Wki

Så föreslår till henne med ett spel tipspromenad

Tipspromenad spel är ett roligt tidsfördriv, speciellt med en stor grupp. Vanligtvis spelade för fester, sommarläger eller som en helg aktivitet med vänner, visste du att du även kan använda denna aktivitet för att planera ditt bröllop förslag till kvinnan du älskar? Hon kommer aldrig att se det kommer!

Steg

Så föreslår till henne med ett spel tipspromenad. Planera ditt bröllop förslag till henne involvera dina vänner.
Så föreslår till henne med ett spel tipspromenad. Planera ditt bröllop förslag till henne involvera dina vänner.
 1. 1
  Planera ditt bröllop förslag till henne involvera dina vänner. Se till att det sätt att de vet om det är diskret, så att den enda person som inte vet är din älskade. Detta kommer att säkerställa att du felfritt kan kan utföra din plan.
 2. 2
  Få de nödvändiga materialen. För tipspromenad, alla är skyldiga att föra en digital kamera, transportsätt och en formell klädsel, den sista som krävs för att dra av förslaget i slutet av jakten.
 3. 3
  Håll dig ur jakten. För att detta ska fungera, kommer du inte att en del av teamet som utför uppgifter i listan. Istället kommer du att ingå som en del av den sista uppgiften som ska leda din hustru-till-vara till din plats. När du anländer, kan du fånga henne utanför vakten och ber om hennes hand i äktenskap.
 4. 4
  Börja med slutet i åtanke. Tänk på den bästa platsen där din sista uppgift kommer att äga rum. Platser att tänka på är stranden, ett hotellrum (det kommer att kosta dig lite men, men vad sjutton, eller hur?), En restaurang där ni ofta äter tillsammans eller precis framför en katedral. Bara se till att den plats du väljer är någonstans meningsfullt för er båda eller henne.
 5. 5
  Tilldela dina vänner till grupper. Tanken här är att alla inblandade i tipspromenad, med undantag för den kvinna du älskar, vet att ni kommer att föreslå. Ett lag består av minst tre av dina vänner och tilldela varje lag arbetsuppgifter kommer att hjälpa dig att utföra din plan. Utnämna några av dina vänner att följa med din soon-to-be-fästmö och be dem att regelbundet informera dig om deras vistelseort medan skattjakt pågår. Det spelar ingen roll hur många lag du har tilldelat, men ju fler deltagare, desto roligare jakten ska vara, eller hur?
 6. 6
  Ge varje grupp en lista på de saker de ska utföra för skattjakt. Utöka dina jaktmarker genom att göra dem gå till obekant område. Detta borde köpa dig mer tid att dekorera platsen, ställa upp ett bord med champagne och jordgubbar, ändra i dina bästa kläder eller andra saker du behöver göra innan hon får sin sista uppgift. Berätta varje grupp de inte kan gå vidare till nästa uppgift utan att avsluta uppgiften innan det, naturligtvis, är den enda grupp som kommer att göra detta strikt gruppen hon tillhör. Instruera dem att ta bilder eller videoklipp från dem gör uppgiften så att de har bevis. Här är ett exempel på en tipspromenad lista:
  • Gå till parken och göra en främling berätta att du är vacker eller snygg utan att berätta för dem du spelar ett spel. Minst två personer i gruppen bör göra detta (2/3) för att gå vidare till nästa uppgift.
  • Från parken, köpa två varmkorvar och sedan fortsätta till närmaste köpcentret med tre våningar. På marknivå av köpcentret, hitta ett par och ha dem äta varm korv. Vänta på dem att sluta äta korv innan du fortsätter till andra våningen i köpcentret.
  • På den andra nivån av köpcentret, hitta en klädaffär och har en manlig medlem av gruppen prova på en kvinnas kläder eller en kvinnlig ledamot prova på kläder för män - det ska vara hela klädsel. Ställ en saleslady om det ser bra ut på dig, om hon säger "nej," gruppen kan gå vidare till nästa uppgift. Om hon säger ja, förändras till något annat sedan be en annan saleslady tills du får ett "nej" för ett svar.
  • Gå till den tredje nivån i gallerian, leta efter en flicka eller en pojke som bär rosa och har två medlemmar i sitt lag ta en bild med honom eller henne. Glöm inte att få bilderna utskrivna.
  • Gå ner till den andra nivån av köpcentret och leta efter saleslady vem du har att säga "nej" och be henne att underteckna foton.
  • Gå ner i marken och hitta någon som skulle vara villiga att acceptera de bilder och hålla dem.
  • Utanför köpcentret, bör alla tre medlemmar i gruppen be en främling för en fjärdedel. Håll kvartalen efteråt eftersom du behöver dem.
  • På närmaste museum, behöver var och en av ledamöterna att ställa tre främlingar för deras namn och mobiltelefonnummer.
  • Utanför museet, leta efter närmaste telefonautomat och använda kvartalen för att ringa de nummer du samlat. Be personen i andra änden, om han / hon är killen / tjejen du träffade i museet, gör 10 armhävningar framför telefonautomat för alla falska numret du ringde.
  • Gå till närmaste offentliga toalett och förändring i formell klädsel. Har din bild tagen framför offentlig toalett entré, fortsätt sedan till nästa område.
 7. 7
  Berätta de andra grupperna för att förlora matchen någonstans runt punkt 6 eller 7 på sin lista, men tala om för dem att byta in sin formella klädsel. Gör allt förefaller realistiska som om de verkligen spelar spelet. Dock bör alla utom gruppen med din soon-to-be-frun vara på plats innan hon kommer dit. Medan hon spelar spelet, kan du be dina vänner att hjälpa dig att ställa in allt du behöver.
 8. 8
  När hon äntligen på plats, gå till henne långsamt innan berätta för henne vad du verkligen känner och hur mycket hon betyder för dig. Berätta för henne att komplimanger som att vara vacker, smart eller rolig betyda något för dig, om det inte kom från henne, som korv smakar så mycket bättre än gourmet mat om du äter dem tillsammans, och att du skulle vara villig att titta som en komplett idiot i en kvinnas kläder om hon ber dig. Viktigast, berätta för henne hur mycket du älskar henne, dra ut ringen i fickan sedan pop frågan "Får jag äran att spendera resten av mitt liv med dig?"

Tips

 • Du kan anta hela processen eller skräddarsys efter det att passa.
 • När hon till sist säger "," glöm inte att skicka dem inbjudningar i tjusiga bröllop kuvert - de kommer säkert!
 • Det beror helt på hur du känner henne, hur hon är, vad är det hon tycker om och mycket mer.
 • Tänk på att hela händelsen är om henne.

Varningar

 • Gör inte listan för hårt så att hennes rygg-out eller alltför lätt att tråka ut henne.

Saker du behöver

 • Digitalkamera
 • Transport
 • Formell klädsel