Wki

Hur bli av med vägglöss hemma

Ingen vill deras hem infekterad med säng-buggar. Här är några tips på hur man kan bli av med vägglöss från ditt hem och förhindra nytt angrepp, utan att kalla in professionell hjälp.

Steg

Hur bli av med vägglöss hemma. Lätt spraya insektsmedel på alla områden där vägglöss kan förekomma.
Hur bli av med vägglöss hemma. Lätt spraya insektsmedel på alla områden där vägglöss kan förekomma.
 1. 1
  Bli av med röran.
  • Vägglöss älskar rörigt områden för att gömma sig och föda i. mindre skräp du har och ju mer organiserat ditt hem är, desto lättare och effektivare vägglus behandling vara.
  • Släng alla onödiga objekt och organisera vad du håller i små högar, begränsar bed bug gömställen och ge dig själv gott om utrymme för att starta dammsugning och rengöring.
 2. 2
  Dammsug ditt hem. Dammsugning avlägsnar vägglöss, smuts och små föremål som vägglöss använder som strö och husrum. Dammsugning noggrant kommer att flytta dig närmare vägglus utrotning - och kommer också att hjälpa dig att hitta möjliga områden där vägglöss gömmer sig. Du måste dammsuga varje rum som om "att" rummet är kraftigt angripna.
  • Vakuum möbler, golv, sängramar, madrasser, fjädrar box, golvlister, gardiner och andra områden som du kan nå med ditt vakuum munstycke.
  • Om du inte kan gå ner på händer och knän (krävs för trånga utrymmen som är lämpliga för användning med litet munstycke bilagor) har en vän hjälpa dig eller anlita någon lokalt för att slutföra vad du inte kan.
  • Var noga med att använda ett vakuum påse typ med en slit och släng väska - eller försiktigt tomma shop-vac enheter stil i en papperskorg liner kan säkert hålla de insamlade innehållet.
 3. 3
  Rengör alla tyger. Vägglöss är mycket känsliga för värme. Ett av de enklaste sätten att döda vägglöss i dina kläder och sängkläder är att torka dina objekt på hög värme i 20 till 30 minuter.
  • Om dina tyger kan hantera det, rengör alla dina sängkläder, kläder, gardiner och dressing, lakan, örngott, kuddar, säng lister, bagage och andra plagg på högsta värme möjligt.
  • Håll rengöras kläder separat från obehandlade poster.
  • Ta dig tid att tvätta och torka, allting som är tvättbart. Kom ihåg att du att bli av med en hemsk insekt som har druckit blodet medan du sover - ta dig tid att göra det rätt första gången.
 4. 4
  Lätt spraya insektsmedel på alla områden där vägglöss kan förekomma. En lätt imma är oftast tillräckligt och denna process bör upprepas i sju dagar, och återigen månad för att förhindra nytt angrepp.
  • Använda insektsmedel, grundligt dimma och rengör alla husgeråd, inklusive tabeller, soffor, soffor, sängramar, skåp, väggskåp, lister, väggar och fönster dressing, stolar, hyllor och alla andra föremål, eftersom vägglöss kan gömma nästan var som helst.
  • Spraya ner hela ditt kök, badrum, madrasser sömmar och sängkläder, box våren, madrass, träslöjd, fixturer.
  • Ta bort alla han strömbrytare beläggningar och elektriska beläggningar uttag och försiktigt spraya utsatta områden samt eventuella sprickor och omgivande träslöjd.
  • Vänd alla möbler upp och ner och ta bort alla löstagbara delar som bordsben och spray också.
  • Lyft stora dekorativa vaser och spraya bottnarna där vägglöss gillar att lägga sina ägg.
  • Vägglöss har förmågan att klämma in i minsta av platser och särskild inspektion av alla sprickor och springor ska utföras.
 5. 5
  Steam tyg och möbler. Ångande säng områden bug nederlag är en av de mest effektiva kontrolltillämpningar tillgängliga. Om det alls är möjligt, hoppa inte över detta steg av behandling process.Bed buggar - och deras ägg - kan inte tolerera ånga. Steam har förmågan att resa djupt in i områden som är utom räckhåll, att döda vägglöss i sina häckningsplatser och stoppa befolkningstillväxten i dess spår.
  • Var noga med att använda en enhet som har en hög temperaturinställning med en stark ångflödet. Justera inställningarna så att ångan inte blåser vägglöss borta. Du vill ångan att strömma över buggar och ägg i en sätt som liknar "dimma" likt en fogger används som Halloween rekvisita. Den långsamma uppvärmda ånga kommer att täcka ett stort område och döda vid kontakt.
  • Alltid välja torr ånga som kommer att möjliggöra snabbare torktider och minskar risken av plagg eller föremål skadas. Steam varje skreva i din bostad, få ner på golvet och använder några medföljande bilagor till ånga även de minsta gömmer områden.
  • Ånga inuti och bakom golvlister, små hål i väggar eller golv, mattor, sängkläder, möbler, gardiner, döda ting, fixturer, skåp och eventuella icke-elektriska området som du kan nå. En invecklad Sök efter alla vägglöss och säng rutter bugg måste utföras för att vara 100% effektivt. Du behöver bara ånga behandla en gång och mer noggranna du är - desto bättre resultat.
  • Läs dina instruktioner ånga enhet noggrant och bekanta dig med verksamheten och hur den producerar ånga. Ta din tid och se till att ånga allt och överallt som är inom räckhåll. Vägglöss gömmer sig bakom väggen föreställer, enligt lampor och även inne i lådan handtag så din behandling måste vara noggrann.
 6. 6
  Ordentligt fogtätning alla sprickor och springor ska förhindra vägglöss från att hitta sin väg tillbaka in i ditt hem och gör din underhåll behandlingar lättare. De slutliga - och en av de viktigaste - steg i att förhindra nytt angrepp av vägglöss är diktning.
  • Applicera täta till alla möjliga spricka och skreva att vägglöss kan klämma sig igenom. Var noga med att kolla tak, golv, täcker utlopp, rör inresa och alla andra områden som är känsliga för resa med vägglöss. Kontrollera dina caulk program efter några dagar för krympning.
 7. 7
  Keep it up. Korrekt vecko-och månadsvis följa upp behandlingar hjälper till att förhindra nytt angrepp samtidigt behandla för eventuella vägglöss du kan ha missat under din inledande skede behandlingar.
  • Håll din fastighet rent och fritt från plotter för att undvika att ge gömställen för vägglöss.
  • Kom ihåg att ta del av alla objekt som kommer in ditt hem som möbler, böcker eller kläder. Håll ett vakande öga på starter angrepp som kan bestå av endast 1 eller 2 bed buggar. * Byt lakan varje vecka och se till att tvätta lakan i varmt vatten (minst 98 F).
  • Kontrollera regelbundet med andra familjemedlemmar för att se om de upplever några bita tecken eller hudutslag som kan vara en signal om att vägglöss har kommit igen.
  • Vakuum vecka för att ta bort damm och skräp som kan ha samlats och lätt dimma alla tvättbara ytor och föremål med insektsmedel.
  • Hålla tidsplanen med dina vanliga månatliga underhåll behandlingar.

Tips

 • Du kan göra din egen vägglus spray genom att fylla en sprayflaska med 90% alkohol och 10% vatten. Du kan också göra din egen växtbaserade sprayer säng bugg för att förhindra framtida angrepp med lavendelolja. Kolla in webbsidor för att göra din egen växtbaserade anti-vägglus sprayer.
 • En kommersiell kvalitet ångbåt är mycket effektiva i att ge korrekt ångflödet och nivåer värme för att bli av med vägglöss. Mindre slänger bort ångfartyg kommer att göra jobbet, men kan inte göra det så grundligt.
 • Du kan hyra ångfartyg och köpa mindre, men du behöver bara grundligt ånga under din första behandling så att hyra en ångbåt kan vettigare.

Varningar

 • Använd aldrig kiselgur annan produkt än "livsmedelskvalitet" produkter. Andra typer av kiselgur är inte avsedda att vara runt människor och kan skada eller döda dina husdjur.
 • Undvik att få insektsmedel ögonen. Det kommer att orsaka uttorkning av ögonen för dig och ditt husdjur.
 • Applicera inte insektsmedel utanför på blåsiga dagar för att undvika att pulvret blåser omkring. Undvik att röra vid produkten och hålla husdjur borta. Tvätta alltid händerna noggrant efteråt.
 • Använd skyddande andning redskap om du har någon typ av lung-eller respiratorisk sjukdom.