Wki

Hur du tränar din hund från att rinna ut ur ditt hus

Att ha en hund som läcker ut från huset kan vara mycket farligt. Detta är hur man tränar din hund från att rinna ut ur ditt hus.

Steg

Hur du tränar din hund från att rinna ut ur ditt hus. Få en tom £ 3 kaffe kan och sätta några ören eller små stenar inne sedan lägga locket på.
Hur du tränar din hund från att rinna ut ur ditt hus. Få en tom £ 3 kaffe kan och sätta några ören eller små stenar inne sedan lägga locket på.
 1. 1
  Neutrum! Merparten av tiden, hundarna fly från huset är att de inte är kastrerade (lockas till tikar - vilket är en bra anledning att spay om du har en kvinnlig hund). kastrering är inte mycket dyra och är mycket säker.
 2. 2
  Motion. En trött hund är mindre benägna att fly huset. Se till att du tränar din hund varje dag. Det spelar ingen roll om du har en liten hund eller en stor hund, se bara till att du gå det eller ha en liten omgång frisbee.
 3. 3
  Training. God utbildning är viktigt. Dessutom, om du blev vän med din hund, din hund kommer mindre sannolikt att allemansrätten. Utbildning innebär inte att gå till lydnad klasser (även om du kan), betyder det lära din hund grundläggande kommandon som "sitt" "ner" "stay" och "kommit.
 4. 4
  Stängsel. Om din hund inte slut på ditt hus, är det bästa sättet att undvika roaming till stängslet din bakgård. ett mindre staket för en liten hund och en högre staket för en stor hund. Observera att stora hundar kan hoppa väldigt högt, så två gånger storleken inte kan vara tillräckligt.
 5. 5
  Få en tom £ 3 kaffe kan och sätta några ören eller små stenar inne sedan lägga locket på. När du öppnar dörren och han / hon börjar bulta skaka burken. Försök att inte låta hunden se att det är du gör bullret. Bullret kommer troligen skrämma hunden och han / hon kommer att sluta springa. Gör detta flera gånger bör hålla hunden från att försöka köra ut genom dörren.
 6. 6
  Lär din hund respekt för dörren. Sätt honom på koppel och satte honom i en sit / vistelse. Håll i koppel. Öppna dörren. Om han tar slut, säger "uh-oh" och föra honom tillbaka in och stäng dörren. Upprepa detta så många gånger som behövs. Det kommer att behöva upprepas många, många gånger den första gången. När han inte bult, gå utanför, håller i kopplet, och berätta för honom att komma ut. Om han tar slut innan du ger tillåtelse, gå tillbaka in, stäng dörren och försök igen. Varje gång du gör detta "spel" det kommer att ta färre gånger innan han väntar på tillåtelse. Så småningom kommer han att respektera dörren och förstår att han behöver tillstånd för att gå ut ur den.

Tips

 • Om att göra ett staket, skulle det vara en bra idé att göra det lägre än marken - eftersom hundar kommer att gräva.
 • Utbildning din hund att följa dig genom en dörr eller passage är nödvändigt och bra för din hunds mentala hälsa. Han eller hon behöver en ledare. Detta kommer också att hindra din hund från bultning eller "gate krascha".
 • Om din hund är en "digger'-buy Stängsel och böj det längs kanten av stängslet. Gräs växer över det på nolltid och hunden kan inte gräva igenom.
 • Vi begravde hönsnät runt hela vårt staket och spikade den till botten av den ovan jord staket. Det tog ungefär en vecka, men vår Retriever och Sanktbernhardshund aldrig kom ut under staketet.
 • Tänk dig en. Dolda stängsel har funnits i mer än 25 år och svarsfrekvensen är över 99%, vilket tyder på att denna teknik fungerar för de flesta husdjur.

Varningar

 • Inte över-utöva din hund! Om din hund blir trött (eller du) är det bra att ta en paus.
 • Elstängsel kan hålla din hund inne men inte hålla andra djur ute. Din hund kan inte fly om attackeras. (Självklart, om ett djur hamnar i din inhägnad gård, kommer han inte att kunna undgå någon.)