Wki

Hur man tjänar pengar för att gå ombord din häst som en tonåring eller barn

Vi har alla varit där - nu har du en häst, hur man betalar för att behålla den? Det är särskilt svårt att hantera när du är för ung för att få ett "riktigt" jobb. Här är några tips som hjälper dig att tjäna lite extra pengar - och om du kan visa dina föräldrar att du är villig att arbeta för det, kommer de att vara mer villiga att hjälpa dig! Men kör inte dem galna ha dem köra dig från jobb till jobb till jobb! Var kreativ!

Steg

Hur man tjänar pengar för att gå ombord din häst som en tonåring eller barn. Hyra själv ut som en pistmaskin.
Hur man tjänar pengar för att gå ombord din häst som en tonåring eller barn. Hyra själv ut som en pistmaskin.
 1. 1
  Häst-sit. Varje ombordstigning lada har människor som går på semester, eller människor som skulle älska att ta en paus från mucking bås varje dag. Eller bara rida hela tiden. Inrätta en kurs schema, beroende på hur mycket vård du är villig att göra. Inte bara kommer du få lite inkomster, men du kommer att lära dig mycket om häst-ägandet längs vägen.
 2. 2
  Hyra själv ut som en pistmaskin. Erbjud dig att dra manes, fläta, polska hovar etc. Om du går ombord din häst i en show lada, kan du förmodligen hitta kunder ganska enkelt. Flätning, speciellt, kan vara mycket lönsamt. I de högre upp nivåerna, är det inte ovanligt för människor att betala upp till 60 dollar för en väl flätad mane.
 3. 3
  Prata med ladan manager / ägaren för att se om du kan byta sysslor för en paus i din hästs styrelse. Erbjud dig att dra hö, reparation staket linjer, organisera foder rummet, etc.
 4. 4
  Gräsmattor, kratta löv, rensa ogräs osv. I ditt närområde.
 5. 5
  Prata med dina föräldrar om att utbyta sysslor för en ersättning som skulle gå mot din häst ombordstigning avgift - Städning, matlagning, disk, tvätt, etc.
 6. 6
  Barnvaktsläge. Det finns så många föräldrar som letar efter en bra barnvakt för att komma och ta hand om sina ungar efter skolan. Folk kan betala stora pengar för en bra barnvakt! Du kan även ange ett pris per barn för varje timme! Bara gör det rimligt, annars kommer du aldrig att få ett bra jobb! (Exempel: 5€ 0,00 per barn varje timme)
 7. 7
  School hästarna! Om ditt barn har hästar som inte används för tillfället, prata med ägaren och fråga om du kan skolan hästar för dem. Om det fungerar, fråga om du kan skolan dem för en liten paus i ditt boarding avgift.
 8. 8
  Om du är en erfaren ryttare, be ägaren eller din tränare om du kunde börja coaching för en paus i styrelsen. Coacher behöver ofta hjälp, särskilt om de har oerfarna ryttare i en lektion som behöver en ledare. Lär dig att utfall, särskilt-det kan vara mycket användbart!
 9. 9
  Gör och sälja något du bra på t.ex. armband eller kort.
 10. 10
  Erbjud dig att mata eller filt folks hästar på natten ut en liten avgift och hänga flygblad upp runt ladan
 11. 11
  Sälj gamla please eller kläder som du inte passar in i någon mer
 12. 12
  Erbjudande till muck bås och foder / vatten hästar på ditt stall.

Tips

 • Du kommer att vara mer entusiastisk över ett jobb som innebär hästar och låter dig tillbringa tid i närheten av ditt eget. Titta på ombordstigning ladan först - det finns alltid något som behöver göras! Om ditt barn har en anslagstavla, överväga att göra upp ett flygblad reklam ditt stall-rengöring och färdigheter.
 • Din lokala mataffär har förmodligen en styrelse community budskap, samt - prova att lägga upp dina flygblad där!

Varningar

 • Aldrig gå från dörr till dörr söker arbete utan en vuxen!
 • Får inte in över huvudet. Du kan omöjligen ta hand om 6 hästar, fläta 2 hästarnas manes och mocka 25 spiltor på en gång. När du har fått omkring tre jobb, accepterar inte något mer. Bara säga vänligt "Ledsen, men jag är verkligen upptagen." Sedan, om du vet någon annan som kunde göra det istället, rekommendera dem till personen. Lycka till!