till dina öron, eller delvis på din kind.
 2. 2
  Se till att du först kolla hur fort det blåser är ett viktigt faktum också, eftersom vanligtvis vinden slutar röra under en kort tidsperiod och dess då när du måste vara redo att blåsa.
 3. 3
  Snabbt göra ringen i den riktning det blåser men inte pekar på den med nosen, men hjälpa huvudet på en rörelse som liknar lutning eftersom detta gör att luften att stabiliseras runt ansiktet. Flytta tillbaka hjälper också i lugna dagar.
  • Titta hur ringen förlorar sin form i luften, om du gör det på rätt sätt, kan du se hur den rör sig längs vinden, inklusive hur den undviker hinder eller reser långa sträckor.
  • De ska se ut som följer
  • Och eftersom detta när du har bemästrat dem Utestående rökringar

Garrison s rök ring

 1. 1
  • Hyllning till Harry Garrison
  • Du måste blåsa fina ringar för att göra detta trick.
 2. 2
  Kontrollera att du är i ett tyst tomt rum.
 3. 3
  Sätt din hand bredvid sidan av dina läppar, med baksidan av handen mot dig som i en honnör läge.
 4. 4
  Luta sig mot och blåsa ringen, omedelbart medföljer den med handen medan du steg framåt. Ringen ska blåsas nedåt och leder i en uppåtgående rörelse.
 5. 5
  Gör inte kontakt med ringen.
 6. 6
  Sakta drar bort handen från ringen bana.
 7. 7
  Beundra din nya skapelse, eftersom detta ringar tenderar att stanna kvar längre tack vare den "extra push".

Dubbel rök ring - i varandra

 1. 1
  Börja göra den fetaste ringen du kan.
  • Garnison rök ring fungerar mycket bra för detta trick också.
 2. 2
  När det blir ifrån dig, om du fortfarande har rök i munnen, kom lite närmare till det och försöka göra en annan ring, men den här gången siktar på mitten av din tidigare ring. Om du inte har fått tillräckligt med rök utnyttja, ge ytterligare en dos och försök som sagt.
 3. 3
  Flera saker kan hända, till exempel den andra ringen bryta den första och absorbera det, gör en större ring.
 4. 4
  Om båda ringarna överlever du kan ta din chans att göra ett tredje tråg de tidigare men hey, det är svårt!
  • Gör dina ringar tjock och långvarig. Tunn, korta varaktiga ringar är inte bra för detta trick.

Utbrott rök (rapar)

 1. 1
  Helt enkelt ta stora hits och istället för att andas röken i försök att "svälja" den.
 2. 2
  Ta din tid och försök att få ett utbrott.
 3. 3
  Om korrekt gjort ett stort rökmoln bör dyka upp från djupet av magen. Mycket roligt att se, men det gör att du känner dig sjuk.
  • För detta trick måste du använda en röka verktyg som heter vulkan. Vatten Rör kan också användas. Du kan se hur man bygger en på denna länk Rök vulkan

Gör två rökringar i ett slag

 1. 1
  Sätt ditt pekfinger mitt i munnen medan du blåser en rök ring. Dina naglar slutar röra din överläpp och munnen vidöppen. Kort koncis explosion av rök fungera bättre.

Massiva rökning

 1. 1
  Med hjälp av en vanlig pipa eller en vattenledning, mängden rök du utvisa ökar avsevärt.
 2. 2
  Dra fördel av situationen och försöka att försiktigt blåsa röken på en plan yta, t.ex. ett bord eller till exempel på någons hår, Du kommer att se hur det håller där ett tag och så mycket roligt att titta på.
  • Som på många andra knep inte svälja röken fungerar också.

Inside out rök ring

 1. 1
  Den här är svår att dra ut eftersom det inte gjorts med rök, men med din andedräkt. Villkoren skall vara följande:
  • Först måste det vara en dimmig dag, eller åtminstone en kall en. När det är kallt, du vet att du kan se dina andetag, så vi kommer att använda denna ångande andedräkt för att göra våra ringar.
  • För det andra måste också vara en mycket lugn dag, med inte en enda luftrörelser.
  • Och för det tredje dess nästan nödvändigt att dess mörkt ute och det också viktigt att placera dig själv under en strålande ljuskälla.
 2. 2
  Nu är det bara att ta din tid och gör ringar med dina egna andetag. Till en början kan det vara svårt eftersom frånvaron av puff och även på grund av att andningen är typ av svårt att se, men om du blåser ok ringar du kanske kan titta på några fantastiska saker.
  • Det är en tom ring omgiven av din ångande andedräkt, vacker i sig själv. Men mest påtagligt vad som kommer att fånga din uppmärksamhet blir de små ringarna reser hela cylindern andedräkt omger. Som viktiga ringar runt en krage. Titta noga och häpna.

Pro tips

Rökringar

 1. 1
  Öva utomhus för att förbättra stabilitet.
 2. 2
  Sikta på saker.
  • Om dina Rings når en meter bort försöker föremål i närheten av dig.
  • Om du kan skjuta dem vidare, syfta till något tänkbart. Inramade bilder eller din flaska samling.

Varningar

 • Det finns en massa olika enheter där ute som också hjälper dig att utvisa "rök" som inte är så ohälsosamt och farligt som att röka cigaretter, cigarrer eller dylikt. De kallas elektroniska cigaretter. Fråga din lokala apoteket eller läkare för de eventuella fördelarna med att ändra din rökare vanor.
 • Alltid överväga riskerna innan belysning en cigarett, även vara fråga om dem omkring dig, är passiv rökning inte en fråga om skämt.
 • Rökning är mycket ohälsosamt.
 • Inte börjar röka för att göra detta trick, kan det ta år att genomföra några av de visade drag.