Wki

Hur man har en ceremoni zombie bröllop

Om du är ett stort fan av "Dawn of the Dead" eller den moderna hitlåt, "The Walking Dead", när det kommer till ditt bröllop, kanske du vill dike konventionella bröllop traditioner och låta din inre zombie fram. Tema bröllop har blivit vanligare på senare år, från Halloween tema vigsel för par med Disneyfigurer förrätta ceremonin. Och zombie bröllop är på modet också. Så, om du drömmer om en zombie bröllop, måste du göra det rätt för att uppnå en händelse även George Romero skulle "dö för att delta."

Steg

Hur man har en ceremoni zombie bröllop. Se till att dina föräldrar är ombord, även om du betalar för vigsel.
Hur man har en ceremoni zombie bröllop. Se till att dina föräldrar är ombord, även om du betalar för vigsel.
 1. 1
  Se till att dina föräldrar är ombord, även om du betalar för vigsel. Tänk på att bröllop också görs för föräldrarna, oavsett vem som betalar. De vill fira ditt äktenskap nästan lika mycket som (och ibland mer än) dig.
  • Närma sig ämnet med försiktighet. Låt dem veta att du vill ha kul med ditt bröllop och lust något utöver det vanliga. Påminn dem om din kärlek till zombie kultur / flicks och din önskan att injicera en liten chock värde i din stora dag.
  • Be dem att vara en del av planeringen. Mamma kan ha några dolda talanger som att göra falska blod eller hitta en kreativ matleverantör. Om du bjuder in dem att vara en del av det, kan de vara mer accepterande (och inse hur roligt ditt bröllop kommer att vara).
 2. 2
  Välj en makaber plats. En del av att ha den ideala zombie bröllop är att säkra en ghastly plats. Du vill att dina gäster att känna sig som om världens ände inträffade eller är nära - så varför inte fest nere?
  • Kyrkogården. Inte den mest idealiska platsen för en vanlig bröllop, är en kyrkogård faktiskt kvintessensen plats för en zombie bröllop. Kontakta kyrkogården vaktmästaren att fråga om parter och platser som skulle vara mogen för din "jag är." Dock vara respektfull om din fest äger rum någonstans i närheten av en begravning - eller prata med vaktmästaren för att säkerställa att inte inträffar. Inse att det kan rubba några av dina gäster och alla som deltar kyrkogården för att bevittna ett bröllop på en kyrkogård. Tänk på vem du bjuder in innan du väljer denna plats.
   • Ett alternativ till en kyrkogård är att hitta ett område som ser lite obehagligt eller överväxt och sätta in falska allvarliga markörer.
  • Övergiven Motell, hus eller köpcentrum. För den ultimata post-apokalyptisk skräck, välj en plats som verkar ha härjats av zombies. Som med alla plats, måste du skaffa tillstånd från fastighetsägare och eventuellt (och mest troligt) betala en avgift. Om fastigheten övergav du kanske vill anlita en oberoende leverantör för att genomföra en strukturell inspektion för att identifiera eventuella faktiska risker - du bara är intresserad av underförstådda faran och inte en situation där du eller en gäst kan bli skadade. Ett annat alternativ är att göra en uppsättning som härmar en övergiven byggnad och ha det som en del av bröllop dekorationer.
  • En kuslig klubb. Vissa lager och indie klubbar erbjuder en uber-creepy locale. I själva verket, många platser är prepped och redo för dans och middag, så frågar om alla tjänster och bekvämligheter.
  • Ett annat tillvägagångssätt är att ha vigseln utan zombies utan att föra dem vidare för mottagning, från byggnader och dekorationer till tårta och zombie-erad musik. I så fall kanske du faktor i en förändring av kläder i mellan ceremonin och mottagning.
 3. 3
  Säkra ett team av specialister för att förvandla ditt bröllop från Ho hum till zombie couture. Du kan behöva gå den extra milen för att göra din zombie bröllop realistiskt. Istället för att ha traditionella blommor och make-up, måste du se till att du arbetar med ett team av specialister som har erfarenhet av monster transformationer och är ombord med din vision.
  • Kläder. Överväga att gå till en secondhand butik för brudens klänning, brudtärna klänningar, hästskötare "och marskalkar tuxes. Hitta en outfit du gillar och sedan kasta det - du är en zombie så du är irriterad på din outfit ändå. En snygg faktor är att gå retro och få elektriska blått rufsade tux skjortor och stora taft, lila klänningar. Slash kläder och lock outfits med falska blod. Alla kläder ska hacka, inklusive brudens klänning.
  • Hair. I post-apokalyptiska tider, kanske håret inte vara en prioritet. I själva verket kan det ens se elektrifierande. Studera zombiefilmer att få den rätta looken, typiskt, zombies ser ut som de ska ha på sig en råtta boet på toppen av huvudet, så gå för den ultimata zombie hår. För att lägga till ett extra inslag av obehagligt, hitta en galen tiara för bruden att bära, drypande av blod och / eller falska hjärnor.
  • Make-up. Eftersom du och din brudföljet är i princip död och söker hjärnor för näring, har du mer av en grön blekhet i ansiktet. En utbildad make-up artist kan göra jobbet, men vissa makeupartister på lokala salonger kan vara helt i din idé. Överväga att besöka den lokala konstskolan för studerande som är villiga att hjälpa till eller göra det själv genom att hänvisa till din favorit zombie film och använda vit pannkaka smink och svart kol för att urholka dina ögon.
  • Fotografi. Ompröva spendera tusentals dollar på en traditionell bröllopsfotograf - du går för mer artsy, rad bilder. Överväga att anlita en fotograf som specialiserat sig på att fotografera band eller ens ett foto journalist. Som med smink den lokala konstskolan kan producera villiga och duktiga fotografer.
  • Music. Hitta en balans mellan att spela "Here Comes the Bride" och begravningen mars och omfattar en mängd musik och teman under ceremonin och mottagning. Överväga att anlita ett band eller DJ villiga att gå tillsammans med ditt tema och klä in hela zombie dräkt.
 4. 4
  Välj lämpliga blommor. Naturligtvis döda blommor skulle vara lämpligt för en zombie-affären, men eftersom du inte vill inkludera stanken av död som en del av din vigsel, väljer en florist som kan dra bort den döda blomman, end-of-the-world blomman arrangemang och ändå tillåter dig att komma ut lukta som en ros.
 5. 5
  Hitta en matleverantör för att skapa roliga, zombie-liknande biljettpris. Maten är där du kan ha mycket roligt under en zombie bröllop. Men du vill att dina gäster att faktiskt äta vad du serverar så medan du kanske vill servera mat som ser ut som hjärnor och inälvor, be din matleverantör att skapa biljettpris som också är tydligt aptitlig.
  • Brain toppade bröllopstårta. Överst en traditionell vit bröllopstårta med en stor sipprar hjärna gjord av marsipan eller kristyr. Drip blod ner på sidorna av den orörda vita bröllopstårta för att ge sken av att någon bara har hamlade en hjärna på toppen av kakan. Se även Hur man gör en anatomiskt korrekt hjärna tårta.
  • Mat som ser ut som kroppsdelar. Från "lady fingrar" Sloppy Joes, välj mat som representerar zombie tema. Andra idéer är djupt gröna guacamole och blodröda flis, grön eller röd gazpacho och get bollar ost. Din matleverantör kan ha några kreativa förslag för att göra din zombie fest en träff.
  • För gäst gåvor, har godis gjort som ser ut som zombie delar.
 6. 6
  Steg dramatik. Ta ditt bröllop utöver bara "jag är" och lägga till lite dramatik till händelsen. Hitta sätt att överraska, spänning och väcka dina gäster så att de ska tala om ditt bröllop i många år framöver. Några idéer är:
  • Funeral. Lägga till vila ditt liv som en enda person och värd en begravning för din "förlorade ungdom" eller "enstaka dagar." Du kan även ange i kistor och har begravningskransar placerade runt altaret som din familj och vänner ger dig en zombie inspirerad skicka-off.
  • Attackera dina gäster. Du kanske inte vill helt galen dina gäster ute, så se om du iscensätta en zombie attack som det är gjort med lite humor. Till exempel har den attacken utfördes av ett gäng damer zombie dra som vill ha nya skor istället för hjärna.
  • Steg ett återgivande av "Thriller". Den klassiska Michael Jackson video "Thriller" var en zombie paradis för dans och räffling. Köp en kopia av videon och uppmuntra din bröllopsfest för att lära sig danssteg. Under mitten av mottagning, åkt ut på dansgolvet och ge dina gäster din version av "Thriller" att de inte snart kommer att glömma.
 7. 7
  Varna dina gäster att de kommer att vara en del av en "zombie invasion." För att se till att alla har en bra tid, ledtråd dina gäster in på vad som kommer hända på ditt bröllop.
  • Send "blodiga" inbjudningar. Ha kul med inbjudningar och droppa falska blod över inbjudan och rippa eller bränna dem för effekt. Inkludera information om vigsel och undkomma till ett tema.
  • Föreslå att gästerna får in på det roliga. Dina foton kommer att se autentiskt om dina gäster kommer klädda som zombies. Låt gästerna vet att de är inbjudna att delta i det roliga och även erbjuda att ställa upp hår och make-up artister utanför arenan ett par timmar i förväg till däck ut gästerna.
  • Överväg att lämna barnen hemma. Om du planerar att hålla bröllopet betyget "G", kanske du vill låta gästerna vet att barn bör hållas borta. Du vill inte ansvarig för din kusins ​​barn med posttraumatiskt stressyndrom efter händelsen.

Tips

 • Registrera dig för både traditionella och zombie-uppskattning gåvor. Tänk på vad du kan vara i 20 år på - tror du att du fortfarande kommer att vilja äta av porslin med blodsplatters?
 • Arbeta med bröllop proffs som förstår och uppskattar din vision. Om du försöker den traditionella vägen bröllop konsult, kan du hamna besviken.
 • Fortsätta temat med en inspirerad zombie smekmånad - välj resmål som ger den deprimerade, världens ände känsla.
 • Kom ihåg att ditt bröllop bilder kommer att se ut i det vanliga för resten av ditt liv. Det är förmodligen en bra sak om du är en zombie fläkt utan bara ha det i åtanke.

Varningar

 • Några familjemedlemmar och andra gäster kan vara upprörd på ditt val av bröllop tema. Detta är något du måste väga upp med vem du är, hur människor känner dig och vad som är viktigast för dig. I vissa fall kommer kulturella eller religiösa känsligheter måste beaktas och kan påverka hur mycket av en zombie upplevelse du kan återskapa. Då igen, om du är den typen av person som syftar till att chockera, din familj och vänner förmodligen inte kommer att vara så förvånad.
 • Överväg att ta några regler med din inbjudan så ingen blir alltför ivrig och tänker att föra en 20 gauge hagelgevär blåsa zombies bort är en bra idé.

Saker du behöver

 • Lämplig plats för bröllop och mottagning
 • Förstå vigselförrättare
 • Clued i formgivare
 • Bröllopstårta bagare
 • Brudklänning och brudgummen outfit i zombie stil
 • Zombie rekvisita och dekorationer
 • Zombie stil musik