Wki

Hur man gör en vatten snabbt

Det finns inget mer ansträngande typ av snabb eller rengöring diet än en rent vatten snabbt. På denna snabba, kan du bara ha vatten. Enligt många alternativa hälsoexperter, kan hälsofördelarna vara extraordinärt. Fastan gör att kroppen tid att läka från alla gifter och föroreningar i vår mat och miljö. Det kostar heller inget att göra. Följ dessa steg för att lära sig mer.

Steg

Hur man gör en vatten snabbt. Välj en tidsperiod för att göra ditt vatten snabbt.
Hur man gör en vatten snabbt. Välj en tidsperiod för att göra ditt vatten snabbt.

Planera ditt vatten snabbt

 1. 1
  Välj en tidsperiod för att göra ditt vatten snabbt. Medan många vanliga fasters kan göra en vatten snabbt från 3 till 30 dagar, bör nybörjare experimentera genom att försöka flera kortare fastar först för att se hur deras kroppar reagerar. Prova en 2 dagars vatten snabbt, bara för att se hur det går, och om det går bra, fortsätt.
 2. 2
  Planera ditt vatten snabbt under en period då du inte kommer att vara under mycket stress eller under vilken fastan kan störa din dagliga rutin.
 3. 3
  många läkare som gång rekommenderade kolon renar, nu avråder dem. Din kropp kommer naturligtvis rena sig själv. Många tyckte att ett lavemang gjorde dem svaga, yr och uttorkad.
 4. 4
  Förbered dig för de många biverkningar som du kan uppleva under fastan, huvudvärk, yrsel och illamående. Var beredd att stoppa den snabbt innan någon av dessa symtom blir överväldigande. Kom ihåg, de närmaste dagarna, om du inte rensa ut kroppen, kommer din kropp rensa ut sig själv genom urinering och tarmrörelser och det skulle vara en grov par dagar.
 5. 5
  Rådgör med din läkare om du har några medicinska besvär, eller ta några mediciner. Detta kan göra att fasta svårt eller alltför stor påfrestning på kroppen.

Börja ditt vatten snabbt

 1. 1
  Få massor av vila under ditt vatten snabbt. Du kan uppleva en nedgång i uthållighet och energi under denna tid. Överanstränger inte själv. Bibehålla friska sömnmönster.
 2. 2
  Drick minst 7 till 10 glas, vardera 8 oz., Varje dag. Naturligt källvatten är det bästa alternativet, men om du inte har tillgång till det, då allt du behöver göra för att dricka tillräckligt med vatten är vad du måste göra. Kranvatten är vad de flesta gör.
 3. 3
  Alternate en juice snabbt med en vatten snabbt om du överväger en längre fasteperiod. På så sätt kan din kropp emot viktiga vitaminer och näringsämnen på en regelbunden basis.
 4. 4
  Bryta din fasta med de renaste och enklaste mat att smälta. Detta innebär frukter som en primär och grönsaker sekundärt. Håll dig borta från bearbetade skräp som fick dig igensatt i första hand.
 5. 5
  Undvik intensiv träning under denna tid. Försök istället yoga. Det är ett lugnande sätt att kroppens muskler, och få bra motion som en fastande kropp behöver. Du kan också göra lätta promenader för att hålla dina muskler starka och att hjälpa till vid avgiftning processen.

Tips

 • Efter din fasta, dricka grapefruktjuice. En timme eller två efter grapefruktjuice förbrukas, bör matsmältningssystemet bli återuppväckt, men "groggy". Känn dig fri att sakta äta ett äpple. Det borde räcka. Gör detta i slutet av dagen och sova. Sedan kan du uppgradera till yoghurt och fullkornsprodukter, så småningom köttprodukter. En dag av återhämtning rekommenderas för varje fem dagars fasta.
 • Beroende på hur stor du är till att börja med beror på hur länge du snabbt kommer att vidta för att arbeta och gå ner i vikt.
 • Ät mat med högt innehåll av vitaminer och mineraler dagen före fastan.
 • Den viktigaste regeln för en snabb är att alltid vara under en läkares vakande öga, speciellt om du gör en 5-30 fastedag vatten. Den bästa idén är att rådgöra med din läkare och be som snabbt är rätt för dig. Vatten fastan bör inte tas på allvar.
 • Om du letar efter ett mer hälsosamt alternativ, prova en juice snabbt.

Varningar

 • Detta kan vara ett medel för viktminskning, men om du går tillbaka till att äta skräpmat, istället för att äta hälsosam mat du kommer att återfå vikt och ladda kroppen med många gifter du arbetat så hårt för att göra dig av med.
 • Inte snabbt om du är på gränsen till anorexi eller du själv inte gillar maten.
 • vissa villkor är kontraindicerat vid fasta inklusive sena stadier av lever-eller njursjukdom, insulinberoende diabetiker, framskridet stadium alkoholister, hypertyreoidism och avancerad sköldkörtel fel, de med irreversibla förspilla sjukdomar som aids (framskridet stadium), tuberkulos, infektionssjukdomar som avancerade SARS och H5N1 aviär influensa eller andra dödliga influensor fågel, omfattande cancer och metastaserande cancer (när fastan skulle bidra till deras undernärda tillstånd), förmaksflimmer, hjärt-kärlsjukdomar, vaskulära sjukdomar med dålig cirkulation till olika delar av kroppen, cerebral degeneration till följd av åderförkalkning (organiska hjärnan syndrom) eller Alzheimers sjukdom, allvarliga hjärtsjukdomar inklusive hjärtsvikt, allvarliga hjärt störningar rytm, efter hjärtinfarkt och allvarlig kardiomyopati och klaffdefekter hjärta.
 • Alltid rådfråga en läkare innan du försöker någon form av en snabb eller renande diet, speciellt ett vatten snabbt. Många medicinska tillstånd som diabetes och hypoglykemi kan förvärras av fasta. Stoppa ditt snabba och söka läkarvård omedelbart om allvarlig gastrointestinal distress eller episoder av svimning eller förvirring uppstår.