Wki

Hur att reparera spruckna tak med stil

Ha gipstak med några sprickor? Vill du behålla den ursprungliga till den gamla historiska hem? Hata drop tak? Har inte råd att riva och ersätta taket? Om du har något av dessa problem, är detta artikeln för dig.

Steg

Hur att reparera spruckna tak med stil. Köp en 5 liters hink med fogmassa.
Hur att reparera spruckna tak med stil. Köp en 5 liters hink med fogmassa.
 1. 1
  Köp en 5 liters hink med fogmassa.
 2. 2
  Använda en kaka Utsmyckning tips, stjärnan spets föredrog, fyll dekorera väska full med fogmassa. (Du kommer att behöva fylla på eftersom det tar slut.) Precis som du skulle göra om du använder grädde till kakan.
 3. 3
  Börja där vägg och tak möts, går till mitten av taket, eller mot armatur. Vrid spetsen på sin sida och följ sprickor i taket. Skjuta fogmassa i en vinstock som stream. Fyll i alla "Vines" genom att följa de värsta sprickorna. Några av de mindre kommer bara se ut som en del av designen när projektet är avslutat. The Vines vara slumpmässigt eftersom sprickorna är och korsar varandra. Detta skapar karaktär och charm. Nu är en bra tid att också lägga till några swirly kära, sammanflätas och några öglor för konstnärlig flare. Inte mer än göra det genom att inte lämna utrymme för alla blad och rosor!
 4. 4
  Nu ändrar tips till ett löv dricks. På alla vinstockar börja göra bladen. Arch bladen av vinstockar, en riktning och en annan, för att ge en realistisk look. Följ alla dina vinstockar, och vara noga med att avsluta varje vinstock med ett löv. Kontrollera när du är klar om du behöver någon fill ins på kala ställen, eller obalanserad område.
 5. 5
  Nu, vrid bladet spetsen på sin sida och göra slumpmässiga rosor längs vinstockar. Börja med en liten cirkel i mitten och lägga lager på en sida. Bladet spetsen gör volanger, och varje runda utåt gör steg större. Inte för stort nu, 1-1/2 till 2 inches över, dessa är smakfulla rosetter!
 6. 6
  Sist men inte minst, med fingret som ett verktyg. Få lite fogmassa och tillämpa små prickar längs några av dina favorit vinstockar ca 1/2 tum från vinstockar på ca 1 cm mellanrum. Att gå från cirka 1 och 1/2 meter tillbaka på rankan till slutet med löv.
 7. 7
  När du är klar bör det se ut Victorian Lace.

Tips

 • Du kanske vill måla "konstverk" första gången, med en borste för att försäkra att det täcker väl.
 • Dubbla frosting påsar för en ingen läcka resultat.
 • Du kanske vill lägga till en medaljong i taket på armatur för att lägga till designen.
 • Prova några försök vinstockar blad och rosor på en bit kartong.
 • Har mer än en av varje spets och väska redo, och har någon refill för dig när du arbetar.
 • Det gör inte ont att ha en bild av vinstockar att titta på för att ge en uppfattning om hur bladen är placerade.
 • Om någon faller av, bara få ut kakan Spritspåsen och tips och fylla i.

Varningar

 • Om du inte tycks kunna få det rätt, skrapa bort det innan det torkar. Denna grejer torkar like a rock.
 • Lycka till