Wki

Hur man stoppar en hund från att dra på hans koppel

Detta är den teknik för att lära en hund, från puppyhood, eller från en avancerad ålder, hur man inte ska dra dig på deras koppel, när du går honom. Njut av promenader din hund med ett löst koppel.

Steg

Hur man stoppar en hund från att dra på hans koppel. Kom ihåg att du är chef över dig själv.
Hur man stoppar en hund från att dra på hans koppel. Kom ihåg att du är chef över dig själv.
 1. 1
  Kom ihåg att du är chef över dig själv. För att din hund att svara korrekt på dina kommandon, måste du vara en stark flockledare. Walking är en av de bästa övningarna för att etablera dig som ledare.
 2. 2
  Börja med ett standard spänne krage och en stark ledning. Retractable ledningar rekommenderas inte. Använd en bred krage, helst med vaddering på det för att inte skada din pooch.
 3. 3
  Alltid ha din hund sitta och stanna när du fäster kragen och bly. Låt inte din hund hoppar runt eller bli alltför upphetsad. Du måste alltid behålla befälet.
 4. 4
  Gå ut genom dörren först. Har din hund sitta och stanna inne tills du har gått utanför, låt din pooch att följa.
 5. 5
  Din hund ska alltid gick på vänster sida. Om han försöker att byta sida, sluta gå, direkt honom till vänster, beröm honom, sedan fortsätta gå.
 6. 6
  För att behålla kontrollen, bör du inte låta din hund gå långt framför dig (även om ledningen fortfarande har slack). Annars hunden leder promenad, istället för att du leder promenad. Om du inte är ledande, är du inte i kontroll. Din hunds axel bör inte ge alltför långt framför dina egna ben.
 7. 7
  När du känner att din hund har gått för långt framför dig, sluta gå. Ge honom en ljus bogserbåt (detta är inte att dra honom tillbaka, men för att få hans uppmärksamhet) och dra honom tillbaka förrän han är placerad i ett acceptabelt utrymme framför dig. Du bör ha en utbildning buller upprättas för din hund. En snabb "tch" fungerar, eller ett klickande av tungan. Detta buller är ett substitut för ordet "nej" som kan bli vitt brus till en hund under promenader. Använd detta buller i samband med LIGHT ryck.
 8. 8
  Du kanske måste sluta många, många många gånger på dina promenader.
 9. 9
  Fortsätt att gå din hund. När hunden stannar inom ett acceptabelt avstånd, ge honom massor av beröm i en glad röst. Redovisat behandlar är alltid en bra idé också. När hunden går att vidarebefordra, upprepa stopp, bogserbåt, pull och buller.
 10. 10
  Kom ihåg att tålamod, uthållighet och beslutsamhet är nyckeln här. Många hundar ta veckor eller månader att bli perfekta vandrare. Din hund kommer inte att vara en artig rullator i bara en dag. Alltid fortsätta att utbilda och öva.
 11. 11
  Kom ihåg att förlora tålamodet, eller bli upprörd sätter hunden tillbaka kontrollen. Med dig som ledare, bör du och din hund få fint.
 12. 12
  Om din hund ständigt laddar framåt trots din praktik, minns "touch" regeln. Hundar reagerar på beröring. Rör honom på hans ben, höft eller rygg för att få hans uppmärksamhet, om han ignorerar din träning ljud eller kommandon. Att sätta ner handen framför hundarna ansiktet när han börjar att ladda framåt kan också avskräcka honom.
 13. 13
  Lycka till

Tips

 • Beröm är det viktigaste att göra!
 • Om du använder utbildning kragar, inte lämna dem på ditt husdjur utan uppsikt. Det är lätt för en hund att bli insnärjd och även strypt med en lös krage på.
 • Massor av beröm är nödvändig. Body selar och Halti eller Gentle Leader halsband utbildning kan vara till hjälp.
 • Hemma, gå din hund runt trädgården / huset för praktiken och om de drar berätta "Nej". När du tror att han / hon är redo att ta dem ut till den stora världen.
 • Använd inte choke kragar eller kragar nypa utan ordentliga instruktioner av en hund tränare, beteendevetare eller veterinär om hur du använder dessa utbildningsverktyg ordentligt.

Varningar

 • Inte "straffa" din hund med skrika, slå eller överdriven rycka eller dra. 1) Det visar sig att du inte längre är i kontroll och 2) det kan göra honom dra mer.
 • Om hunden är äldre eller envis och ovanstående fungerar inte.... få honom att sitta och stanna på trottoaren för en obehagligt lång tid. Försök honom igen. Om, efter två långa sit / stag, är han inte få bilden, satte honom i huset och du går själv glatt i fem minuter utanför. Försök sedan igen med hunden. Vara mer envis än han är.
 • Gör inte över tåget. Håll tidiga träningspass till 30 minuter eller mindre. Avsluta på en lycklig framgång ögonblick. Slutar inte när han är skruva upp.
 • Aldrig sätta din hund i en bur med en choke krage på!

Saker du behöver

 • En tätposition gjord av kedja, läder eller stark fiber.
 • En bred platt krage med en standard spänne.
 • En bra mängd tålamod och konsistens.
 • Behandlar!
 • Viktigast, en hund!