Wki

Hur att föreslå en kvinna

Att föreslå kan vara en av de mest oförglömliga stunder. Gör det en stund att hon aldrig kommer att glömma.

Steg

Hur att föreslå en kvinna. Om föräldrarna är gammalmodiga och din betydande andra skulle inte finna det stötande eller sexistiskt, kan du överväga att be sina föräldrar om lov.
Hur att föreslå en kvinna. Om föräldrarna är gammalmodiga och din betydande andra skulle inte finna det stötande eller sexistiskt, kan du överväga att be sina föräldrar om lov.
 1. 1
  Tänk först. Är det en person som du verkligen vill spendera resten av ditt liv med? Om så, läs vidare.
  • Du har säkert redan varit här över en längre tid. Det är ett stort steg, men också en som många fler har redan gjort. Det viktiga är att veta att du älskar henne och anser att hon var "den". Skriv ner eller tänka igenom en lista över alla de skäl som gör att du vill gifta dig med henne. Detta kommer att vara viktigt för att uttrycka din kärlek till henne i förslaget, liksom bekräfta för dig själv att du gör rätt beslut.
  • Undvik att diskutera dina planer för brett med andra, eftersom det kan snart filtrera tillbaka till henne genom ryktesvägen.
  • Psych dig upp för kontinuerlig bröllop prat och förberedelser när du har frågat henne. Det är bra att ha en idé i ditt eget sinne om hur lång tid du vill mellan engagemang och, inser att hon kommer att ha sina egna idéer om detta också.
 2. 2
  Om föräldrarna är gammalmodiga och din betydande andra skulle inte finna det stötande eller sexistiskt, kan du överväga att be sina föräldrar om lov. Trots att ställa en fars tillstånd anses av många vara gammaldags, har det inte dog ut just för att det är en gest som tyder på att du respekterar henne och hennes familj och att du alltid kommer att vara hänsynsfull mot hennes familj. Det är också ett tecken på artighet, och vad familjen kan motstå det?
  • Sätt henne först - är detta något som skulle vara viktigt för henne och hennes familj? Eller är det något som kan göra henne krypa? Eller kanske hon är fjärmat från sin familj. Ta dina ledtrådar från din kunskap om sin nuvarande situation och önskemål. Du bör känna henne tillräckligt väl vid det här laget.
  • En annan modern twist på att be om lov är att göra det efter att du har föreslagit. Detta kan vara ett sätt att säkerställa att din fru-till-vara är den första att bli tillfrågad men hon är medveten om att du fortfarande tänker föra hennes familj rätt in i fållan genom att fråga, det kan också vara en bra att dyka upp tillsammans för att dela nyheterna. Vissa människor anser att detta är "fel väg runt" men det är ändå ett tecken på respekt, och ärligt talat, det är ditt val.
  • Om det inte är möjligt att be sin far, be sin mor.
 3. 3
  Bestäm när du ska föreslå. Det är viktigt att få rätt timing och timing är egentligen bara något som du kan träna. Det är inte möjligt att säga att det är perfekta tider att föreslå, men det är viktigt att ni föreslår i en tid när du inte är stressad och när du känner dig lugn, sorteras och redo. När du har planerat förslaget så detaljerat som möjligt, då tiden kommer att vara rätt. Några saker att tänka på om:
  • Finns det en meningsfull dag för er båda? Såsom en årsdag av din relation eller första dagen, eller något annat minne?
  • Ibland tiden väljer själv av ren pragmatism, speciellt om ni två bor i olika städer och träffas för en speciell semester händelse och detta är din enda chans att fråga henne.
  • Tänk på den tid av året som hon vill gifta sig. Det är bra att be henne eller indirekt genom sina vänner eller familj om det finns en viss säsong, månad, eller hur länge hon vill vara engagerade för att planera bröllopet utan att känna sig överväldigad eller förhastad.
  • Föreslår på speciella helgdagar eller födelsedagar har fördelar och nackdelar. Å ena sidan kan dessa dagar göra tillfället mer meningsfullt, särskilt om familjen samlas runt eller det är en tid av stor glädje. Å andra sidan, kommer du alltid dela ditt förslag datum med semester dagen, om du vill fira din förlovning datum, kan detta göra att det känns mindre opersonliga för vissa, medan det för andra är det ett bra sätt att minnas!
 4. 4
  Bestäm var du kommer att föreslå. Platsen och atmosfären i förslaget kommer att bli ihågkommen för alltid och det viktigaste att komma ihåg är att du är den främsta skaparen av atmosfären! Naturligtvis kan du föreslå absolut överallt men det hjälper till att välja en plats som kommer att vara meningsfullt för både dig och där du kan känna dig bekväm, lugn och naturlig.
  • Var är hennes favorit ställen? Anser älskar stranden, solnedgångar, höga byggnader, broar, stadsbilder, natur, etc.? Eller kanske hon skulle uppskatta en privat screening i den lokala biografen?
  • Vad är praktiskt? Ju hårdare du försöker att skapa ett speciellt tillfälle, desto fler saker går fel. Ibland är det bara lättare att fokusera på vad du vet kommer att fungera och kommer att uppskattas av er båda.
  • Tänk romantiska platser som stranden, en botanisk trädgård, en berömd restaurang med en fantastisk utsikt, en täckt bro, en picknick, etc.
  • Tänk på saker som ni två älskar att göra tillsammans. Kanske detta kan fungera som en inspirationskälla, som föreslår när du är ute camping, fiske, segling, vandring, cykling, delta i en sport händelse, reser någonstans, etc.
  • Göra reservationer om du behöver. Om du föreslår någonstans som en restaurang där du behöver för att kunna få det bästa bordet osv, glöm inte att boka det i god tid.
 5. 5
  Bestäm hur ni kommer att föreslå. När du har bestämt det då och då, de intima detaljerna om hur behovet övervägande. Naturligtvis finns ringen att producera men vad andra element du vill lägga in i mixen för att göra detta en särskilt minnesvärd och romantiskt tillfälle för henne? Tänk på att det sätt på vilket ni föreslår kommer att återberättas av henne många gånger, så se till att det är bra! Det finns många möjligheter och det är helt upp till dig vad du gör, men för lite inspiration, här är några förslag:
  • Prova den traditionella pose. Böja sig ner på ett knä, tar hennes hand i din och be henne att gifta sig med dig. Det fina med denna gest är att det allmänt är erkänd tack vare filmerna, och det kan utföras var som helst. Bara konstatera att om det finns andra människor runt omkring, kommer de att vara avlyssning (kindly!), så förväntar sig att deras intresse och stöd.
  • Tänk på saker som kan åtfölja tillfället, t.ex. en kvartett som spelar en melodi eller en serenad, eller en liten fyrverkeri, etc. Dessa typer av extramaterial är inte nödvändigt, och de kommer att svälla budgeten om du inte har fått villiga vänner att hjälpa ut, men om det är din typ av sak, kan de lägga till atmosfären.
  • Göm ringen. Detta är en annan populär metod för att föreslå som kräver henne att hitta ringen, och då du inte det föreslår. Ställen att gömma en ring är inne blommor, choklad eller en speciell gåva. Glöm inte att be henne att öppna gåva på tiden, eller du kanske väntar åldrar! Och ta stor omsorg att inte gömma det någonstans att hon av misstag kan svälja det, det kommer att sätta en stor buckla i tillfälle.
  • Var kreativ. Om du inte är så traditionella eller du inte är så förtjust att säga förslaget, så kan det finnas ett antal andra idéer för att föreslå att innebära lite mer planering, men kan vara riktigt underhållande samt bekräftar för henne att du är den knasig kille hon vill tillbringa resten av sitt liv med. Du kan förbereda henne mycket egna ord pussel eller korsord i vilket det slutgiltiga svaret trollformler "Vill du gifta dig med mig?". Eller kan du ha en plan skriva frågan över himlen som ni två går tillsammans. Kanske använda publicitet, som att ta ut en annons i tidningen att du vet att hon kommer att läsa, eller att få sin favorit radiokanal att tillkännage förslaget, eller placera en stor banderoll med frågan om det över en bro hon kör i varje dag.
 6. 6
  Leta efter en ring. Fråga henne mamma eller bästa vän vad hennes ring storlek är. Om du inte vet, får en tillfällig ring, och sedan få en annan efter att du föreslår, för många kvinnor, att välja sin egen ring är det bästa alternativet.
 7. 7
  Vara klädd i dina bästa enligt tillfälle och valet av plats. Klä sig väl för att vara säker på att du är så stilig och attraktiv som kan vara. Detta är ett mycket speciellt tillfälle och det förtjänar att vara "perfekt bild". Hon kommer att uppskatta det arbete du har gått till.
  • Detta gäller naturligtvis endast om du planerar att föreslå någonstans elegant och du har tid att byta förväg. Om du föreslår på stranden, under en vandring, eller när du är fallskärmshoppning, använd ditt sunda förnuft om vad man ska ha!
 8. 8
  Öva. Om du ska föreslå, lönar det sig att träna. Öva frågar, och praktik förklara skälen till varför du älskar henne så mycket att du vill spendera resten av ditt liv med henne. Detta hjälper dig att undvika att bli tunghäfta när viktiga ögonblick kommer upp.
  • Håll förslaget enkla, till den punkt, och från hjärtat. Till exempel: "Melody, jag älskar dig mer än ord någonsin kan uttrycka Du är den mest omtänksamma, generösa, vänliga och vackra kvinnan jag någonsin har haft förmånen att känna och jag skulle vara en ära att få chansen att. tillbringa mitt liv med dig. Ska du gifta dig med mig? "
 9. 9
  Efter dubbelkontroll allt, gå ut och föreslå. Det finns inget bättre tillfälle än detta att gå vidare med din noga genomtänkt plan. Ta henne med till "platsen" och börja utspelas dina planer. Se till att du inte ger bort saker genom att trycka på ring i fickan hela tiden, eller säga knasiga saker. Några saker att tänka på efter-förslag:
  • Det kan finnas tårar, skrik, eller. Var inte fazed, dessa är ganska vanliga reaktioner, även om hon har varje aning om vad du ska göra. Det är inte riktigt för henne tills det är gjort!
  • Om hon säger ja, avsluta förslaget med en eller ett.
  • Om hon säger nej, reagerar med förståelse och inte vara grinigt. Hon kanske behöver tid att tänka och ett minne av din surt ansikte och Griniga attityd kommer att lämna ett dåligt intryck i hennes sinne. Var en gentleman.

Tips

 • "Ner på knä" startade ursprungligen som poserar för herrarna att visa sin yttersta respekt för sin brud att vara, vilket är ganska söt!
 • Kvällarna är en mycket romantisk tid för förslagen, men de är inte avgörande, och för många människor, är en dagtid förslag i en vacker miljö lika romantiskt.
 • Prata med henne om det. Om du verkligen tror att du kan vara tillsammans under de kommande 50 åren, kan du prata om saker som äktenskap. Se till att hon vill gifta sig med dig.
 • Originalitet är häftigt, men inte gå överbord.
 • Oroa dig inte om hon säger "Nej" eller "Jag ska tänka på det" - det är ett stort steg.
 • Har plocka ut henne 3-5 ringar som hon skulle verkligen vilja som en förlovningsring. Varje smycke butiken sa att detta var en bra idé eftersom även om hon gillar varje aspekt av ringen, kan hon ändå inte bryr sig om hur det är sammansatt.
 • Om du verkligen är borta, be sina vänner eller familj.
 • Om möjligt, inrätta en videokamera eller be någon att ta bilder. Dessa kommer att vara bra att visa att familjemedlemmar och vänner.
 • Överväga att anlita ett proffs. Vissa företag är specialiserade på personlig, kreativ ska-du-gifta-mig händelser och erbjuda tjänster som hjälper ta bort trycket när du pop frågan.
 • Fråga restaurangen om det kan ordna en champagne toast att ta ut efter att du har föreslagit.
 • När kommissionen föreslår inte vara nervös och säger fel saker (även om det är normalt), kanske spela in vad du säger och sova någonstans där bara du kan höra det inspelade planen och spela och öva så att du inte kommer att göra ett misstag.

Varningar

 • Försök att undvika klichéer såsom: över middag, via en Jumbotron, eller gömma ringen i maten. Ställ in de platser som hon älskar.
 • Lugna nerverna, det är knappast romantiskt om du hamnar fräsande eller kräkning av rädsla.
 • Undvik att säga corny linjer eller defaitistisk kommentarer som "Jag vet att detta är vad du ville hela tiden, så nu du får mig för livet".
 • Agera normalt i upptakten att föreslå henne. När du är ute shopping för en ring, eller organisera förslaget plats, bara tala om för henne att du är upptagen på jobbet eller med dina kompisar, snarare än att göra upp invecklade historier.
 • Undvik att avleda henne genom att gå på om att inte vara den giftasvuxna typ, eller att behöva springa ut snart. Detta är både grymt och onödigt och kunde landa du i varmt vatten när hon hamnar frustrerad och irriterad med din icke-engagemang eller upptagen linjer personen. Något som sätter en dämpare på kvällen först kommer att bli svårt att vända. Och även om hon gissar vad du ska göra, är spänningen att döda henne fortfarande och det kommer inte att vara riktigt förrän du har faktiskt föreslagit. Tänk "saga"!
 • Om du är nervös hyra ett förslag planerare att samordna och utföra dina uppgifter i dag, så att du inte är orolig för dem och / eller agera ut av karaktär. Detta är roten till de flesta argumenten förslag dag.

Saker du behöver

 • Lämpligt läge
 • En ring
 • Alla andra rekvisita såsom rosor, choklad, smycken, etc.