Wki

Hur man röka en cigarett inomhus utan att åka fast

Cigarett rök är en mycket distinkt doft som omedelbart kan larma någon omedveten om din vana. Några vardagliga objekt kan hjälpa dig att lysa upp i lugn och ro i ditt eget rum utan rädsla för att åka fast smokey-handed.

Steg

Hur man röka en cigarett inomhus utan att åka fast. Få en tom rulle toalettpapper från ditt badrum.
Hur man röka en cigarett inomhus utan att åka fast. Få en tom rulle toalettpapper från ditt badrum.

Sploof metod

 1. 1
  Få en tom rulle toalettpapper från ditt badrum. Du behöver inte toalettpapper för detta så det är bäst att vänta tills du har en tom rulle i stället ta itu med toalettpapper fortfarande på rulle eller slösa en hel rulle för detta ändamål. En 20 ounce soda flaska med borttagen botten fungerar lika bra eller bättre, som munnen av flaskan är byggd för att passa in i din mun.
 2. 2
  Få omkring 3-4 torktumlare ark (de doftande små rutor du kastar in med din last av kläder) och stoppa in dem i röret så att de är jämnt från varje öppning. Om du använder en läsk flaska, använd 6-7 blad. Nu har du en sploof.
 3. 3
  Lys upp! Hålla munnen i kontakt med toalettpapper rulla medan du andas ut och blåsa rök i en öppning av röret. När det kommer ut, det ska vara torktumlare ark färskt!

Fabric filter metod

 1. 1
  Hitta en gammal handduk, t-shirt eller annat tyg objekt som du inte använder mycket. Bunch den till en tuss som du kan hålla på med en hand. Om du kan, dämpa posten lite så att det är fuktigt, men inte blöt. Vattnet kommer att bidra till att förhindra att röken från att fly tyget.
 2. 2
  Blås rök in i tyget. Sätt din mun så nära väven som möjligt, vilket kommer att hjälpa den absorberar mer av röken.
 3. 3
  Tvätta posten när du är klar. Tvätta objektet omedelbart att bli av med smokey lukt. Om du inte kan tvätta det genast, lägg den i en plastpåse och knyt handtagen i en knut, så hårt som du kan. Detta bör hålla lukten dold under en kort tid tills du kan tvätta tyget.
 4. 4
  Spraya en luftfräschare runt i rummet. Oundvikligen missat några rök tyget och avgår till atmosfären. Täck dina spår.

Tips

 • Byt torktumlare ark efter 5 cigaretter eller så. De torktumlare ark kan fortfarande luktar gott, men det är bäst att hålla dem på topp av doft för att säkerställa att de maskera cigarett lukt.
 • Belysning doftljus bidrar också till att hålla rummet luktar färskt och hjälper dölja lukten av cigaretter.
 • Besprutning rummet din rökning in med en luft Sanitizer som Oust eller Febreeze rum saniterare kommer också att hjälpa dig njuta av din cigarett utan rädsla för att åka fast. Det finns också luktfria spray som tar bort cigarett lukt. (Spraya inte någon av dessa i närheten av en tänd cigarett eller öppen låga, eftersom de i allmänhet är brandfarligt.)
 • Tvätta händerna efteråt för att se alla spår av doften är borta. Flytande tvålar fastna på huden bättre och kommer att ta bort mer av lukt.
 • Sitter vid ett öppet fönster är inte en dålig idé heller. Även om det inte luktar cigaretter, kan de kemikalier i passiv rökning påverkar andra människor i huset.
 • Om du är paranoid, kan du alltid lägga till fler torktumlare ark till sploof eller ens använda en rulle hushållspapper.

Varningar

 • Försök inte detta någonstans där rökning är olagligt, till exempel ett flygplan toaletten eller ett tingshus. Dina hemmagjorda filter kan lura den mänskliga näsan, men det kommer inte slå en rökdetektor. Du kan avsluta med en stor böter eller tom ett fängelsestraff.
 • Rök inte om du är under åldersgränsen.

Saker du behöver

 • Tom toalettpapper / hushållspapper rulle eller läsk flaska
 • Torktumlare ark
 • En gammal T-shirt eller handduk