Wki

Hur att designa din egen förlovningsring

Komma engagerad och kan inte hitta rätt förlovningsring du vill? Varför inte överväga att designa din egen? Det är enklare än du tror.

Steg

Hur att designa din egen förlovningsring. Hitta rätt stil för din soon-to-be brud.
Hur att designa din egen förlovningsring. Hitta rätt stil för din soon-to-be brud.
 1. 1
  Hitta rätt stil för din soon-to-be brud. Har hon föredrar klassisk eller traditionell? Har projicera hon en mer flamboyant bild? Titta på hennes smycken:
  • Har hon föredrar enkla eller mer avancerade designen?
  • Fråga hennes vänner och familj vad de tror kommer att tilltala henne.
  • För någon med någon antydan helst bör gå för den traditionella solitaire diamantring.
 2. 2
  Tänk vilken typ av metall som skall användas för ringen. De flesta förlovningsringar görs i antingen guld eller platina. De mest populära val är 18K eller 14K guld antingen gult guld eller vitt guld. Platina är betydligt dyrare än guld, men blir allt mer populärt. Ibland titan väljs som det är extremt tålig men det kan inte bildas i intrikata mönster och mönster.
 3. 3
  Välj rätt diamant för att passa din inställning.
 4. 4
  Hitta formen av diamant. De gemensamma diamant former är runda, prinsessa, smaragd, markisinnan, päron ovala, strålande, hjärta och Asscher.
 5. 5
  Besluta om rätt kombination av diamant storlek och kvalitet och du är säker på att välja den perfekta ringen.
 6. 6
  Hitta en ansedd juvelerare som gör specialbeställningar. Om du vill få en bättre affär, gå online. Kontrollera att juveleraren du väljer har någon form av garanti, så om ringen är inte upp till din standard, kan du fortfarande har det ändrats. Nu gå vidare och känna sig fri att skapa din egen förlovningsring

Tips

 • Alltid hitta en ansedd juvelerare.
 • Det är nu möjligt att designa din egen förlovningsring över internet. Du kan bläddra igenom tusentals inställningar, lösa diamanter och även jämföra priser.
 • Att välja rätt snitt av ädelsten kommer att avgöra hur väl ljuset reflekteras från stenen. Detta avgör briljans eller gnistra av diamant eller ädelsten och förbättrar skönheten i en diamant förlovningsring.
 • Fokus på den vackra pärla och ringen, och låt inte marknadsföring system, särskilt från diamantindustrin, vägleda din känsla av "värde".
 • Begränsa dig inte till diamanter. Safirer och smaragder är också mycket populära.
 • Se till att din soon-to-be fästman inte har metall allergier (ja, det är möjligt). Om hon gör det, kan du överväga att köpa en jade band eller ta reda på om det finns särskilda metaller som hon inte är allergisk mot.