Wki

Hur du föreslå din pojkvän

Föreslå att din pojkvän kan vara kladdig affär, med tanke på de många århundraden bakom oss av skiktad social och kulturell tradition som dikterar att det är mannens plikt att domstol och slutligen föreslå hona.

I dessa moderna tider, men många kvinnor känner lust att pop frågan och få ett åtagande om att de är säkra på. Hur gör du väja en av människans äldsta ritualer och få mannen du vill ha? Ta ett djupt andetag och komma igång!

Steg

Hur du föreslå din pojkvän. Nå din egen känsla av komfort med den här satsningen.
Hur du föreslå din pojkvän. Nå din egen känsla av komfort med den här satsningen.
 1. 1
  Nå din egen känsla av komfort med den här satsningen. Det finns ingen anledning att en kvinna inte kan lägga fram ett förslag till en man i dessa dagar. Vad kan hålla dig tillbaka är fairytale visioner, oro för mannens känslor, och bara få upp modet att fråga något som kan medföra en risk för avstötning.
  • Var säker på att han är "den" och att du är helt redo för detta åtagande innan du startar i. Hur kommer detta att förändra ditt liv och kan du se dig själv som sådana förändringar?
 2. 2
  Mäta din pojkvän chanser att föreslå till dig. Innan du överväga att föreslå, att vara uppmärksam på möjligheten att han kan överväga att föreslå. Följande "om-till-förslag" indikatorer kan hjälpa ditt detektivarbete:
  • Hur länge har ni varit tillsammans? Ju längre tid, desto mer sannolikt att han tänker föreslå.
  • Vad säger han när du berättar för honom att du vill vara med honom? Lägg märke till hans reaktioner. Eller kanske han är den som gör allt snack om framtiden.
  • Har han agerar lite sistone, och kanske till och med visar intresse för andras bröllop? Kanske han har börjat spara upp helt plötsligt, eller han ens bortskämd dig med att fråga vad du läser när man tittar på brud tidskrifter i butiken.
  • Är han spendera mer tid med dig och mindre med sina vänner på sistone? Verkar han mer nervös runt dina egna vänner?
  • Du har fångat honom titta i ditt smyckeskrin.
  • Han är angelägen om att umgås runt dina föräldrar och familj helt plötsligt.
  • Han arrangerade en oväntad utflykt som är av karaktär. Det kan vara förslag!
 3. 3
  Om din pojkvän är mycket lyhörd för din sondering på att spendera din eller han har inlett diskussioner om din framtid tillsammans, eller de "indikatorer" tycks antyda ett kommande förslag, kan du välja att gå vidare veta att du gör rätt beslut. Du kan också välja att vänta, eftersom ett förslag kan komma din väg, men eftersom poängen med den här artikeln handlar inte om att vänta och om du gör det föreslår, inte känner sig tvungna att vänta. Å andra sidan, om han verkar vara ganska förpliktande om framtiden ni två har tillsammans, kan du behöva undersöka detta lite längre, men ett förslag är ett vissa medel för att få engagemang frågor ut i det fria!
 4. 4
  Var hänsynsfull av de emotionella realiteter. Medan den moderna uppfattningen om förslagen har vänt på huvudet, de gammaldags föreställningar fortsätter att dröja. Så, vara förstående att det finns en känsla av "konstigheter" för vissa män när det kommer till en kvinna gör att föreslå. Oavsett om han är den största jock eller den största, en hel del män är obekväma med tanken på en kvinna som tar på sig rollen av "förslagsställaren". Fråga dig själv: Är din kille upplyst nog att hantera detta?
  • Överväg sondera hans eventuella reaktion genom att skapa en fiktiv situation där en eller en vän till en vän som är en hona friade till henne nu-make. Berätta för honom om det och mäta hans reaktion från historien genom att väva in din åsikt om vad som hände och framkalla hans åsikter med några försiktiga frågor eller påståenden. Utifrån dessa reaktioner, kommer du att ha en bättre uppfattning om hans.
  • Vara lugnad av det faktum att många män behöver och faktiskt så här "knuff", särskilt för att ändra långsiktiga dating eller sambo i ett äktenskap.
 5. 5
  Tänk om du är upplyst nog att hantera detta. Borta är din kille få ner på knä. Borta är hans försök att jämföra 4C är när du sparar upp för förlovningsring. Och borta kommer att bli en romantisk gest där du får fladdra och känna sysslade över. Är du okej med detta? För om du inte är, sluta nu!
  • Kommer du att vara glad när andra människor frågar saker som "Så där fick han fria till dig?" och "Hur kunde han föreslå dig?" Du kommer att ha mycket att sätta människor rakt på detta, så att varnat att ett gott sinne för humor mycket behövs!
  • Om du är den typ av kvinna som lever livet stort och är inte orolig för konventioner och vet vad hon vill, kommer detta steg att bli en barnlek att hoppa över. När du vet vad som är rätt sak att göra är, du vet det, så får det!
 6. 6
  Var medveten om att prata mycket om framtida åtaganden kommer att sätta din pojkväns relation radar i beredskap. Det kan vara gradvis uppenbart men allt luktade långsiktigt engagemang är något som de flesta killar har en tendens att plocka upp ganska snart. Du kan få vibbar och signaler om lämpligheten eller annat sätt att tänka för par av er vid det här laget, så låt detta vara en del av din guide beträffande lämpligheten eller inte föreslå.
 7. 7
  Förbered för förslaget. Det är upp till dig, men du är nu i position att göra det som romantisk, underbar, överraskande och kärleksfull som möjligt. Saker att tänka på är:
  • Där kommer du att föreslå? Hans favorit kör park, hans kontemplation plats med utsikt över havet, på en yacht, vid en sit-down måltid, eller gå någonstans särskilda tillsammans? Tänk på vad platser saken mycket till er båda, samt en plats där du kan vara säker på att ni två inte kommer att avbrytas eller distraherad.
  • Undvik att göra något som är av karaktär för dig. Låt dina egna personlighetsdrag lysa igenom som en stor del av förslaget, eftersom det är därför han älskar dig.
  • Var noga med att undvika att helt enkelt byta hur du tror att du vill att föreslås och plantera den tanken på detta förslag. Han är en man och blommor och intima middagar med levande ljus inte kan vara det bästa sättet att hans hjärta vid detta tillfälle. Använd vad du vet om din pojkvän att skräddarsy en mycket speciell förslag.
  • Finns det några interna skämt du kan lita på att hjälpa förslaget ta på mer mening?
  • Ringen är egentligen inte en fråga här. Om han säger ja, kan ni två göra nu den moderna sak att välja din förlovningsring tillsammans. Emellertid ger vissa kvinnor ett token ring, såsom en öl flik, vid tidpunkten för förslaget, lämpligheten av ett sådant symboliskt beror på dina egna preferenser och din kunskap om honom.
 8. 8
  Tänk på vad du ska säga. Det finns ingen standard förslag och inget rätt eller fel sätt, men det är viktigt att uttrycka hur mycket du älskar honom och att identifiera specifika saker om honom som gör att du vill spendera resten av ditt liv med honom. Snacka om framtiden och hur mycket det betyder för dig att ha honom vid din sida i denna framtid, måla visionen för honom som ni föreslår.
  • Brief är bra. Han kommer förmodligen att vara mycket och ju mer du drar ut det, desto svårare blir det för er båda!
 9. 9
  Kontrollera din igen. Om du inte är redo att göra detta, göra någon ytterligare utredning av vad som håller dig tillbaka eller förvirrande dig och återkomma med förslag när du känner dig mer självsäker. Annars är det full fart framåt.
 10. 10
  Föreslå. Du kommer att vara nervös och det finns alltid en risk för en negativ eller icke förpliktande svar. Var beredd på det och även har en nådig respons som svar på denna händelse. Om du har läst alla tecken rätt men, är han sannolikt att säga ja.
  • Låt ditt hjärta vägleda dig. Även om det är en bra idé att öva dina förslag uttrycker förväg, är det också bra att behålla en del av det spontana.
  • Erkänn att din nervositet, denna sårbarhet är förtjusande och hjälper din pojkvän att förstå precis hur mycket mod detta kräver av dig.
 11. 11
  Fira. Om han säger ja, har något speciellt planerat för att fira händelsen som att öppna en flaska champagne eller gå någonstans som är speciell för er båda.
  • Upprätthålla en stämning av nåd och acceptans om han säger nej eller att han behöver tid att tänka över det. Att sätta på en sväng eller kall-axla honom kommer bara att orsaka honom att känna sig säkra på att sjunkande ditt förslag var rätt sak att göra. Säg att det är OK att ta mer tid, men att ditt förslag definitivt fortfarande står.

Tips

 • Frågan om när att smälla frågan är en undersökning som har torterats mänskligheten i evigheter. Det är omöjligt att ta itu med hela komplexiteten i denna fråga i en artikel. Använd ditt hjärta, ditt huvud, och din känsla av tillit i relationen som din huvudsakliga källor för vägledning.
 • Om han gillar att äta ute, ta honom ut till hans favorit restaurang. Om du vill ha lite mer avskildhet göra en vacker middag med levande ljus hemma med alla sina favoriträtter. Efter middagen, medan du kopplar av hemma med romantisk musik och ett glas vin, pop frågan.
 • Var säker på att du inte kommer att vara i en svår situation. Vissa killar älskar tanken på att föreslå, men sedan finns det andra som får sin rygg upp på idén. Ta reda på vilken kille yours är först.
 • För ringen, kan det vara en bra idé att ha en uppfattning om var du vill få det från, utan att verka påträngande eller antar att han redan var på väg att säga ja!
 • Ibland förslaget blir bara vräkte ur i ett ögonblick i tiden där ni två är bara så oerhört glad och känner djup kärlek till varandra. Detta kan fungera om du redan har gjort det tänker om det hela i förväg men inte förlita sig på denna metod. Det är alltid bäst att tänka framåt och planera väl.