Wki

Hur att föreslå en kvinna kreativt

Föreslår att kvinnan du älskar tar en hel del mod, ärlighet och kreativitet, inte bara måste du bestämma om hon är den som du vill spendera hela ditt liv med, men du kommer också att behöva tänka på en originell och vacker sätt att göra att vissa ögonblick ännu mer hisnande. Ert förslag kommer att uttrycka hur mycket hon verkligen betyder för dig för att höra henne rungande "JA!" Först då kommer maten smak och utsändning av inbjudan i fina bröllopkuvert vara möjligt.

Innan du fortsätter till de kreativa bröllop förslag, tänk på att dessa förslag kan fungera för vissa kvinnor och kanske inte fungerar bra för andra helt enkelt för självklara anledningen att inte alla kvinnor är lika. Men du kan anpassa någon av dessa idéer eller använda idéer från listan för att komma med de som passar dina personliga behov.

Steg

Hur att föreslå en kvinna kreativt. Föreslå inne i kyrkan efter mässan eller annan kyrklig ceremoni.
Hur att föreslå en kvinna kreativt. Föreslå inne i kyrkan efter mässan eller annan kyrklig ceremoni.
 1. 1
  Föreslå inne i kyrkan efter mässan eller annan kyrklig ceremoni. Om du är den religiösa typen, gå till kyrkan som du normalt gör varje söndag. Men den här gången, är något utöver det vanliga i beredskap för henne. Du kan även få dina vänner i på lagen om ville, och även kyrkans ämbete och musiker. Fråga predikanten eller ordförande som att inkludera dig i kyrkan programmet efter massan. Detta sätt, stannar församlingen bakom, i väntan på vad du håller på att göra. Du kan börja pitching i ditt romantiska budskap medan kyrkomusiker spelar något högtidligt i bakgrunden. När du är klar, är det nu dags för dig att knäböja, dra ringen ut och pop frågan, "Vill du gifta dig med mig?"
 2. 2
  Föreslår på den plats där du först mötte henne. Detta behöver inte en hel del förberedelser helt enkelt eftersom platsen du tar henne är redan speciell i sig. Gör det enkelt genom att nonchalant bjuda ut henne, berätta inte henne vart du ska, men bara ta henne dit. När du är äntligen på den speciella plats, börja prata om den tiden ni träffades första gången. Vad du tyckte om henne, gjorde vad du gillar henne, hur hon känns. Också tala om goda och svåra stunder du tillbringat med henne och hur mycket mer villig du är att gå igenom ännu svårare tider, så länge det är med henne. Det är dags att fånga hennes uppmärksamhet och få henne att fokusera på er, dra ut din ring och fråga henne vad du har tänkt att fråga henne: "Kommer du gifta dig med mig"
 3. 3
  Föreslå att använda en audiovisuell presentation du personligen gjort. Samla bilder och videor av er två tillsammans. Använd din mjukvara videoredigering, göra ett fotomontage som inkluderar några videoklipp av er tillsammans och bränna filmen på en tom DVD-CD. Berätta för henne att använda video bildtexter precis hur mycket hon betyder för dig. I slutet av presentationen, visar frågan "Vill du gifta dig med mig?" i bildtexter med ett videoklipp av dig håller en ring.
  • Hur närma sig visar det: Bjud in henne för en DVD-marathon, gör att det är realistiskt genom att förbereda och läsk. Spela DVD och tala om för henne att bara luta sig tillbaka och slappna av. Naturligtvis kommer hon att bli förvånad över vad hon ser, aldrig säga ett ord och bara tala om för henne att fortsätta titta. Vid tidpunkten precis innan din fråga dyker ut på skärmen, förbereda ringen. När frågan är flashad på skärmen, med rätt timing när hon vänder huvudet åt dig, dra ut ringen och ber henne igen, "Kommer du?"
 4. 4
  Föreslå ett fint set-up hotellrum. Detta kräver ett speciellt tillfälle, kanske hennes födelsedag eller din födelsedag, eller det kan vara din jubileum eller någon annan speciell dag som ni fira tillsammans. Ring eller text henne i telefon och tala om för henne att du ordnade ett hotellrum för er två. Informera henne vilken tid hon behöver för att vara där och ge henne numret hotellrummet - lämna dörren olåst så att hon bara kan gå i. Innan hon kommer, ordna allt - mjuk, söt musik spelar i bakgrunden, steg ett spår av spridda kronblad leder till balkongen och ett bord för två med champagne och jordgubbar. När hon äntligen stod vid denna plats, säga några ord om vad som händer, ta några steg mot henne samtidigt dra ut ringen ur fickan, knäböja, ta hennes hand och frågar henne, "Kan du ge mig den äran vara din man? "
 5. 5
  Föreslå att använda ett spel skattjakt. En renhållare Spelet är en slags skattjakt spel med karta, ledtrådar, och allt. Du kan planera ett spel som detta och göra henne spela det. Du kan även inkludera dina vänner och berätta om din plan så att de kan samarbeta med dig. Det behöver inte vara på ett speciellt tillfälle, bara tala om för henne att det är en helg aktivitet som du tycker skulle vara roligt att göra tillsammans. Gör inte frågorna för svårt så att du inte kommer att vänta för länge på den andra änden. Medan hon ut att gå överallt, kan du förbereda slutet fläcken. Det kan vara på stranden, i en restaurang, ett hotellrum eller var som helst du vill. När hon äntligen hittat du använda kartan, ledtrådar och tips du gav henne, ge henne en belöning hon aldrig glömmer - lämna henne en liten låda med en ring inuti. Hon kommer att be "Är detta vad jag tror det är?" Det är du kö för att börja falla på knä och be henne din fråga.
  • En variant på detta kan vara en geocaching övning där ringen är gömd någonstans säker och hon har att följa alla ledtrådar. Se Hur man skapar och gömma en geocache för mer information.
 6. 6
  Föreslå att använda en antenn banner. En antenn banner, annons eller ett meddelande är en lång streamer fäst på baksidan av ett flygplan. Dessa kan ses på stränder, idrotts-evenemang och / eller öppna områden. Kontakta en antenn reklambyrå och pitch-in din idé till dem. De kommer att vara glada att hjälpa dig att planera det hela. Allt du behöver göra nu är att ta henne till den speciella plats. Med rätt timing, knästående ner eller står upp, tar hennes hand och ställa din fråga.
  • Se också hur man ordnar ett frieri i skywriting.
 7. 7
  Föreslå under halvtid spel. Allt du behöver är ditt favoritspel, ett fält, ett och ett fåtal anslutningar inuti. Ta henne att titta på ditt favoritspel. Det kan vara allt från baseboll till fotboll. Under halvtidspaus, istället för att visa en paus nummer eller efter en paus nummer, fråga om du kan få minst fem minuter av sin tid. Efter att göra arrangemangen, är allt du behöver göra är att förbereda ett kort tal och samla en hel del mod att pop frågan, "Vill du gifta dig med mig?"
 8. 8
  Föreslå på live-tv. Det finns ett antal tv-program och spel där ute och du kan vara säker på att de flesta av dem kommer att vara mer än villiga att delta som detta kommer att lägga dramatik till sin show. Det enklaste skulle vara att gå med i en tävling. Naturligtvis kommer du inte riktigt gå för potten pengar. Innan vi går vidare, prata med värden backstage för att ge dig minst tre minuter att göra ditt tal. Vinna eller förlora matchen, får du fortfarande tjejen!
 9. 9
  Föreslå under frukost i sängen. Detta är perfekt för en helg eller en helg när hon stannar över. Detta tillvägagångssätt kommer inte passar alla (det beror på om du redan delar intimitet eller inte), men det kan vara ett härligt sätt att vakna! Nyckeln till ett lyckat bröllop förslag är överraskningsmomentet, så undvik att ge ut tips om din plan att föreslå.
  • Få ur sängen tidigt innan hon gör, fixa en härlig frukost för henne.
  • Att det ser speciell genom att lägga en ros och kanske sprida några kronblad i sängen och få allt klart precis innan hon vaknar.
  • När hon är upp, kommer hon att undra vad det speciella tillfället är. Det är din chans att börja tala om för henne hur speciell hon är medan du långsamt knäböja på golvet bredvid sängen, öppna den lilla speciella låda och be henne din fråga, "Vill du gifta dig med mig?"
 10. 10
  Föreslå samtidigt tillkännage en semester du har betalat för som en överraskning. Ta henne någonstans som har en massa sentimentalt värde eller en romantisk plats, perfekt för henne (kom ihåg dess om hennes lycka inte din). När du har överraskat henne med hennes semester ger henne, hennes biljett, men inte den riktiga. Ha en falsk biljett med orden "kommer du gifta dig med mig" skrivit på dem, eller bara skriva orden på en gammal biljett.

Varningar

 • Rosenblad kan permanent färga tyg och mattor, speciellt de mörkare nyanser. Var mycket försiktig med deras användning.
 • Tänk på att offentliga förslagen kan sätta en hel del press på kvinnan att säga ja, så bara använda den här metoden om du är väldigt säker på att hon omedelbart skulle säga ja när du föreslår.

Saker du behöver

 • Förlovningsring
 • Lämpliga förslag spot
 • Tal (tillval)