Wki

Hur man bygger en bänk garage arbete

En arbetsbänk är det viktigaste verktyget i någon affär. För att göra antingen en traditionell arbetsbänk eller en rörlig hylla bänk som maximerar rymd, följ dessa instruktioner.

Steg

Hur man bygger en bänk garage arbete. Fastställ måtten på arbetsbänk.
Hur man bygger en bänk garage arbete. Fastställ måtten på arbetsbänk.

Bygg en anpassad storlek arbetsbänk

 1. 1
  Fastställ måtten på arbetsbänk. Mät önskad längd, bredd och höjd i förhållande till din arbetsplats och skriva dessa dimensioner ner.
 2. 2
  Hitta en bänk. Du kan använda tjocka, trä, slaktare-blocket-stil toppar arbetsbänk (som är ganska dyr), tunna, hårda, Träskivor för industriella bänkskivor (som är billigare), eller några bitar av plywood staplade ovanpå varandra andra. För en tjock, robust, prisvärt alternativ, bärga en solid-core dörr, kontrollera dina lokala listor, hitta en ombyggnad centrum, eller ens fråga runt på en byggnad genomgår renovering. Det viktigaste att tänka på är att arbetsbänken ska vara plant och stabilt, plant>.
  • Skär bänken topp till storlek vid behov.
 3. 3
  Skär fyra ben från 4x4. Längden av varje ben bör vara den önskade höjden på bänken minus tjockleken på bänk.
 4. 4
  Skär fyra ben hängslen från 2x4s. Om du vill ha överst på arbetsbänken vara jäms med ramen under det (som du kommer att bygga i steg 8 och 9), bör varje stag vara lika med bredden på bänk minus bredden på två 2x4s, men, om du vill att ramen jut något ut från under bänken, vilket kan vara användbart för att lagra klämmor, till exempel klippa hängslen till samma längd som bredden på bänken.
  • Eftersom 2x4s är faktiskt inte 2 x 4 inches och kan ibland variera i tjocklek, mäta (Skinny) bredden på din 2x4s för ett exakt snitt.
 5. 5
  Placera varje övre benstöd på ett par ben. Lägg ner två av 4x4 helt parallella med en annan så att avståndet från den yttre vänstra kanten till den yttre högra kanten är lika med längden av bygeln. Lay ena benet stag över dem så att den ligger an mot båda sidor och (vad som så småningom kommer att bli) toppar av benen. Upprepa på andra benet paret.
 6. 6
  Bolt varje övre benet stag till ett par ben. Använda en 3/8-tums (10 mm) borrspets borrar två hål klara genom både 2x4 och 4x4. Se till att borra hålen på en diagonal från varandra (dvs. en längst upp till vänster, en längst ned till höger) så att du senare kommer att kunna passa en tredje bult in i utrymmet mellan. Flytta från 2x4 till 4x4, bildspel bultar genom de förborrade hålen. Stäng dem genom att skjuta brickor över ändarna och hålla dem på plats med nötter, som du kan dra åt med en skiftnyckel. När du är klar, bör bulten ändarna sticker ut på 4x4. Upprepa på den återstående sträckan paret.
 7. 7
  Skruva de två nedersta benet hängslen till benen. Vänd en av benet paren över och upprepa processen du följde i steg 7 och 8 med ett annat stag, men i stället för foder stag upp med (vad som kommer så småningom att bli) bottnar i benen, höja dem några inches så att de kommer inte att sitta i jämnhöjd med golvet. När du är klar, kommer du att ha en övre stag på toppen av ena sidan av varje benpar och ett nedre stag nära botten på den andra sidan av varje benpar.
  • Om du vill bygga en låg hylla över bottnen hängslen, placera dem därefter förutsatt att de inte stiger över 1/3 av höjden på benen, desto lägre hängslen, desto stabilare bänken vara.
 8. 8
  Skär två översta stöd från 2x4s. Varje stöd skall vara lika med längden på bänk.
 9. 9
  Bolt toppen stöder på plats. Lay benet paren ner med de bästa hängslen vänd utåt (dvs. bort från varandra), så att avståndet från den yttre vänstra kanten till den yttre högra kanten är lika med längden av den övre bäraren. Placera en av de stöder över benet parvis så att den är i linje med de bästa hängslen. Förborra ett hål genom det övre stödet och in i 4x4 på vardera sidan (se att borra mellan de befintliga bultarna) och sedan skruva fast stödet på plats med vagnsbultarna. Vänd strukturen och upprepa på andra sidan. När du är klar, bör dina fyra ben omges av en ram upptill.
 10. 10
  Fäst den övre arbetsbänk. Lay längder (er) på plats och innan borrningen bulthål nedåt genom de underliggande bärare vid behov. Skruva vagnsbultarna på plats för att säkra.
  • Om du har en tjock bänkskiva, överväga bultning underifrån, detta kommer att hålla bänk smidig och bult-free. Men bara göra detta om bänken är tjock nog att det inte kommer att riskera poppar upp av bulten slutar.
 11. 11
  Bifoga en låg hylla om så önskas. Helt enkelt mäta dimensioner mellan alla fyra benen, klippa en hylla till denna storlek från din önskade materialet (ex. plywood), och skruva fast.
 12. 12
  Avsluta bänken om så önskas. Sand träet jämna och tillämpa bets, lack, polyuretan, etc.

Bygg en robust flytande hylla att använda som en arbetsbänk

 1. 1
  Bifoga en lång 2x4 (38 × 89 mm) horisontellt till väggreglar. (Om din vägg är massivt tegel, sten, etc., kommer denna metod inte hjälpa dig). Längden på 2x4 kommer att vara längden på arbetsbänken och bör vara dimensionerad därefter. (I detta exempel använder vi en 16-fot / 4,8 meter lappar.) Använd ett vattenpass för att se till att detta bifogas horisontellt.
  • Beroende på stålhylla konsoler du har (och hur långt hålet är från böjen i konsolen), kan du behöva en 2x6 (38 × 140 mm) i stället.
  • Toppen av 2x4 remsan i detta exempel är 3 till 3,5 fot (ungefär 1 meter) från marken. Om du behöver parkera en bil i garaget och det måste passa under hyllan, svarar för eventuella krävs ytterligare tillstånd (dvs. bilens huv).
  • Använd 2,5-in / 6.5 cm skruvar (eller 3-in / 7,5-cm skruvar om går igenom gips) för att fästa 4-in (89-mm) plan yta mot garaget väggreglar.
 2. 2
  Bifoga en annan bit av virke av samma dimensioner under den första. Gapet mellan de två parallella remsor bör bestämmas av längden på stål hylla fäste.
 3. 3
  Fäst hyllan fästena till de två remsorna. Den kraftigare hyllan fäste, desto bättre. Den övre delen av fästet är i jämnhöjd med den övre ytan av den övre remsan. Använd en plywood bit på toppen (en tillfällig hylla) och sedan stånga hyllan fästet mot det. Använd 1.5-in (3,8-cm) skruvar sedan fast konsolerna. Du kommer att sluta med två remsor mot väggen med en rad hylla parentes knutna till dem. Hyllan parentes ska åtskilda ungefär 2 fot (0,6 meter) från varandra.
  • Om så önskas, kan hylla parentes alterneras, tunga, lättare tull, tunga, etc. i syfte att rymma placering verktygslåda och att kunna bekvämt dra upp en stol under arbetsbänken.
 4. 4
  Cut 3/4-in (2-cm) tjock plywood i 2-ft (0,6-m) breda plankor. En 4x8 fot (1,2 x 2,4 m) ark kommer att fungera bra för detta ändamål. Placera en av plankorna på hyllan fästena och skruva fast plankan till den övre remsan upptill / baktill. Placera den andra plankan bredvid (vänster eller höger) den första och ansluta två end-to-end med en 6 tum (15,25 cm) x 18 tum (45,7 cm) bit plywood under de två plank ändarna.
 5. 5
  Placera en annan remsa tvärs över toppen av hyllan och skruva in i väggen reglarna.
 6. 6
  Applicera en främre remsa längs den nedre kanten av hyllan. Limma och skruva en 1,5 i (3,8 cm) med 3/4 tum (1,9 cm) lönn band som är så länge som din hylla. Detta stärker den övre arbetsbänk medan den absorberar slitage.
 7. 7
  Fäst lådor på undersidan av hyllan. Dessa tunna lådor kommer att rymma några små verktyg du kan ha. Lådorna ska vara 2 fot (0,6 meter) bred, har ett djup av 1,5 i (3,8 cm), och sträcka 18 i (45,7 cm) på baksidan. Att göra och fästa hyllor:
  • 1x4 ((19 × 89 mm) furustavar kan fästas på undersidan av hyllan. Den korta delen av remsan kan fästas med lim och skruvar till plywoodskiva.
  • Bifoga bilder metall låda till remsorna.
  • Konstruera lådor med en hårdpapp botten och sidor furu (1x2in eller 2.5 av 5 cm). Kanter hålla matchande låda diabilder. Dessa lådor lådor sedan skjuts in i furustavar som är anslutna till din plywood planka.

Tips

 • Skruvar är bättre än spik för den flytande hyllan projektet. Eller skruvar är billiga, finns i många längder och är lätt att köra, men de är för hängande Gips och inget annat, istället köpa högkvalitativa skruvar, dvs. Golv eller skruvar däck. Investera i en batteridriven borrmaskin / skruvdragare för att göra processen kort med att köra dem.
 • Överväg montering av ett ljus över ditt arbete yta. Begagnade biljardbord belysning kan köpas ganska billigt och lägger till lite inredning till ett garage, men någon typ av belysning alls kommer tillföra betydande värde till din arbetsplats.
 • Räkna ut virket mätningar innan man köper dem, många timmer och byggvaruhus kommer att skära virke för dig om du frågar, vilket kraftigt kommer att minska din arbetstid.
 • Ta alltid med ett måttband (minimum 20 fot eller 6 meter lång) till butiken med dig när du köper ved. Trä är ofta blandas runt av kunderna genom olyckshändelse eller skäras i mindre längder och placeras tillbaka på racket. Att kunna mäta ut dina längder medan shopping kan spara tid i avkastning!
 • Fläck / lack kombinationer inte tätar och skyddar samt 2-3 lager lack ensam. Om du använder denna kombination produkt, överväga ytterligare lager av lack också, särskilt om du tänker på bordet får tung användning.
 • Använda en planslip med 80 grit (sedan flytta upp till 150 grit) kan ge hela din bordsskiva en stor, jämn yta. Det förbereder också den för lack. Använd 220 grit mellan lack rockar för bästa resultat.
 • Använd en router med en rund-off bit (1/8 "till 1/4" eller 3 mm till 6 mm beroende på dina önskemål) för att avsluta kanten lönn remsa av den flytande hyllan för ett professionellt utseende.
 • En början av 1/8 "(3 mm) eller 1/4" (6 mm) Masonite (masonit) kommer att göra en mycket stark yta.
 • Lägga 4x4 inlägg som ben till framkanten av den flytande arbetsbänken kommer att kraftigt öka sin styrka, vilket är viktigt om du ska använda den för att dunka på saker med en hammare.
 • Istället för att använda stålspikar som tenderar att "backa ut" med tiden, använd exteriör-grade däck skruvar. De är betydligt lättare att ta bort än naglar om du någonsin behöver byta bänken.

Varningar

 • Den amerikanska träindustrin förkortar varje 2x4 med en halv tum på vardera sidan av olika skäl (krympning, utjämning). En standard 2x4 faktiskt kommer att mäta någonstans runt 1-1/2 x 3-1/2 inches.

Saker du behöver

Anpassad storlek arbetsbänk

 • Bänk (ex. premade topp, plywood, solid-core dörr)
 • Fyra 4x4 ben
 • Fyra 2x4 ben hängslen
 • Två 2x4 topp stöder
 • Såg
 • Borra
 • 3/8-in (10 mm) borrspets
 • Tolv 3/8-in (10 mm) bultar med brickor och muttrar
 • Träbult (antalet kan variera)
 • Material såsom plywood för nedersta hyllan (tillval)

Flytande Uppställning

 • Verktyg som behövs:
  • Cirkelsåg (18V modellen rekommenderas) eller en sticksåg
  • Borr / skruvdragare (18V sladdlös modell rekommenderas)
  • 2-4 fot vattenpass
 • Valfria Finishing Verktyg:
  • Orbital, bälte eller Slutför Sander w / 80, 150 och 220 slippapper
  • Router med 1/8 "/ 1/4" avrundning bit.
 • För Workbench:
  • 8 'x 4' 3/4in lönn plywood (30€) (eller andra lövträd)
  • 2 "x 4" x 16 '[x3] (5€ vardera)
  • 18 "(upp till 20") stålhylla Konsoler.
  • 1-1/2 "x 3/4" x 16 "Maple remsa för framkant
  • 1-1/2 "x 3/4" x 4'-1-1/2 "lönn remsa för sidokanterna (eller andra lövträd)
  • 2-1/2 "-3" skruvar (för att säkra 2x4s till väggreglar, 3 "skruvar om fastsättning till dubbar genom gips)
  • 1-1/2 "skruvar (för att säkra fästena väggmonterad 2x4s & tall kanter)
  • 3/4 "skruvar (för att säkra fästena till undersidan av bordsskivan)
  • Polyuretan lim (5€)
  • Polyuretanlack
 • För Lådor:
  • 2 "x 4" x 16 '[x1] (5€ vardera) för stycken lådor kors.
  • Hardboard blad för låda bottnar (15€)
  • 1 "x 2" furubräder för lådsidehöjd (15€ värt)
  • 1 uppsättning låda diabilder för varje låda du gör