Wki

Hur bli av med duvor

Pigeon spillning vanställa många tak, monument och offentliga utrymmen. Den urinsyra (vitt material) i deras spillning är inte bara ful, det kan skada ytan på byggnader, bilar, etc. Spillning innehåller också farliga svampar och bakterier som kan vara skadliga för människor. Några av dessa inkluderar Histoplasmos, Kryptokockos, Papegojsjuka, och St Louis encefalit. När fåglar ockupera lager och bajsa på lagrade varor, skapar detta ett dyrt problem för lagerhantering när deras kunder (återförsäljare) vägra att ta emot förorenade varor. Den här artikeln innehåller olika metoder för dig att överväga att använda, beroende på din specifika sammanhang.

Steg

Hur bli av med duvor. Använd anti-roosting spik band som du kan fästa på nästan vilken plats som en fågel kanske vill sitta på, såsom hustak.
Hur bli av med duvor. Använd anti-roosting spik band som du kan fästa på nästan vilken plats som en fågel kanske vill sitta på, såsom hustak.
 1. 1
  Använd anti-roosting spik band som du kan fästa på nästan vilken plats som en fågel kanske vill sitta på, såsom hustak. Köp dessa på järnaffär eller trädgårdsbutiker. Fäst enligt tillverkarens anvisningar.
 2. 2
  Prova att använda klibbiga kemikalier som gör det mycket obehagligt för fåglar att sitta på den. När sprutade kommer de att hålla sig borta. Köp dessa kemikalier på ställen som säljer skadedjursbekämpning produkter. Användning i enlighet med tillverkarens instruktioner.
 3. 3
  Uteslut duvor från att komma in mellanslag för att förhindra att situationen händer i första hand. Kontrollera att alla vinden och bjälklaget ventilerna ordentligt screenas för att hålla fåglar och andra djur ute. Några av de saker att göra omfatta omedelbart:
  • Fyllning stora öppningar och dörrar med tunga portblad av plastremsa för att avskräcka inträde. Om de inte kommer in, kan duvor avskräckas från att bygga bo på avsatser och armaturer genom att skapa lutande ytor över den plana ytan.
  • Tätning kanterna av platser där fåglar häckar, använda hårdvara trasa och kisel täta eller plast fågelnät. I stora öppna strukturer, som lador och magasin, stänga utrymmet ovanför takstolarna där duvorna hönshus och bo med industriell fågelnät.
  • Tuck nettning enligt platser där de häckar.
  • Använd string band från ena änden av en annan där duvorna verkar vilja övernatta, för att hindra dem från att kunna balansera någonstans, så de kan inte sover. Använd väderbeständigt snöre.
 4. 4
  Tänk preventivmedel för fåglarna. Duvor föder väldigt snabbt - upp till 6 gånger per år och 2 ägg per kull. I en contracepted flock, ägg inte längre kläcks och de krymper befolkningen genom naturlig avgång. Rekommenderad av de ledande djurskyddsorganisationer, representerar preventivmedel en "fågel vänlig" lösning för duva kontroll.
 5. 5
  Eliminera duvor som använder ultraljud enheter, om du tycker det är svårt att bli av med dem på annat sätt. Dessa enheter har visat sig fungera väl i loft eller högt i tak av lager, torrdockor och andra stora inomhus områden som har höga utrymmen.
 6. 6
  Undvik att mata duvor under några omständigheter. Gör inte ditt hem eller område en plats där duvor får utfodras. Aldrig mata dem, eller låta fågelholkar att stanna kvar på din egendom.
  • Kontakta kommunen för att få hjälp om någon börjar att mata duvor i närheten av din bostad eller verksamhet.
 7. 7
  Spraya duvor med vatten från en trädgårdsslang. Duvor kommer inte att uppskatta kraften eller koncentrationen av det vatten som riktas till dem. Du kommer att behöva spraya dem konsekvent, dock så att de vänjer sig vid din byggnad är den en att "hålla sig borta från"!
 8. 8
  Använd reflekterande egenskaper. Även om dessa inte kan fungera på lång sikt, är det värt att försöka installera reflexband, anordningar buller eller ballonger folie och försöker skrämma bort duvor. Parallellt med någon av de andra åtgärderna, kan dessa kortsiktiga skrämselanordningar att du kan få in de tunga duva avskräckande.
 9. 9
  Försök skrämma bort duvorna med en smäll. En lågteknologiska metod är att köpa någon part snaps från ett party / skämt butik och att placera dem i området där duvorna kommer sannolikt att landa. När duvor mark, snaps kommer att explodera.
  • Om du avskräcka duvor från ett relativt litet område, kan detta vara mycket effektiv.
  • Snaps är ofarliga och säkert runt barn.
 10. 10
  Använd rovfåglar för att skrämma bort duvorna. Såvida du inte äger en riktig rovfågel dock, måste du ta till plast eller betong statyer av ugglor eller hökar. Placera dem där duvor vanligen sover. Observera att dessa inte kan fungera, men när duvorna blir van vid förekomsten av stum och orörlig staty.
 11. 11
  Försök med kryddor. Duvor gillar inte kryddor. Strö cayennepeppar, kanel, peppar, etc., där de oftast sover. Var generös och säg efter regnväder.
 12. 12
  Eliminera livsmedel källor. Mat källor för duvor kan innefatta gräsfrö, bär från pyracantha buskar eller olivträd, och hund-eller kattmat kvar utanför. Försök att inte ständigt sätta frö på en gräsmatta om utsädet inte gror. Eliminera eller kontrollera deras tillgång till föda kommer att minska antalet duvor.

Tips

 • Feral Rock Doves (City Duvor) är förmodligen inte det bästa att äta som de kan bygga upp resistens mot gifter, och kan potentiellt bära dödliga mängder i sina kroppar, liksom stora mängder bly på grund av deras matvanor.
 • Duvor föder mycket snabbt. Såvida siffrorna är små till att börja med, skjuta eller fånga får endast representera en kortsiktig lösning. De återstående fåglarna kommer typiskt återfyllningen de saknade siffrorna i flocken genom snabb reproduktion.
 • Duvor är intelligent och har en stark drivkraft att återvända hem. Om du kan nå dem, de är lätt fångas i mörkret, men bort duvor kan inte släppas på alla avstånd: De kommer att komma tillbaka om de inte är etablerade i ett nytt hem genom att "låsa dem" tills de lyfter barn på den nya platsen.
 • Du kanske inte gillar tanken på att skjuta djur, men om de är representerar en riktigt allvarlig hälsorisk, kommer din stadens offentliga tjänster inte göra någonting, och om det inte är olagligt att döda dem där du bor, bör du överväga det. Avsaknaden av rädsla duvor tycks uppvisa runt människor gör dem lätta mål, som kräver lite mer än en liten kaliber gevär som en.22. Ett luftgevär fungerar riktigt bra också. Var beredd med en soppåse eller blodet kommer att orsaka en stor röra. Eftersom duvor är en invasiv art av fågel, och är ansedda plågor i många stater, lagar oftast inte begränsar utrotningen av duvor. Dock kanske du vill kontakta din lokala center brottsbekämpande för information om skjutvapen lagar i ditt township eller distrikt. Den direkta styrningen av duvor med vapen är särskilt effektiv i landsbygdsområden där duva populationer är lägst. Använd alltid humana metoder och inte orsakar smärta.
 • Om problemet blir värre, överväga att kalla in en professionell för att bli av med dem för dig.
 • Kom ihåg, inte skadar duvor onödan. De är levande varelser.
 • Det finns ingen magisk spray eller enhet som kan göra pigeon bara försvinna.
 • Om du inte kan slå dem, skörda dem. Squab var en av de primära kött häftklamrar av människans kost tills 20-talet när förlossningen kycklinguppfödning ersatt dem. Det är där alla dessa duvor kom från! De flydde eller vändes loss från gårdar höja dem för kött. Fåglar är bäst skördas när de är nästan full storlek men fortfarande på boet. De smakar som Cornish höns.