Wki

Hur man känner för att äta frukost först på morgonen

Alla säger att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen och att det är oregelbunden att ha någon lust att vargen ner skålar av bastant spannmål och plattor av torra toast. För sådana människor, är frukosten lättare hoppade tills de känner att deras mage har "vaknat" senare under dagen. Oavsett din anledning, gör frukost supportrar har en poäng - frukost bränslen oss för dagen. Läs vidare om några tips för de mindre-än-angelägna frukost folks.

Steg

Hur man känner för att äta frukost först på morgonen. Få tillräckligt med sömn.
Hur man känner för att äta frukost först på morgonen. Få tillräckligt med sömn.
 1. 1
  Få tillräckligt med sömn. Sömnbrist eller en dålig natts sömn kan få oss att känna illamående och uppsvälld. Detta kommer att svälta bort känslor av hunger förrän senare på morgonen när tröttheten börjar misstas för hunger. Du är mer benägna att äta godis och feta bakverk senare under dagen för att dämpa illamående mage om det är därför du hoppade över frukost.
 2. 2
  Staka ut en mängd val för frukost. Några av oss ogillar samma frukost mat på vår tallrik varje morgon. Om tanken med cornflakes, pop tårtor eller toast har du nå för bilnycklarna med en tom mage, är det dags att variera dina val. Kontrollera Google på frukost för massor av förslag. Överväg följande möjligheter:
 1. 1
  • Frukt - skivad i din spannmål, tropisk uppläggningsfat, smoothies, etc.
  • Spannmål - havregryn, hemgjord granola eller bär granola
  • Bröd - scones, tekakor, bagels, French toast våfflor, hemlagad kex
  • Sprider - exotiska sylt och "spreadar" såsom Marmite
  • Ägg - det sätt att framställa dem är oändliga, lägg såser som salsa, soja och Tabasco för sort
  • Bönor - bakade bönor och korv, bönor och ris, refried bönor i en frukost burrito, etc.
  • Kött - bacon och ägg, skinka och ägg, korv, chorizo, rökt fisk, etc.
  • Drycker - smoothies (frukt / mjölk / soja), färskpressad juice, blandade drinkar, grönsaksjuicer
  • Etniska specialiteter såsom frukost tacos eller Arroz con leche, idli (kokt ris tårta populär i södra Indien), dosa (en typ av pannkaka gjord med ris och baljväxter), chapati (rostat indiska bröd gjort på hela vetemjöl) med grönsaker, etc.
  • Frozen Foods - Även frysta livsmedel inte brukar vara så hälsosam som färskvaror, det finns oändliga varianter av bakverk, pizzor frukost, och andra saker som du kan förbereda snabbt och enkelt.
  • Leftovers eller livsmedel som är mer typiskt tänkt som middag livsmedel kan vara bra alternativ om du inte är ett fan av frukost livsmedel.
 2. 2
  Variera råd om betydande frukostar. Det finns ett talesätt: "Ät som en kung till frukost, en drottning för lunch och en fattiglapp till middag." Detta är vettigt om du dragande hö eller markberedning grödor med en hacka hela dagen. Det gör mindre betydelse om du snubblar iväg till ett skrivbord och göra minimala rör sig framför datorn. Om du har en mer stillasittande jobb, du är mer benägna att dra nytta av "bete" - äta mindre mängder oftare under dagen. Detta kan bara göra frukost en tilltalande alternativ för dig eftersom du bara behöver tänka på att äta halv ett äpple eller en cupful av jordgubbar eller en bit av toast etc. för att börja din dag. Som dagen fortskrider, knapra på friska delar här och där och har din större måltid senare på dagen. Naturligtvis är detta yttrande. Det finns en annan skola som anser mental träning speciellt energikrävande och säger att en stor frukost håller dig skarpt.
 3. 3
  Var försiktig med den viktigaste måltiden. För många arbetare, avslutar middagen ofta upp att vara den viktigaste måltiden. Detta skulle kunna ha en inverkan på din frukost önskan. Om denna måltid är mycket viktigt i ditt hushåll (t.ex., är det den enda gången familjen sitter ihop) eller du helt enkelt njuta av att göra detta den största måltiden, se till att du avslutar den före 7 eller 8 pm senast. På så sätt blir maten smälta innan du går till sängs och din kropp kan sedan börja arbeta sig framåt morgonen hunger.
 4. 4
  Kontrollera din lunch och kalorier middag. Om du har både stora luncher (särskilt i en företagsmiljö) och en stor kvällsmåltid, tar du bort förmodligen din morgonens hunger som maten fortfarande som rötas. Försök att äta en större frukost kombinerat med att göra hälsosamma val både äta ute och hemma, medan det kommer förmodligen att vara svårt i början, kan det bidra till att minska de belopp som du förbrukar senare under dagen, vilket gör det lättare att äta mer på frukost. Det kommer också att göra vikt underhållet enklare.
 5. 5
  Motion före frukost. Detta kan hjälpa dig att arbeta upp en aptit. Åtminstone, dricka en smoothie eller en multi-juice för att ge din kropp vissa vitaminer och en liten mängd fibrer.
 6. 6
  Avsätt tillräckligt med tid för frukost. Om du känner dig stressad eller har bråttom på morgonen kan du vara mindre benägna att spendera tid på en bra frukost. Försök att prioritera sitta ner för en avslappnad måltid (detta kan vara sant för alla måltider under dagen.)
 7. 7
  Drick juice åtminstone. Om du verkligen känner för illamående eller främmande för att tugga, ner ett glas juice (t.ex. apelsinjuice) för att ge kroppen lite energi. Prova det innan du tar en dusch, klä etc, det kan öka din lust att äta något efteråt genom att vakna upp magen efter en lång fasta. Undvik drycker med fett i dem (t.ex. mjölk) som tar längre tid att smälta, och kan ge dig en känsla av fullkomlighet / tillfredsställelse, vilket leder till att hoppa över frukosten helt och hållet. Om din mage är känslig för syran i, säger apelsinjuice eller äppeljuice, prova druvsaft.
 8. 8
  Inte mellanmål på natten. Vissa människor, särskilt de som tenderar mot läggdags halsbränna, sluta äta ett par timmar innan de går i pension. Detta gör dem tillräckligt hungrig för att äta frukost, och kan också hjälpa dem skära ner på "tomma" kalorier. Om du absolut behöver sena tilltugg, prova små portioner såsom ost kuber, äppleklyftor, en banan eller varma drycker.
 9. 9
  Drick mycket vatten innan sängen. Minst två till tre koppar. Detta hjälper till att hålla magen syra utspädd och kommer att ta bort det queasiness att vissa människor upplever.

Tips

 • Om du hoppar över frukosten genom val eftersom du tror att den hjälper dig att hålla smal, kan du förneka kroppen den energi den behöver. En förnuftig, regelbundet intag av mat hjälper dig att behålla en idealvikt eftersom kroppen bränner det till energi och inte känner behov av att "hamstra" mat, förneka dig själv här boost första sak på morgonen kan faktiskt leda till en omsvängning i kroppens ämnesomsättning och gör det trögt och inte bränna den återstående mat som du konsumerar lika effektivt. Ät små portioner av näringsrik mat för att förbättra ditt humör, outlook och metabolism.
 • Om du har intolerans mot komjölk, kanske en mjölk alternativ som sojamjölk vara ett bättre alternativ för dig. Sojamjölk, rismjölk, mandelmjölk, hasselnöt mjölk och havremjölk är alla genomförbara alternativ som oftast är berikade med vitaminer.
 • Om din mage är känslig för syran från apelsinjuice, prova att lägga vatten eller ens äppeljuice för att späda ut det.
 • Om du är en rökare eller tung kaffedrickare, ta en dusch först. Vakna upp till något annat än kemikalier som faktiskt försämrar aptit hjälper dig att få kontroll - att lägga till några spannmål och frukt till din koffein och nikotin frukost.
 • Bo på ett Bed & Breakfast är känd för sina fantastiska frukost uppslag. Inte bara kommer detta fundera, men det kommer att inspirera dig. Släng i en spa-behandling och förhoppningsvis nya, avslappnad du kommer att gå hem brimful av lust att göra en ordentlig frukost!
 • Om motivation eller att vara en "nattuggla" snarare än en "morgon lärka" orsakar dig att undvika att äta frukost, be en familjemedlem eller en vän för att göra dig frukost för en vecka, under förutsättning att du behöver denna hjälp till komma in i en ny rutin och att det är en tillfällig lösning för att vända utvecklingen. Göra något i gengäld för dem, såsom att göra middag denna vecka eller springa ärenden åt dem. Kanske kommer du även att upptäcka att du gillar detta arrangemang och hålla det!
 • Om du fortfarande inte är hungrig efter att ha följt alla dessa instruktioner, prova att dricka lite citron vatten.
 • För de människor som "inte har tid" eller "kunde inte vara störd" med frukost, är en välsmakande, näringsrik, proteinrik shake en bra start på dagen. Den kan innehålla allt din kropp behöver på en daglig basis.
 • Om du ogillar frukost mat, prova att äta "lunchmat" till frukost (t ex kalkon eller ost smörgås).
 • Om du känner dig hungrig fortfarande efter frukost betyder det att du inte har haft en tillräckligt stor frukost för dig, om inte din över väntan slåss maten erdge.

Varningar

 • Om din hållning är dålig, kan du ha ont morgonen nacke och huvudvärk, vilket kan hindra dig din mat. Se en läkare för rekommendation till en sjukgymnast.
 • Om du är alltid mycket svag på morgonen eller alltid vaknar med huvudvärk eller illamående, så ska du kontakta din läkare för att diskutera andra hälsoproblem.
 • Barn ska aldrig gå utan frukost. Det orsakar dåliga resultat i skolan, skapar en varaktig dålig vana och påverkar deras lärande chanser på alla områden i livet. Ofta det bästa sättet du kan hjälpa är att skänka pengar, mat eller hjälp till din lokala skolan att tillhandahålla frukostar för barn.
 • Undvik att använda socker och fett-fyllda mellanmål som energi boosters. De verkar fungera som de ger en omedelbar surr men detta kommer att blekna snabbt och lämnar dig irriterad och söker mer. Ersätt med komplexa kolhydrater eller livsmedel protein som kommer att ta tid att bryta ner och fortsätta att mata kroppen den energi den behöver. Detta kommer att hålla din vikt ännu också.