Wki

Hur köper en online bröllop klänning

Du kan spara stora dollar genom att köpa på nätet, men du måste vara en mycket flexibel, tålmodig och lättsam brud att klara detta.

Steg

Hur köper en online bröllop klänning. Forskning vilken typ av klänning du vill.
Hur köper en online bröllop klänning. Forskning vilken typ av klänning du vill.
 1. 1
  Forskning vilken typ av klänning du vill. Vet vad du letar efter innan du börjar leta efter klänningar till salu, men inte har ditt hjärta inställt på något riktigt specifikt.
 2. 2
  Forskning på marknaden. På online-auktioner, kan du "se" övrig försäljning som ger dig en mycket bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig att spendera. Ta minst ett par veckor för att få en bra uppfattning om vad dessa klänningar säljer för.
 3. 3
  Ställ en budget. (Tänk på att du även kan behöva köpa en slöja, underkjol, skor och underkläder också. Du sannolikt också att få en professionell montering innan bröllopet.)
 4. 4
  Har dina mätningar att tas av en professionell så att du kommer att ha dem tillgängliga när du köper din klänning. Se till att du bär samma typ av behå som du bär i din klänning.
 5. 5
  Forskning säljaren. Om du är ute på en auktion webbplats, läsa säljarens feedback, se till att de har sålt brudklänningar innan, och se till att mottagarna av dessa klänningar har varit nöjda med sina inköp.
 6. 6
  Se till att klänningen kommer fram kommer massor av tid över innan ditt bröllop.
 7. 7
  Titta på bilder från framsidan, ryggen och sidan. (Tänk på att bilderna för "nya" klänningar förmodligen är rip-offs från stora designers brudklänning, så förvänta dig inte din klänning vara identiska)
 8. 8
  Ställ frågor. Är klänningen används? Är den gjord för att passa dina mätningar? Kräver det en underkjol måste köpas separat? Kan en slöja göras för att matcha? Är det vitt eller elfenben? Vilket material är den gjord av? Vilket material är detaljer gjorda av? Har den en dragkedja, korsett, eller för att göra det?
 9. 9
  När du har valt en klänning du gillar, gå med i auktionen utan att gå över din budget, eller använd "köp ​​nu" alternativet om du är nöjd med det erbjudna priset.
 10. 10
  När du betalar för något stort objekt på nätet, är det bäst om du kan betala med någon form av säker-handlare systemet. Det är där du betalar en säker-handlare företaget priset på objektet, meddelar bolaget säljaren att du har betalat och den betalas till säljaren när objektet har levererats. Detta är bra för fred-of-mind.
 11. 11
  Så snart klänningen anländer, kontrollera eventuella fel och ha dessa redas ut med säljaren ASAP. Om säljaren inte fixa det själv, kan hon ge dig en gåva eller partiell återbetalning för att täcka kostnaden för att få arbetet gjort.
 12. 12
  Se vacker på din bröllopsdag!

Tips

 • Tänk att få en begagnad klänning eftersom dessa kan vara av exceptionell kvalitet (och äkta designers snarare än rip-offs) på enormt märkt-ner priserna.
 • Innan du köper din klänning, hitta någon som kan förändra det för dig så att du inte är låst till den plats där du köpte den. Detta kan spara dig pengar. Om du köper en klänning som är större än din nuvarande storlek, kommer de att ha mycket att jobba med. Detta gör att du kan köpa en klänning som du tycker att är ett bra pris eller är precis det du har drömt om utan att oroa det vara borta senare.

Varningar

 • Om du har ditt hjärta inställt på en viss klänning med speciella detaljer, inte köpa på nätet. Du är inte sannolikt att vara nöjd med något som inte är exakt vad du vill. Att köpa på nätet är för lättsamma brudar bara!
 • Om du planerar att ha din klänning förändras, se till att du får referenser på personen eller företaget du kommer att använda.
 • Ge dig själv gott om tid. Om du inte kan vänta på försenad leverans, eller tråkiga ändringar, är det inte den metod för dig.
 • Kontrollera trovärdigheten för online-företag. Vissa butiker har sålt rip-off designer klänningar långt under rekommenderade pris för besvikna brudar. Kontrollera priset på din klänning på designers officiella hemsida, kan du även ringa en representant för designern att kontrollera om nätet rep är officiell. Om klänningen annonseras för ett pris långt under det rekommenderade är det förmodligen en bluff. Kontrollera "The Bridal Blacklist" blogg för all information för webbplatser baserade i Europa - de har bara publicerat en blogg om Anjolique rip-offs.