Wki

Hur man bygger ditt eget hem (US)

Anledningen att bygga ett nytt hem kan förefalla så komplicerat eftersom det finns så många detaljer som du måste sätta ihop. Här är de saker du behöver.

Steg

Hur man bygger ditt eget hem (US). Köp mark om du inte redan äger en del.
Hur man bygger ditt eget hem (US). Köp mark om du inte redan äger en del.
 1. 1
  Köp mark om du inte redan äger en del. Du måste antingen betala kontant för landet, får ett land lån från en bank, köpa mark från säljaren med ägaren finansiering, eller hitta en säljare är villig att vänta på dig att få hus planer bygglov och en fastighetsmäklare villiga att vänta månader för sin provision (högst osannolikt). Att köpa mark med ett land lån först kan du ta mark från marknaden så att andra inte kan köpa det innan du gör. Det gör också att du gott om tid att plocka ut hus planer, överlämna planerna till länet för godkännande och få ett bygglov samtidigt uppnå bästa konstruktion lån. Construction lån kan omfatta mark till byggandet lånet bara om du redan äger den landa med ett land balans för att lägga in i konstruktionen lånet.
 2. 2
  Välj en hemma plan byggprojekt för att bestämma nödvändiga åtgärder för att slutföra byggprocessen. Även om det kan behöva anpassas till just din stat eller landsting, bör detta hjälpa dig mycket.
 3. 3
  Plocka ut ett hus plan eller anlita en arkitekt. Det finns några stora hus plan resurser på Internet. Bara att gå till Google och skriv in "hus planer" eller "arkitekt" för ditt område och du kommer att ha fler källor än du kan hantera. Om du går med ett lager hus plan från internet, kommer du fortfarande förmodligen behöver göra några modifieringar för dina lokala byggnormer och praxis byggnad. För att göra detta, kommer du antagligen att hyra en lokal arkitekt. När du plocka ut ett hus plan som passar dina behov och förväntad budget, helt enkelt köpa några uppsättningar och börjar få uppskattade bud från byggare.
 4. 4
  Det finns många byggare som erbjuder prefabricerade planlösningar och höjder hus för sina stadsdelar redo att bygga. Om du funderar på att bygga i en utveckling, kolla med utvecklingen försäljningskontor för mer information.
 5. 5
  Besluta om att anställa en byggmästare eller vara en ägare-builder. Målet att vara en ägare byggare är främst att spara pengar. Vissa människor kan spara en hel del pengar om det görs på rätt sätt. Men vissa människor inte tänkt att vara ägare-byggare, eftersom det tar en stark personlighet för att hantera entreprenörer. Eventuella problem när de agerar som ägare byggare:
  • Entreprenad kostnadsöverdrag
  • De bästa bankerna med de bästa priserna kräver en byggmästare eller handledare
  • Hantera entreprenörer att avsluta i tid eller för att visa upp för arbete
  • Förbruka dina personliga besparingar
  • Behovet av att låna mer pengar
  • Loan förlängning påföljder
  • Tas av skrupelfria entreprenörer
  • Behovet av att refinansiera din konstruktion lån
  • Utestängning
 6. 6
  Om du aldrig har byggt ett hem innan och absolut måste agera som ägare-builder, anlita en seriös byggare att övervaka dig och byggandet av ditt nya hem, för en mycket mindre kostnad än deras normala avgiften. Byggaren / handledare hjälper dig med kostnadsfördelning och hantera underleverantörer på ett behov grund. Om någon av dina entreprenörer spårar ur eller om du behöver hjälp av något slag, kan du ringa handledare för hjälp. Byggaren / handledare kan också hjälpa när besiktningsinspektör frågor kommer upp. # Om du bestämmer dig för att anställa en byggmästare att göra allt, se till att du hyr en ansedd byggare eller handledare med ett gott rykte och gott om referenser. Fråga dina vänner om de känner bra byggare, och när du börjar höra samma namn om och om du vet att du har hittat en bra en. Fråga byggnaden inspektör för en lista med välrenommerade byggare. Den viktigaste punkten är butiken runt tills du hittar en byggmästare med de mest ansedda och ärliga bakgrund. Var noga med att hitta en byggmästare som har varit i branschen i minst tre till fem år i just din plats.
 7. 7
  Vet vad som händer i den beräknade kostnaden uppdelning av ditt hem. Det är fördelningen av varje särskild kostnad för byggandet av hemmet. Grunden, bråte, inramning, VVS, värme, el, målning, och byggmästare resultat, etc. Byggaren fyller oftast detta formulär för att visa dig exakt vad det kommer att kosta att bygga ditt nya hem. Det viktigaste att komma ihåg här är att du inte vill bjuda under varje artikel och du inte vill att överbud någon raden. Du vill ha exakta siffror från verkliga bud (inte gissningar) och en 5% oförutsedda för kostnadsöverdrag
  • Bra byggare kommer att skicka ut de hus planer till sina entreprenörer för särskilda budgivning på varje huvudfråga eller kan uppskatta hemmet själva. Byggaren kommer att skicka en uppsättning av planer till stiftelsen entreprenör, en uppsättning av planer till framer, en uppsättning av planer på att rörmokaren, etc, etc. När alla siffror kommer in, kommer byggaren fylla i kostnadsfördelning och komma upp med en total kostnad för att bygga ditt nya hem.
 8. 8
  Vissa byggare erbjuder nyckelfärdiga prissättning som ger dig alla av byggkostnaderna på framsidan med en garanterad leverans datum. Var säker på att checka in på utvecklingen av dessa byggare att vara säker på att få kvalitet på det arbete med några hörn-skärande åtgärder.
  • Dåliga byggare kommer att använda WAG metod för uppskattning av kostnaden för att bygga ditt nya hem. Den WAG Metoden står för "Wild Ass gissar". Denna metod är den farligaste eftersom den kan leda till under-och budgivning.
  • Den sista metoden för budgivning är helt enkelt att under blåsa varenda raden på kostnadsfördelning. Detta är den mest lönsamma metod för byggare och den dyraste till kunden. Det är därför du vill hitta en ärlig, seriös byggare med ett gott rykte i ditt samhälle. När kostnadsfördelning är klar och du planerar att anställa denna byggare att bygga dig nya hem kommer du att behöva skriva ett kontrakt. Kontraktet måste motsvara den extra summan av kostnadsfördelning.
 9. 9
  Läs avtalet noga. " Det finns två typer av avtal:
  • Fast Kontrakt: Detta kontrakt är enkel och okomplicerad. Ta summan av kostnadsfördelning och sätta den fasta nummer i kontraktet. Byggaren kommer att tillhandahålla en förteckning över ansvarsområden.
  • Kostnad plus kontrakt. Denna typ av avtal är oftast för stora byggprojekt lån. Kunden vill göra en hel del förändringar i deras hem som det byggs. Konstruktionen Lånetiden för att bygga hem är 18 månader så byggkostnaderna kan förändras drastiskt. Byggaren föredrar detta avtal för att skydda de kostnader och vinster.
 10. 10
  Vet hur din byggare får betalt. Det finns två metoder som bankerna använder för att se till att din byggare får betalt samtidigt bygga ditt hem.
  • Kupongen ersättningssystem har funnits ganska länge. Som vanligt, har du några byggare som är väl förtrogen med detta betalningssätt och inte gillar förändring. De flesta banker tycker att voucher-systemet är helt enkelt för mycket pappersarbete att hantera längre. Byggaren ges en stor bok av kuponger som ser ut som ett checkhäfte och när de vill få betalt eller behöver betala en entreprenör som de behöver för att fylla i en kupong formulär. Denna voucher formen är en begäran om betalning och så länge entreprenören har undertecknat kvarstaden release, kommer banken att betala det begärda beloppet. Banken kommer också att begära en inspektion under konstruktion lån för att se till att arbetet är slutfört.
  • Dragningen ersättningssystem blir standard för konstruktion lån finansiering för de flesta banker. Den största skillnaden är att banken sätter redovisningen ansvaret på dig eller din entreprenör. Banken använder kostnadsfördelning som guide för dragningarna. Vissa banker använder specifika scheman på 4 till 7 drar utifrån genomförda konstruktionsmilstolpar, t.ex. stiftelse eller inramning. Dragningen system kan också välja att ta ritar på månadsbasis, samla dellikvid för arbete och material objekt som har avslutats.

 11. 11
  Få konstruktion försäkring. Det finns tre typer av försäkringar som behövs för att bygga. Alla banker kräver de första två försäkringar, under uppförande och allmän ansvarsförsäkring. Workman ersättning krävs endast om din byggare har anställda.
  • Kurs för Construction Insurance. Denna policy är en allt riskpolicy att omfatta brand, utökad täckning, byggmästare risk, återanskaffningsvärdet, vandalism och illvilliga rackartyg försäkringsskydd.
  • Allmän ansvarsförsäkring. Du eller din byggare kan ge denna politik. Denna policy är en omfattande allmän policy eller en bred form skuld påskrift. Den minsta mängd 223890€ för varje förekomst krävs. Om byggaren ger försäkringen en allmän politik för 746.270€ eller en bred form skuld godkännande krävs.
  • Workman Compensation Insurance. Om din byggare äger sitt eget företag och har anställda som hjälper till att bygga ditt hem, är arbetare s ersättning krävs. Om byggaren helt enkelt lägger ut arbetet och inte har anställda i sig, kommer de att behöva skriva ett brev erkänner att de inte har anställda och behöver inte ha WCI.
   • Om din byggare säger att han inte är skyldig att ge någon försäkring alls, är han troligen rätt eftersom det inte är ett lag att ha försäkring för att bygga ett hus. Detta krav framgår av banken. Så se till att du hyra en ansedd byggare med försäkring, kommer det att hjälpa din konstruktion lån nära mycket snabbare. Fråga din byggare upfront om de har allmän ansvarsförsäkring. Om de frågar inte om de har ett problem som tillhandahåller försäkringen. Några byggmästare inte har råd eller helt enkelt inte vill betala för försäkringen och sedan gissa vem som ska lämna det, ja, det gör du. Du kan spara dig mycket huvudvärk och pengar om du arbetar med en byggmästare som har försäkring.