Wki

Hur man tränar beaglar

Beagle hundar är populära både som husdjur och som jägare. De är energiska och umgås med människor och andra hundar. Beagle har ett rykte om att vara lite svårt att träna eftersom de kan vara envis och självständig, men som de flesta hundar, de svarar bra på positiva förstärkningar såsom beröm och godis mat.

Steg

Hur man tränar beaglar. Få beagle uppmärksamhet med mat.
Hur man tränar beaglar. Få beagle uppmärksamhet med mat.

Utbildning beaglar att lyda kommandon

 1. 1
  Få beagle uppmärksamhet med mat. Håll ett livsmedel fest bredvid nosen så att hunden kan lukta på den.
 2. 2
  Använd godsaker att flytta hunden. Flytta den bakåt över beagle huvud och sedan nedåt. Hunden kommer naturligtvis sitta ner för att lättare nå njutning.
 3. 3
  Belöna beagle med godsaker och beröm. Upprepa ett par gånger för att bekanta hunden med rutinen.
 4. 4
  Berätta hunden att sitta. Ge kommandot medan du flyttar en behandling bakåt över beagle huvud och nedåt som tidigare. Svara med beröm och en behandling när hunden lyder.
 5. 5
  Upprepa tills hunden associerar kommandot med åtgärden.
 6. 6
  Använd samma mönster för att undervisa andra kommandon som "ner", "stanna" och "kom."

Inbrott beaglar

 1. 1
  Titta efter tecken på att beagle behöver eliminera. Dessa inkluderar promenader med näsan pressas mot golvet och botten höjs.
 2. 2
  Ta hunden utanför att eliminera. Beröm beagle för att eliminera utomhus.
 3. 3
  Ta Beagle utomhus vid tillfällen då han troligen behöver befria sig själv. Dessa inkluderar efter speltid, efter att ha ätit och druckit, efter uppvaknandet och innan du går att sova på natten.
 4. 4
  Städa upp olyckor omedelbart. Se till att du torka upp om din beagle misstag lindrar själv inomhus. Hunden kommer att upptäcka lukter och återgå till samma ställe för att eliminera om olyckan inte omgående saneras.
 5. 5
  Crate-tåg att hjälpa till med rumsren. När du lämnar huset eller vända i för natten, satte beagle i en låda. Detta lär hunden att vänta tills du låter honom utanför för att eliminera. Backen härmar en håla, och hundar har instinkten för att inte smutsa sin håla.
  • En valp kan vara crated utan lindra själv i 1 timme för varje månad av livet, plus ytterligare 1 timme. Till exempel kan en 2-månader gammal valp stanna i lådan i 3 timmar utan att behöva eliminera. Kom ihåg att dessa är bara uppskattningar och enskilda hundar varierar i deras behov.

Tips

 • Börja lydnadsträning för beaglar i åldrarna 3 och 6 månader. Inbrott för beaglar bör påbörjas så snart som en valp kommer till ett nytt hem.
 • Det kan ta 3-5 månader av lydnadsträning, eller ännu längre.
 • Beaglar bör hållas koppel eller i en inhägnad gård. När en beagle fångar en doft, kommer hunden satte nosen mot marken och följa spåret, oftast omedveten om ägarens kommandon. Beaglar kommer att följa en doft i timmar eller dagar och kan bli förlorade under jakten.

Varningar

 • Aldrig slå eller skrika på en beagle. Rätt dåligt uppförande med en sträng verbal kommando av "nej." Låt hunden vet vad det lämpligt beteende är och ge omedelbar beröm när beagle lyder.

Saker du behöver

 • Mat behandlar
 • Crate
 • Koppel
 • Krage