Wki

Hur man vet var att sitta på ett bröllop

Formella bröllop är alltid vacker. Barnen lär sig att äktenskapet är den ultimata tecknet på kärlek mellan två människor. Ett traditionellt bröllop för också med sig frågan om vem som sitter var och på vilken sida.

Steg

Hur man vet var att sitta på ett bröllop. Lär dig att bruden och brudgummens föräldrar sitta beroende på om de är föräldrar till bruden eller brudgummen.
Hur man vet var att sitta på ett bröllop. Lär dig att bruden och brudgummens föräldrar sitta beroende på om de är föräldrar till bruden eller brudgummen.

Christian bröllop

 1. 1
  Lär dig att bruden och brudgummens föräldrar sitta beroende på om de är föräldrar till bruden eller brudgummen.
 2. 2
  Seat föräldrarna till bruden på vänster sida, i den främre bänken i kyrkan. Brudgummens familj kommer sedan sitta på höger sida, även nära mittgången.
 3. 3
  Fortsätt sittplatser med den närmaste familjen under de närmaste bänkarna, på deras rätt sida beroende på förhållandet till den eller bruden. Detta kommer att omfatta morföräldrar, syskon, mostrar och farbröder och kusiner.
 4. 4
  Förstå att vänner kommer att sitta längst bak, bakom alla familjemedlemmar.
 5. 5
  Sittplatser för vänner inte utses, det enda kravet är att de sitter på sidan av om de är vänner till antingen bruden eller brudgummen. När de är vänner till både brudgummen och bruden som de kan sitta på vardera sidan.

Judiska bröllop

 1. 1
  Lära sig att i en synagoga detta sittplatser arrangemang är omvänd, med brudens gäster sitter på höger (den sida som bruden står på när hon möter rabbinen).
 2. 2
  Båda föräldrarna står kvar under chuppah hela vigseln. Den Chuppah (Äktenskap Canopy) är en ornamenterad canopy prydd med färska blommor, tofsar eller broderi.
 3. 3
  Förstå att om de är skilda, kommer föräldrars partners sitta i den andra och tredje raderna.
 4. 4
  Sittplatser för närmaste familj, släktingar och vänner betecknas som i en kyrka bröllop, bakom deras förhållande till bruden eller brudgummen.
 5. 5
  Vid ortodoxa judiska bröllop, män och kvinnor sitta separat, var och på ena sidan av gången. Det finns ingen utsedd sida, följ ledningarna hos familjemedlemmarna.

Traditionell hinduisk bröllop

 1. 1
  Hinduiska bröllop äger vanligtvis rum utanför, på jorden, under en baldakin kallas mandap.
 2. 2
  Gästerna kommer att sitta under mandap på marken eller på stolen.
 3. 3
  Observera att under mandap finns en helig eld, som kan vara små och begränsade till ett fyrfat eller fat för att vara säker.
 4. 4
  Brudgummens fest anländer vanligtvis vid bröllop plats i en procession så brukar en bekväm montering läge är i närheten.

Traditionellt kinesiskt bröllop

 1. 1
  Före bröllopet själv, det finns väldigt många traditionella ritualer som utförs av bruden och de anhöriga till både bruden och brudgummen.
 2. 2
  Vet att när ritualerna var färdiga, är bröllopet brukar hållas i en kyrka.
 3. 3
  Inse på den tiden, det finns ingen som sittplatser planer om sittplatser föräldrarna eller andra familjemedlemmar eller vänner. Alla hittar bara sina egna platser och processionsvägen börjar.

Samkönade bröllop

 1. 1
  Förstå att i samkönade bröllop, kommer de anhöriga till en brudgum eller brud sitter på ena sidan, och den andra brudgummen eller bruden på den andra. Vaktmästarna vara att kunna hänvisa dig på lämpligt sätt.
 2. 2
  Vet att sittplatser närmast fronten är reserverad för de närmaste familjemedlemmarna.
 3. 3
  Lära sig att det är brukligt att applådera efter ministern eller officiate uttalar par makar för livet. "

Tips

 • Flash fotografering och applåder i en fristad kan vara stötande.
 • Gäster som anländer efter brudens mor sitter ska bara ta en plats i baksätet, utan att störa någon.
 • Jobbet av vaktmästarna är att be gästerna om de är vänner, eller släkt till bruden eller brudgummen och sitta dem därefter.
 • I kinesisk kultur, gifta blir sammanfogning av familjer. På grund av detta, får båda föräldrarna delaktiga i planeringen av bröllopet från det att bröllopet datum är bestämt. Den bröllopstårta Ceremonin äger rum efter förlovningen tillkännages. Vid denna tidpunkt bröllop kort ges till brudens familj av brudgummens familj, som ett förslag present.
 • Sittplatser för föräldrar som är skilda, och inte omgift, eller änka är en individuell preferens beroende på deras relationer till varandra och till bruden eller brudgummen. Vanligtvis bruden kommer att sitta med föräldrarna som tog henne om detta skulle uppstå.
 • Folk är glada på bröllop, men de bör hålla sina röster ned till en viskning. Låg röst Tal är tillåtet bland gästerna, men bör upphöra så snart processionen börjar.
 • Det rekommenderas att aldrig ta en gåva till receptionen eftersom det inte finns något sätt att du kan veta att brudparet någonsin kommer att se gåvan. Skicka gåva till brudens hem, avsändaradressen på inbjudningar, eller leveransadress på registret. Cash gåvor kan ges före mottagningen, eller när hälsning det nya gift par på mottagningen linjen.