Wki

Hur man tränar border collies

Border Collien är mycket intelligent, kärleksfull och aktiva hundar som gör stora följeslagare och husdjur familj. Som medlemmar av den samlas gruppen, de har instinkter att valla andra hundar och boskap, och även barn. När det används för att styra en besättning, Border Collien springa runt gruppen för att hålla dem på en central plats. Intensiv stirrar kombination med metodiska rörelser tjänar till att hålla flocken under kontroll och kommer naturligt för Border Collien. På grund av sina instinkter, Border Collien är en ras som kräver en hög grad av aktivitet för att trivas och bli väluppfostrade familjemedlemmar. Därför kan lära sig att träna gränsCollies vara utmanande, men väl värt ansträngningen.

Steg

Hur man tränar border collies. Forskning rasen att lära sig att träna border collies enligt de specifika behov utifrån ålder och bakgrund.
Hur man tränar border collies. Forskning rasen att lära sig att träna border collies enligt de specifika behov utifrån ålder och bakgrund.
 1. 1
  Forskning rasen att lära sig att träna border collies enligt de specifika behov utifrån ålder och bakgrund.
  • Om du har en valp, är det ofta enklast att lära ut den när den inte har påverkats av andra som har försökt att träna det.
  • Äldre gränsCollies kommer att svara på utbildning, men kan vara envis. Därför behöver de konsekvens med hunden används träningsmetoder.
 2. 2
  Umgås din border collie.
  • Detta är ett nej måste oavsett vad ålder på hunden, och är viktigt för honom eller henne att lära sig att bete sig runt andra hundar och människor.
 3. 3
  Crate-träna din border collie.
  • Detta bidrar till att visa din hund gränser samt vara en av de mest populära metoderna hundträning för inbrott.
  • Använd lådan för valpar på natten och när du inte är hemma. Crate ditt vuxna Border Collie när du först få honom eller henne när du inte är hemma.
  • Lämna inte gränsCollies häck alltför länge, eftersom det kan ha en negativ reaktion och orsaka hyper beteende. Rasen trivs på interaktion med människor, och trälådor dem under längre perioder fråntar dem detta behov.
 4. 4
  Träna dina utomhus border collie ofta när du först få honom eller henne att upprätthålla en regelbunden rumsren rutin.
 5. 5
  Lär dina border collie grundläggande kommandon, såsom hälen, sitta och stanna, med tydliga och bestämda språk och ge beröm när kommandot utförs.
 6. 6
  Använd ett ord kommandon när man tränar en border collie i stället för komplicerade fraser.
  • Till exempel, använd kommandot "sitta" i stället för "sitta ner."
 7. 7
  Träna border collies för speciella aktiviteter när de behärska grunderna.
  • Det finns hundträning metoder som finns för att lära Border Collie agility, hur man spelar frisbee och sätt att förbättra sin vallning tekniker.
 8. 8
  Walk din border collie dagligen börjar med ett kort koppel, vilket gör honom eller henne gå vid din sida.
  • Detta tränar din Border Collie inte dra eller ryck så att du kan övergången till ett längre koppel och gör promenader roligt för både hund och ägare.

Tips

 • Använd positiva förstärkningar när du tränar. Ge godsaker och beröm när din Border Collie tar att lära sig att träna Border Collien, överväga att anta en i behov av ett kärleksfullt hem från pundet snarare än att köpa en.

Border collies uttråkad mycket fast.They måste arbeta många timmar en day.they hör inte hemma i ett litet hus.

 • Alltid öva tålamod samtidigt lära hur man tränar Border Collien. Komma frustrerad med dem kommer inte att göra dem lära sig snabbare.

Varningar

 • Aldrig smack eller träffa din Border Collie. Detta kommer inte att hjälpa till med inlärningsprocessen och kommer bara ingjuta rädsla i din hund.
 • Undvik skriker och skriker när du tränar Border Collien. En fast och auktoritativ tonen fungerar bäst utan att höja rösten.
 • Aldrig förväntar att träna vallningsinstinkt av din Border Collie. Detta är det jobb som detta intelligent ras som ursprungligen skapades för att göra, och är helt enkelt en del av en Border Collie natur.