Wki

Hur man klär sig för en kväll bröllop

Bröllop hölls på kvällen tenderar att vara lite mer formellt än de som innehas under dagen, vilket kan vara svårt när du förbereder hur man klär sig för en kväll bröllop. Uppmärksamma arenan och klädkod på inbjudan kan hjälpa dig undvika pinsamheter av att vara under klädd eller klädd olämpligt. Följ dessa enkla steg och du kommer att vara perfekt klädd för en kväll bröllop.

Steg

Hur man klär sig för en kväll bröllop. Ha en outfit som du skulle bära på middag på en fin, dyr restaurang.
Hur man klär sig för en kväll bröllop. Ha en outfit som du skulle bära på middag på en fin, dyr restaurang.
 1. 1
  Ha en outfit som du skulle bära på middag på en fin, dyr restaurang.
 2. 2
  Läs inbjudan noga. Klädkod kan läggas ut för dig just där på inbjudan.
  • Om inbjudan säger svart slips, bör kvinnor bära en golv-längd, aftonklänning. En smoking är obligatoriskt om du är en människa. Detta är din chans att klä sig som om man var på väg till Oscars
  • Svart slips valfria innebär att bära en smoking eller lång aftonklänning är inte obligatoriskt, men gästerna ska känna sig fria att göra det. Män kan komma undan med att bära en mörk kostym, om de inte vill bära en smoking, medan kvinnor kan bära kortare cocktail klänningar samt längre kappor kväll.
  • Cocktail klädsel visar att både kvinnor och män ska klä sig för förfining. Kvinnor kan bära aftonklänningar om de vill, men bör se till att de passar den stilrena atmosfär. Män bör se trendig men smoking är inte lämpligt cocktail klädsel. Både män och kvinnor bör vara klädd i mörkare färger för cocktail atmosfären.
  • Casual klädsel får inte anges på den aktuella inbjudan, men om bröllopet hålls utanför, lämna hälarna hemma och välja något lite mer bekväm. Klä mer lättvindigt än en aftonklänning för kvinnor eller en smoking för män.
 3. 3
  Leta upp en plats. Den mer formella arenan, bör den mer formella din klädsel vara. Kontrollera arenan hemsida förväg för att få en uppfattning om hur fint det är.
 4. 4
  Titta längden på din klänning. En mini är alltför informellt och är olämpligt för de flesta bröllop, men speciellt bröllop kväll. Prova något som är knälång eller te längd.
 5. 5
  Wear mörkare färger. Det var en gång ogillande att bära svart för ett bröllop, men inte mer. Greppa den lilla svarta klänningen. Detta är ofta det perfekta sättet att klä sig för en kväll bröllop och mycket tillförlitlig också.

Tips

 • Bär en aftonväska eller koppling i stället för en stor väska.
 • För att hålla kostnaderna nere, kolla varuhus försäljning personligen och online.

Varningar

 • Fråga inte bruden direkt vad du ska bära. Istället, ta med maid of honor eller en av tärnorna.
 • Betala inte för mycket för en klänning du aldrig bära igen.
 • Gå inte överbord, eftersom du inte vill att överglänsa bruden. Undvik paljetter eller något alltför spännande.