Wki

Hur att döda vägglöss med ånga

Vägglöss kan vara motståndskraftig, men en sak som de inte tål den höga värmen från en ångbåt. Ångkokare är ett utmärkt, kemisk-fritt sätt att behandla för vägglöss och andra skadedjur som dammkvalster. Nått upp till 250 º F eller 121 º C, kommer ångfartyg döda någon säng bugg eller säng ägg bugg på kontakt och rengör det angripna området. Vid behandling av ett område för vägglöss, finns det några riktlinjer att följa för att säkerställa att alla vägglöss är utrotad på ett säkert sätt.

Steg

Hur att döda vägglöss med ånga. Var försiktig när ångande ett område som nyligen har behandlats med kemikalier (inklusive kiselgur pulver).
Hur att döda vägglöss med ånga. Var försiktig när ångande ett område som nyligen har behandlats med kemikalier (inklusive kiselgur pulver).
 1. 1
  Var försiktig när ångande ett område som nyligen har behandlats med kemikalier (inklusive kiselgur pulver). Värme kan bryta ner de kemikalier som redan tillämpas, undergräver deras kvarvarande effekt. Som en allmän regel gäller kemikalier efter ångande.
 2. 2
  Innan ångande, dammsuga de områden som ska behandlas. Detta kommer att öka effektiviteten i ångaren. Om möjligt, använd en dammsugare med en väska, eftersom detta möjliggör enkel deponering av alla vägglöss som kan ha fångats i vakuum. Om du har en påslösa dammsugaren, kassera allt innehåll i en påse utanför ditt hus, placera påsen rakt in i utomhus soporna, tvätta sedan vakuumbehållaren och filtrera i så varmt vatten som vakuumkomponenter kan stå. Låt lufttorka innan du sätter på dammsugaren.
  • Ett annat alternativ är att använda en ångbåt / vakuum kombination.
 3. 3
  Läs noga igenom instruktionerna som medföljde ångaren att förbereda ångbåten för drift. Kom ihåg att ångfartyg producerar extremt varm ånga, så var försiktig för att undvika att bränna dig.
 4. 4
  Rensa ångaren i en trasa handduk att rensa munstycket av överskott av vatten som har samlats in. Gör detta både när ångbåten värmer upp initialt och vid förflyttning mellan olika platser. När vattnet renas, kan du bifoga lämpliga tillbehör och börja ångande.
  • Håll en torr handduk eller fukt-absorberande trasa till hands för att hjälpa till att absorbera överflödigt vatten som kan samlas under ångande.
 5. 5
  När ångande, börja från toppen av rummet (draperier, osv.) Och arbeta dig ner till golvbrädorna. Ångaren kan användas på lister, madrasser, fjädrar box, sänggavlar, soffor, mattor, golvbrädor och mer. Men aldrig ånga till ett eluttag eller apparater!
 6. 6
  När det är möjligt, använd en större huvud fäste för munstycket, eftersom mindre huvuden kan skapa för mycket centraliserad tryck, och därför spridning vägglöss snarare än att döda dem. Vissa ångfartyg har en tryckregleringsventilen, så att du kan kontrollera trycket av ångan.
 7. 7
  Ta din tid med ångbåten. Håll spetsen av munstycket cirka en till två inches (2.5cm-5cm) från ytan du behandlar, och rör sig med en hastighet av ungefär en tum (2,5 cm) per sekund.
 8. 8
  Efter ångande din madrass, ge tillräcklig tid för ångan att helt torka innan en madrass, box våren eller kudde omslutningen. Tillämpa encasements innan ångan har torkat kan resultera i tillväxt av mögel.
 9. 9
  Efter ångande, håll utkik efter tecken på vägglöss i de närmaste dagarna. Om tecken på vägglöss verkar, åter behandla området med ånga. Det är alltid rekommenderat att följa upp en behandling med ånga med en EPA-godkänd säng bugg spray.

Saker du behöver

 • Steamer
 • Fukt-absorberande trasa
 • Bed bug spray för efter ångkokning (EPA godkänd)