Wki

Hur man kan stoppa din hund från att rinna ut från bakgården

De flesta hundar älskar att springa och leka i trädgården. Men om din hund inte känner för att stanna på gården, kan speltiden bli snabbt en skrämmande pärs. Här är hur du kan hålla din hund säkert i gården och ut ur skada långt.

Steg

Hur man kan stoppa din hund från att rinna ut från bakgården. Lär din hund att komma på inkallning "Come" är kanske den viktigaste kommandot din hund någonsin kommer att lära sig.
Hur man kan stoppa din hund från att rinna ut från bakgården. Lär din hund att komma på inkallning "Come" är kanske den viktigaste kommandot din hund någonsin kommer att lära sig.
 1. 1
  Lär din hund att komma på inkallning "Come" är kanske den viktigaste kommandot din hund någonsin kommer att lära sig. En hund som kommer när du ringer är mycket lättare att hålla sig borta från trubbel. Andra kommandon, till exempel "sitta", "ner" och "stay" kan också stoppa en potentiell rusning. Ring inte din hund med ordet "komma" när du planerar att göra något din hund inte gillar. Istället, gå till din hund och knäppa ett koppel på sin krage och leda din hund till platsen.
 2. 2
  Träna din hund. Om din hund inte kan lita på att bo på gården, måste du gå honom eller henne för motion. Även när din hund lär sig att bo på gården, promenader är en bra idé. De tillåter dig att spendera tid med din hund, ge dig en möjlighet att arbeta med kommandon i en föränderlig miljö, och hjälpa hunden förbruka energi som annars skulle kunna användas fly från gården.
 3. 3
  Spay eller kastrera din hund. Hundar som har fastställts i allmänhet är mindre benägna att ströva omkring eller fånga uppmärksamheten hos andra hundar. Ett oförändrat hund bör inte tillåtas utan övervakning.
 4. 4
  Valla och övervaka din hund. En robust staket kan vara en stor hjälp i att avsluta din hunds flyktförsök. Se till att den är tillräckligt hög för att förhindra att din hund från att hoppa över den. Förvara den i gott skick och lappa några hål din hund kunde slinka igenom. Cement kvarter längs botten av staketet kan bidra till att motverka grävarbeten. Om ett staket är inte möjligt, kan du sätta din hund på ett långt koppel fäst vid en robust objekt. Se till att du eller någon i vår familj övervakar hunden på gården, åtminstone tills du är säker på att hunden inte kommer att springa iväg.
 5. 5
  Arbeta med din hund. I slutändan är det ditt jobb att göra din hund att förstå vad som är tillåtet och vad som är fel. Gå ut på gården med din hund. Om din hund är fortfarande inte helt tillförlitliga med kommandon, sätta hunden på ett långt koppel. Låt din hund springa och vandra runt. När hunden närmar sig stängslet eller gränsen av gården, ring hunden tillbaka till dig. När hunden kommer, ge översvallande beröm. Upprepa detta om och om igen. Gradvis, din hund kommer att tröttna på att kallas tillbaka och lära sig att inte gå nära gränserna för din gård.
 6. 6
  Spela med din hund. Ofta är hundar springa ut på gården eftersom de tror något utanför gården mer intressant. Om du gör gården en rolig plats att vara, kommer din hund att vara mindre benägna att lämna det. Spela spel som din hund tycker om. Arbetet med lydnad färdigheter och ge slumpmässiga, läckra belöningar. Ge din hund leksaker att tugga när du inte aktivt spela med honom eller henne.
 7. 7
  Undvik repriser. Bakgårdar är ofta tråkigt. Ta din hund på ett långt koppel till en park, köra till ett öppet fält och låt henne utforska på en 50 'koppel, eller besöka en hund park. En hund som springer iväg är ofta en uttråkad hund.

Tips

 • Ett osynligt staket kan vara ett effektivt verktyg för att hålla din hund på gården. Det finns dock nackdelar. Du är fortfarande skyldig att träna din hund att inte gå nära gränsmarkeringar. Enkelt att sätta upp stängslet och låta din hund lös kommer inte att fungera. Sådana stängsel kan också sluta fungera eller fungera bristfälligt, orsaka hunden att ta emot stötar när hunden är inte nära gränserna. Gör din forskning och betrakta den osynliga staket endast som en sista utväg. Osynliga stängsel håller inte människor, andra husdjur eller vilda djur ur din gård. En hund bär en chock krage kommer bli chockad om det rinner genom stängslet, och kommer också att bli chockade när den försöker att återgå till din gård. Osynliga stängsel fungerar bäst när en människa kommer att stanna på gården med hunden, och kommer att föra hunden tillbaka in i hemmet när människan går in.

Varningar

 • Aldrig korrekt, skrika åt, straffa, skaka, sårad eller på något sätt göra något obehagligt att en hund som har kommit till dig, eller låta dig fånga henne, eller låta någon annan ta henne. Du inställning bör vara "bra hund, vi är tillsammans igen!" Belöna din hund för att vara bredvid dig. Ge mycket läckra godsaker, satte henne i koppel och gå en bra promenad, eller ta en trevlig bilresa.
 • Aldrig skada din hund eller missbruka den på något sätt! Detta kommer bara att orsaka rädsla mellan er. För att upprätthålla en god relation måste du vara omtänksam och låt din hund litar på dig!