Wki

Hur man gör hamburgare cupcakes

Dessa oemotståndliga mini hamburgarna kommer få dig att göra en dubbel ta efter ett bett. Ser ut som en hamburgare, men smakar som en.

Ingredienser

 • Fudge brownie mix box, inbegripet extra ingredienser som anges på rutan
 • Gul kakmix box, inbegripet extra ingredienser som anges på rutan
 • 1 (16 oz) burk vit
 • Rött, gult och grönt, kan blanda lila med rött för att göra en djupare färg

Steg

Hur man gör hamburgare cupcakes. Förbered bullarna och kött.
Hur man gör hamburgare cupcakes. Förbered bullarna och kött.
 1. 1
  Baka brownies enligt rutan riktningar för en 13 X 9 "tums pan. Låt svalna på kylning rack.
 2. 2
  Gör muffins enligt rutan riktningar. Låt svalna på kylning rack.
 3. 3
  Förbered bullarna och kött. Använd en 2 tums cirkel diameter och skär ut 24 cirklar från brownies. Beroende på varje cupcake höjd, skär dem i halvor eller tredjedelar. Lägg en brownie cirkel till botten av en cupcake.
 4. 4
  Förbered kryddor. Dela upp frosting behållaren i tre skålar, men lägga lite mer i den tredje skålen. Reserv varje skål till en mat färg och släpp 3 till 4 droppar, vilket gör den gröna färgen har mest glasyr. Dessa kommer att representera ketchup, senap, och sallat. Placera varje färgad glasyr i en blixtlås väska och klipp av ett hörn spets. Lätt klump av ketchup och senap först på brownie kött. Utforma sallad med en snirkliga design.
 5. 5
  Placera den övre bun på försiktigt. Med en våt finger, sandskädda ett mycket tunt lager vatten ovanpå bullen. Strö sesamfrön och tryck ner försiktigt för att hålla dem i.

Tips

 • Att ha en mer "skarpa tittar" kryddor, kyla frosting för ungefär en timme innan du använder. Detta bidrar till att härda det och skapar en trevligare presentation.
 • För en "ostskiva" du kan köpa vit fondant, tillsätt gul karamellfärg och knåda tills färgen är helt blandat. Rulla fondant till 1/8 "tjocklek. Skär i fyrkanter något större än" hamburgare "och lägg på toppen av" hamburger "innan du lägger smaktillsatser. Samma sak kan göras för att göra lummiga sallad, utom användning grön istället för gul färgning.
 • För sallad du kan även använda riven kokos. Bara kasta kokosnöt med grön karamellfärg och låt den torka innan den används.