Wki

Hur man använder ett ogräs whacker

Weed handtralla... gissel sommarens sysslor. Det är egentligen inte så svårt att ge din oregerliga fastighet en frisyr, bara irriterande.

Steg

Hur man använder ett ogräs whacker. Få ogräs whacker redo att gå.
Hur man använder ett ogräs whacker. Få ogräs whacker redo att gå.
 1. 1
  Få ogräs whacker redo att gå. Om du har en gasdriven enhet, kontrollera gas. Electric, plugg som bad boy upp och se till att det inte kommer ångra något snart.
 2. 2
  Håll ogräs whacker så nära marken som möjligt, så att hitta en bekväm ställning innan du ens startar den.
 3. 3
  Vrid weed whacker på, och börja rensa, med en stadig sida till sida rörelse, promenader framåt, utjämning ogräs, och fortsätter framåt.
 4. 4
  Flytta stenar bort innan ogräs handtralla, stenarna kommer att bära ner din tråd nylon skärande mycket snabbare, och du måste byta den oftare.
 5. 5
  När du märker att ogräset inte skärs det ögonblick du går över dem, dra ut mer tråd ut för användning. Vissa ogräs Whackers har en knapp att trycka på för att komma åt rullen av skärande tråd, andra du dra ut manually.Get cirka sex inches ut, och fortsätta arbetet.
 6. 6
  Stopp i några minuter om du märker någon form av belastning. Fast det är inte precis WWE material, kommer belastningen på din ryggrad och armar ont efter några dagar om du överdriva det. Om du har problem med ryggen, bära ett stödbandage.
 7. 7
  Försök inte att klippa ogräs ner till marken med ett ogräs whacker. Om du gör, kommer du att hamna skivning smuts, slösa nylontråd och din trädgård skulle se en enda röra. Skär borsten till en anständig 2 inches från marken, och om det behöver vara helt planat, bryta ut en gräsklippare för att avsluta jobbet.

Tips

 • Även om det kanske låter sissy vissa att behöva bära ett ryggstöd, stöd ett stag ger din ryggrad sparar mycket påfrestning.
 • Skär i botten av ogräs, och du kommer att gå snabbare än att vända en stor anläggning i komposten när det inte är nödvändigt.
 • Undvik stängsel, stenar, tegel eller någon annan icke-weed objekt, det kommer att bära ner sladden, och göra byta oftare.

Varningar

 • Detta är ett elverktyg, i förbund med en flishugg, motorsåg och John Deere traktor, och det är oklokt att försöka använda det till något annat än vad som är konstruerad för.
 • Håll ogräsmaskin ifrån dig, kommer du minska dina tår och ben. Gå inte in vatten, kan du electrocute själv med en elektrisk ogräs whacker, och du kommer att ha potential att förgifta vattnet med en gasdriven ogräs whacker.

Saker du behöver

 • Pants. Företrädesvis robusta arbetande jeans utan hål. De växter du kommer snart att massakrerar shoot liten planta bitar överallt, och om benen är oskyddade, det känns som flera tusen myror kryper på dig och bita. Ibland växterna drar även blod av ren kraft av ogräs whacker kasta dem.
 • Handskar - fingerless, läder, det spelar ingen roll. Vid tiden du är klar, om du var gloveless, kommer du inte att kunna vicka din lillfingret utan smärta. Vikten av den ogräs whacker drar på leder och kan gnida händer rå om de inte har någon form av skydd.
 • Goggles - Du kan inte whack med slutna ögon eller när kisar eftersom små växt bitar flyger i ansiktet. Ett bra skott i ögat kommer att övertyga dig skyddsglasögon är ett måste.
 • Ha mycket vätska händig. Även om du tror att du inte kommer att bli överhettad, tänk om. Du måste hålla en oscillerande nylontråd stadigt ganska länge.
 • Extra nylon skära rep att ersätta en rulle om du kör ut.
 • Nätkabel, såvida du inte har en gasdriven ogräs whacker. Då behöver gas.
 • Rake för att städa upp.
 • Om du arbetar i solen, en hatt.
 • Close-rättning skor. (Den utöva repressalier växt skärvan sak, går det med de stadiga byxor).
 • Om du planerar att arbeta i skymning eller senare, insektsspray och ett ljus.