Wki

Hur att släppa minst en klänning storlek innan ditt bröllop

Det är en kvinnas värsta mardröm. Du har äntligen hittat mannen i dina drömmar, gått igenom frustration av att planera ett bröllop och sedan inser alla möhippor och fester har fått dig att gå upp i vikt.
Din stora dag närmar sig snabbt och du är livrädd att du inte passar in i den drömmen brudklänning du har köpt. Följ denna enkla metod för att hjälpa dig nå ditt mål och lindra din ångest bröllopsdag.

Steg

Hur att släppa minst en klänning storlek innan ditt bröllop. Ät 6 måltider per dag.
Hur att släppa minst en klänning storlek innan ditt bröllop. Ät 6 måltider per dag.

Vatten, vatten och mer vatten

Hydration är kritisk. Medan fördelarna är oräkneliga, är detta en av de svåraste sakerna att genomföra i din dagliga rutin. Vatten sänker kroppsfett, tömningar celluliter, förbättrar matsmältningen, gör sig av med mörka ringar under ögonen, och gör att du känner dig full. Dessa är bara några av fördelarna med att dricka de obligatoriska 2,5 liter / liter vatten per dag.

Bryt beloppen i hanterbara mängder:

 • Ha en flaska vatten bredvid din säng. Innan du somnar dricka 1/2 flaska (OBS: detta kommer sannolikt att öka behovet av att urinera under natten) och så fort du vaknar (innan fötterna rör vid golvet) dricka resterande 1/2 flaska.
 • Före varje måltid dricka en halv flaska vatten.
 • Bär vatten med dig och läppja på den hela dagen.

Gå en promenad varje dag

Börja med en 10 minuters promenad, du kan alltid öka senare efter det blir rutin. Det räcker att försiktigt öka din ämnesomsättning och hålla dig aktiv. Att förlora vikt du vill skjuta för 45 minuter till en timme av lätt träning såsom promenader.

Ät hälsosamt

 1. 1
  Ät 6 måltider per dag. Inte panik, det är enklare än det låter. Var 3-4 timmar från det att du vaknar, äter en liten sak. Matsmältningssystemet är mycket effektivare på att hantera en serie små måltider än det är på att ta itu med en stor måltid. Till exempel kan du äta på 07:00, 10:00, 01:00, 16:00, 07:00 och 22:00. Begränsa din mini måltider till 250-300 kalorier per måltid.
 2. 2
  Begränsa storleken på din måltid portioner (kött, grönsaker, kolhydrater) till något större och något tjockare än din handflata.
 3. 3
  Inkludera ett protein, ett kolhydrat och en grönsak eller frukt i varje måltid. Här är ett urval dagliga måltider för att komma igång:
  • Måltid ett: Protein shake med 1% mjölk (vassleprotein drycker är också bra)
  • Måltid två: Halv ett äpple och keso eller yoghurt
  • Måltid tre: bit kyckling (utan skinn) och en liten sallad
  • Måltid fyra: Ost och resten av äpplet
  • Måltid fem: Piece of magert kött, ris eller potatis, grönsaker
  • Måltid sex: Låg fetthalt chokladpudding blandat med proteinpulver
 4. 4
  Välj en dag i veckan som din belöning dag och äta vad du vill och så mycket du vill. Oavsett om du gillar pasta, kakor, glass eller choklad. Oroa dig inte, du kommer inte att få fett om du gör detta på grund av de senaste sex dagarna kroppen har använts för att äta "ren" mat. På den sjunde dagen din kropp tror att du kommer att göra samma sak och när du inte gör det, blir det lurade och eliminerar effekterna av "skräp" mat. I huvudsak är du lura din kropp på din belöning dag men du måste äta rent på följande dag.

Tips

 • Håll dig på spåret och du kommer bli förvånad över dina resultat. Ät gott, drick mycket vatten och, som du framsteg, helt enkelt föreställa er brudgummen träffa dig för första gången i ditt bröllop klänning och tittar på hans käke droppe i mållös tystnad.
 • Dessa enkla tekniker kommer inte bara hjälpa dig att snabbt, säkert och effektivt gå ner minst en klänning storlek, men de kommer också att hjälpa dig att känna dig mer energisk, livfull och hälsosam (för att inte nämna de positiva effekter de kommer att ha på din hudens struktur och allmänna utseende ).

Varningar

 • Om en av dina sex måltider är ett mellanmål, inte gå alla ut och skjuta massor av marshmallows i munnen. Måttlighet är nyckeln.
 • Medan du bör äta mer mat, se till att de är mindre måltider. Äta 6 stora måltider kommer inte hjälpa dig gå ner i vikt.