Wki

Hur man fixar en droppande kran

Droppande köra din vilda? Hem kranar är lätta att reparera.

Steg

Hur man fixar en droppande kran. Stäng av vattnet till kranen.
Hur man fixar en droppande kran. Stäng av vattnet till kranen.
 1. 1
  Stäng av vattnet till kranen. Titta i skåpet under diskbänken för knoppar att stoppa vattnet, om inte det går titta i källaren. Stäng av vattnet och sedan öppna kranen för att avlasta vattentrycket.
 2. 2
  Identifiera om du har en keramisk eller en bricka kran. Om det är en traditionell kran med en varm vattenkran och ett kallt vattenkran som vänder medsols eller motsols du har troligtvis en bricka aspekt. Om din kran har en spak som du drar upp och svänga för varm eller kall du har en keramisk kran.
 3. 3
  Avlägsna kran locket. Det kommer sannolikt att vara ett plasthölje på toppen av en kran som kan bändas loss med en platt skruvmejsel. Undertill hittar du skruvar, försiktigt ta bort dem och kom ihåg vilken ordning du tog dem ut ur.
 4. 4
  Bricka kranar kommer att kräva en skiftnyckel för att ta bort, hålla bort synliga skruvar och muttrar tills du hamnar lokalisera svarta gummi brickor. Brickorna kan förefalla platt säkrad med en center skruv, eller som en munk runt en koppar cylinder. Brickor är mycket billigt, så spara själv vissa problem, och ta alla brickor och eventuella stora delar som du tar bort till en järnaffär och be om hjälp att hitta rätt ersättning brickor, genom att matcha dina gamla brickor till den nya. Sedan ersätta de slitna brickor med de nya. För att ta bort de gamla kan det vara nödvändigt / lättare att helt enkelt skära bort det gamla gummit. Försiktigt ihop kranen och slå på vattnet till kranen och sedan försöka kranen ut. Det ska gå lätt och vara läcka gratis.

Keramiska kranar

 1. 1
  Keramiska kranar (de med spakar) kan vara svårare att ta isär.
  • Undersök kran noga, se om du kan identifiera eventuella varumärken och eller modellnummer, markera dem. Du måste först ta bort kåpan, leta efter skruvhål först, men vara beredd att bända bort plastskydden som snäpper på plats. Varje kran mechanize kan vara något annorlunda, men vad behöver bytas ut är hela kapseln mekanismen, när du drar ut något mellan storlek och bredd läppstift röret du har hittat rätt bit.
  • Håll utkik efter sprintar som ofta används för att hålla bitarna på plats och kan tas bort med spetstång. Keramiska kapslar kräver ofta speciella verktyg för att ta bort, vilket ofta kommer med de nya ersättande kapslarna så om du har märke och modell huvudet till järnaffären och få den nya delen och verktyg för att installera den / ta bort den gamla.
  • Installera den nya behållaren på samma sätt som du tagit bort det gamla, ersätta sprintlåsen och skruvar.
  • Testa kranen innan han tryckte på några plastlock.

Tips

 • Många kanister kranar har livstids garanti (t.ex. Mohen), om du tar med den gamla kapseln i du kan få en ny gratis.

Saker du behöver

 • Skiftnyckel
 • Skruvmejselsats
 • Brickor / keramisk kapsel
 • nåltång