Wki

Hur man ger en aga

Så du har redan bestämt att du ska smiska ditt barn, men du vill veta de generella steg du bör ta först? Sedan läsa den här artikeln för att lära dig hur du på ett säkert sätt kan smiska. Det är viktigt att du är lugn och en noggrann spanker.

Steg

Hur man ger en aga. Se till att innan du gör något, att du är inställd på denna plan.
Hur man ger en aga. Se till att innan du gör något, att du är inställd på denna plan.
 1. 1
  Se till att innan du gör något, att du är inställd på denna plan. Besluta om du vill smiska dem eller helt enkelt jorda dem i stället bör avgöras innan du meddelar spanking, så se till att du är inställd på det, och kommer inte under några omständigheter backa från detta beslut.
 2. 2
  Förklara vad de gjorde fel, varför det är fel, och vilken bättre val de kunde ha gjort istället. Detta bör vara ett öppet samtal där barnet kan ställa frågor för att förstå exakt vad som förväntas av honom eller henne. Som spanker, är det viktigt att alltid vara lugn och fri från någon ilska. Också bestämma var spanking ska administreras. Denna plats bör vara privat.
 3. 3
  När du har nått din destination och har kommit till en klar förståelse, meddelar att följden av barnets agerande blir en spanking. (Barnet kommer troligen att bli lite arg och förbittrad. De kan vara lite nervös också. Detta är att vänta, och även du bör vara förståelse för dessa reaktioner, måste du också stå ditt marken.)
 4. 4
  Förstå hur du kommer smiska: Endast spank med öppen hand, aldrig använda redskap och alltid på barnets kläder botten, bara så hårt och så länge att komma dit uppmärksamhet, inte att skada dem (möjligen omkring 15 sekunder beroende på ålder, oe kanske en SWAT för varje års ålder)
 5. 5
  Spanking bör vara över knäet, böjd över en säng eller stol, utan står upp kan orsaka personskador. Spanking bör göras med öppen hand endast. När du har fattat beslutet att smiska, få i läge (Om spanking kommer att vara över knäet, sitta ned, dra sedan barnet över knät.)
 6. 6
  Se till att alla eventuella ringar på fingrarna och / eller föremål i bakfickan avlägsnas och placeras bort från spanking, på ett bord eller en stol utanför sidan. Du vill inte ha något som kommer att hindra spanking eller möjligen skada barnet.
 7. 7
  Berätta för barnet att du ska smiska dem och de bör förbli på plats. Tala om för dem att det vore oklokt om de försöker blockera eller på annat sätt stå emot straffet. Prata inte under spanking. Vissa barn är naturligt benägna att ropa ut.
 8. 8
  Om de klagar eller gnäller, berätta det här kommer inte att orsaka en kortare spanking. Gråt, dock är väldigt naturligt före, under och efter spanking, och bör aldrig straffas.
 9. 9
  Slappna av din hand och alla dina lemmar, och se till att barnets ben är låsta i ditt och att du har en fast hand på ryggen och en på sin botten. Räkna till tre, ta ett djupt andetag, och börja spanking. Du ska bara lyfta upp armen halvvägs. Se till att du lyssna på barnets svarande åtgärder.
 10. 10
  Påminn barnet om att du inte gillar att smiska honom eller henne, men att du kommer när det behövs för att korrigera honom eller henne, som du just gjorde, och att behaga inte göra dåliga val som dessa igen.
 11. 11
  När den görs rätt, även om det kanske låter konstigt, kan en spanking vara en positiv erfarenhet av lärande. Även om vissa kanske tycker att det uppmuntrar till våld, lär det inte barnen att våld löser problem. Det bygger ett förtroende mellan familjemedlemmar, och de flesta barn någon gång i livet behöver ett kok stryk för att korrigera sitt beteende. Det är helt normalt. Du kan må dåligt inuti (vilket är helt normalt), men vet att du inte är en dålig förälder i det minsta för aga ditt barn, eftersom när det görs på rätt sätt (utan missbruk och av rätt anledningar), är det en del av föräldraskap. Se till att i slutet av dagen du berättar ditt barn att du älskar dem alltid oavsett vad. Krama dem, och ge dem en puss. De kan känna sig förbittrad till dig för ett par dagar, men kommer i allmänhet att förlåta dig för det.

Tips

 • En Spanker behöver göra kloka val.
 • Aldrig smiska för ofta. Om du ständigt behöva smiska hela tiden då det förmodligen inte fungerar på ditt barn (som alla barn är olika), eller de får alltför vana vid det, vilket aldrig skulle hända. En riktig spanking bör vara en mycket tillfällig sak, något som händer bara ett par gånger om året / en gång varannan månad i deras växande år.
 • Spanking är inte nödvändigt för barn över 12 år, så var försiktig när och vem du väljer att smiska.
 • Om disciplin (inte bara spanking, men disciplin i allmänhet) startas tidigt, runt omkring en och en 1/2 år, ska du inte behöva smiska ditt barn har fyllt ungefär 9 eller 10. Om det behövs mycket förbi det, är det rekommenderat att du försöker andra straff.

Varningar

 • Aldrig spank i alla typer av fordon i rörelse.
 • Även på platser där aga är helt lagligt, beroende på lokala attityder, om du irritera tillräckligt många människor, kan du fortfarande att debiteras med anstiftan till upplopp om du är någonstans att de attityder till aga tenderar att vara fientlig (dvs. nästan alla av San Francisco; de flesta av Vancouver, Ann Arbor, Michigan)
 • Inte smiska inte barn du inte är förmyndare för. Barnvakter, är det du. Inte bara kan det vara olagligt, kan du bli dömd för ett sexualbrott (inget skämt, det är faktiskt möjligt i vissa stater)
 • Följ alla lagar som begränsar eller förbjuder aga. I Europa all>, är det för närvarande lagligt att smiska ditt barn, eller ett barn som du är förmyndare för (vissa stater förbjuder aga fosterbarn. Det är olagligt för lärare och personal att smiska barn i 31 stater. I Kanada olagligt> det är olagligt för föräldrar att smiska barn under 3 år eller äldre än 11. Spanking med någon form av redskap är olagligt, och det är olagligt för någon som inte är något> den biologiska föräldern att smiska. I New Själland och 22 andra länder världen över all aga är olagligt, utan undantag.
 • Aldrig smiska ett barn medan arga
 • Tänk på att om du väljer att smiska offentligt, kan du konfronteras med människor som är emot vad du gör. Detta gäller särskilt i områden där attityder till aga är fientliga (San Francisco, Vancouver, Ann Arbor)
 • Aldrig smiska ett barn någonstans än skinkorna!
 • Använd aldrig redskap, oavsett vilken ålder eller barnets storlek.
 • Aldrig överstiga 3 eller 4 spanks.

Saker du behöver

 • En privat plats
 • En lång säng eller stol att sitta på eller böjas
 • En öppen, flexibel handen