Wki

Hur man inkludera ett husdjur i ditt bröllop

Husdjur är en del av våra familjer, så det är inte förvånande att vissa människor vill inkludera dem i deras stora dag. Här är hur man har dina lurviga eller befjädrade vän vara en del av din.

Steg

Hur man inkludera ett husdjur i ditt bröllop. Se till att alla på din lista är bekväm att ha ditt husdjur runt.
Hur man inkludera ett husdjur i ditt bröllop. Se till att alla på din lista är bekväm att ha ditt husdjur runt.
 1. 1
  Se till att alla på din lista är bekväm att ha ditt husdjur runt. Du bör rådgöra med din make-till-vara, och du kan behöva be dina gäster direkt. Om din framtida far-in-law har en katt allergi eller din blomma flicka är livrädd för hundar, lämna ditt husdjur ut.
 2. 2
  Kolla så att din kommer att vara välkomna på de platser ditt bröllop sker vid. Se till att alla du har hyrt för bröllopet vet vad du planerar. Du vill inte din officiant nyser sig igenom ceremonin på grund av ett husdjur hår allergi.
 3. 3
  Bestäm vad du vill att ditt husdjur att göra. Tänk på ditt husdjur temperament och förmågor. Om din fågel kan tillförlitligt flyga från en person till en annan och tyst på en axel för ett tag, är det rimligt att planera för honom att flyga från brudgummen till bruden och sitta på hennes axel när hon går ner i gången. Men om din valp är bara i början för att lära sig att sitta, det är inte rättvist att förvänta sig henne till trav upp till altaret med en kudde som bär.
 4. 4
  Öva, öva, öva. Liksom alla trick eller nytt beteende, behöver ditt bröllop rutin stärkas för ditt husdjur. Ta det långsamt och hålla det positivt. Om ditt husdjur kommer att vara klädd i ett nytt objekt, som en fluga krage eller en ring kudde, satte den på flera gånger innan själva evenemanget. Erbjud godsaker och beröm, även att bara ha det nya objektet. Om du kan, öva några gånger på den faktiska platsen så att ditt husdjur kommer att vara förtrogen med det. Om platsen inte är tillgänglig, försök att öva i massor av olika rum så att ditt husdjur kommer att känna sig säker på en främmande plats.
 5. 5
  Utse någon att titta på ditt husdjur. Även om ditt husdjur roll i bröllopet är så enkelt som att sitta bredvid dig, varken du eller din fästman verkligen kan förväntas ge pet din fulla uppmärksamhet under bröllopet. Försök att välja någon ditt husdjur redan känner och litar på. Om du inte kan, ordna ett möte i förväg så att ditt husdjur kan vänja sig vid sitt minder för dagen. Se till att personen du väljer är fysiskt upp till jobbet, har inte din 4 år gamla ringbärare försöker tvista din fullvuxen Grand danois.
 6. 6
  Var flexibel. Oavsett hur väl du planerar, kanske något fungerar inte ut som du planerat det, speciellt med ditt husdjur inblandade. Var beredd på scenarier som ditt husdjur får scenskräck eller en olycka (i vilket fall ditt husdjur minder bör vara beredd att städa upp). Se också till att ditt husdjur Minder har möjlighet att ta ditt husdjur utanför eller ens hemma om ditt husdjur fungerar upp eller verkar obehagligt.
 7. 7
  Kom ihåg att även om vi älskar våra husdjur, inte alla av dem är tänkt att vara på bröllop. Noga överväga om ditt husdjur kommer att vara bekväm och glad på din ceremoni eller mottagning. Så mycket som du kanske vill ditt husdjur där, kan ditt husdjur vara betydligt mer innehåll stanna hemma med en favorit. Ett foto av dig och din make med ditt husdjur på en hedersplats i receptionen kan visa hur mycket ditt husdjur betyder till dig utan att orsaka att du (eller ditt husdjur) så mycket stress. Kom också ihåg en gång att ditt husdjur inte kan avnjutas av andra så mycket som det är med dig.